Cure koje ste u višim tjednima, dal' osjećate bol u predjelu trbuha? Kako bi opisala, ko da me mišići bole. Tak sam se danas probudila i ne staje. Nije jaka bol, ali ono. Baš sam neka kilava ovaj tjedan, stalno nešto. A kome ću se požalit ako ne vama. 🤷 Nadam se da je to normalno.
Itko???
Mene ti roka desno dole sastrane, jos pomislila da me čopilo slijepo crijevo al kuzim da je vise bolno dok hodam i nekaj radim a dok lezim na lijevom boku nista me ne boli pa rekoh kaj je... Onda mi je jucer dosla teta koja ima 80 god, fizijatrica, dobitnica rektorove nagrade i rekla mi da je to normalno, da je u trudnoci na kičmi dodatnih 7 kg opterecenja(nema veze sa dobivenim kilama) i pošto sve ide prema van kako tjedni idu, da cu osjetit svašta i da je to normalno... Ako te baš rastura u svim položajima i ne smiruje se, onda odi do hitne, nemoj odgađati ako tako boli...
NevaEva, ja sam ti inače s juga tako da mi majka domaći šalje 🥰
Bubice.. Pomogla bih da znam 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Bubice ja sam cak i propustila tvoje pitanje. Da li te boli cijelo vrijeme, ne prestaje ni u jednom polozaju i da li je bol intenzivna?
Bile u tvojem tj ili ne tesko ces naci nekog kome je bas isto, po meni ako te rastura ili nesto takvo odi ti samo na ginekolosku ma nek oni pogledaju, u visokim si tjednima tako da nemas brige, ako nije nist ici ces doma.
Drzi se ❤️
Bubice, mislim da su to one 'cari' trudnoce koje nitko ne spominje, kako napreduju tjedni, maternica i beba su sve veci i na silu pomicu sve organe kako bi bilo mjesta za njih. Imas slike na internetu kako izgleda raspored organa prije i na kraju trudnoce, izgleda nestvarno. Zato se i javlja zgaravica, pisanje stalno, zatvor, jer se svi ti organi stisnu jer im ne preostaje mjesta kao inace. Ali svakako odi na hitnu ako te ista brine, pa makar i samo da ti kazu da je sve normalno, ipak su oni vise od povjerenja 🙂
Ne boli jako, ali baš je čudan osjećaj, ko da imam upalu mišića. 🤷 Pogotovo dok hodam, baš čudno. Valjda je to onda normalno, bebolinu i dalje dobro osjećam pa mi je onda lakše. Hvala ti, Dora. 😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
A da, vjerojatno je onda do toga, možda i ona pritišće posteljicu pošto je sprijeda pa me i zbog toga boli? Ko će ga znati. Vidjet ću još danas pošto nije to jaka bol, ali nekako čudna i nelagodna. Hvala cure 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
A da, vjerojatno je onda do toga, možda i ona pritišće posteljicu pošto je sprijeda pa me i zbog toga boli? Ko će ga znati. Vidjet ću još danas pošto nije to jaka bol, ali nekako čudna i nelagodna. Hvala cure 😊
Danas je neki uzasan dan sta se tice tih bolova.
Ne boli jako, ali baš je čudan osjećaj, ko da imam upalu mišića. 🤷 Pogotovo dok hodam, baš čudno. Valjda je to onda normalno, bebolinu i dalje dobro osjećam pa mi je onda lakše. Hvala ti, Dora. 😘
Ja sam ti 31+5...ak te tješi 😎
Ja sam ti 31+5…ak te tješi 😎
I svaki dan je drugačiji, al doslovno 🙈😁
Bubice,
Ja sam par dana više od tebe i imam isto takve bolove.
Samo sto mene cijeli trbuh boli radi kontrakcija.
Normabel bi ti tu pomogao opušta mišiće.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji