Ninnach, evo baš sam googlala o tim tvojim simptomoma u kasnoj trudnoći. Naš zdravsteni servis ,ili ti NHS, kaže da su mučnine i glavobolja nešto što se može vratiti ili pojaviti u trećem trimestru (eto slika). Ali, ako si zabrinuta, svakako pitaj doktora. Zvuči kao neugodno iskustvo. Možda si samo bila preumorna od tolikog posla i kupovine. Nadam se da se neće ponoviti.
https://ibb.co/DWZ8PMg
Draga Emmie, hvala ti što si odgovorila... Evo, još mi muka i glavobolja ne popušta... Neuobičajeno mi je to za mene pa zato..
U ove kasne sate mogu jedino ići na hitnu ako mi ne bude bolje, ali nekako mislim da bi me tamo u čudu gledali šta sam došla jer na hitnu dolaze ljudi s puno ozbiljnijim simptomima i probemima.
S druge strane, bebu hvala bogu osjećam jer se nešto i ona vrti trrnutno...
Inače, sve šutke pretrpim ali nije mi svejedno, ono baš mi nije najbolje, a do sad sve ok.
Mislit ću pozitivno i nadam se najboljem. Hvala ti Emmie❤️
Nema na čemu Ninnach! 💗 Mogu misliti kako ti je, mučnine nisu nešto što očekivaš u 36-om tt, iako izgleda da mogu biti normalna pojava. Ali ako se ti ne osjećaš "normalno" i misliš da nešto nije u redu, ne brini se kako će te gledati u bolnici, sve ti provjeri da budeš mirna. Ako ništa nazovi doktora ili pošalji email pa da vidiš šta će reći.
"Ako se ne osjećaš normalno" ne zvuči baš najbolje🤦🏻♀️ Nekad prevod u mojoj glavi sa Engleskog stvarno nije najbolji. Htjela sam reći, ako osjećaš da je nešto nije u redu radije provjeri💗🌼
Nema na čemu Ninnach! 💗Mogu misliti kako ti je, mučnine nisu nešto što očekivaš u 36-om tt, iako izgleda da mogu biti normalna pojava. Ali ako se ti ne osjećaš "normalno" i misliš da nešto nije u redu, ne brini se kako će te gledati u bolnici, sve ti provjeri da budeš mirna. Ako ništa nazovi doktora ili pošalji email pa da vidiš šta će reći.
Nisam mogla ostati ravnodušna jer baš kako kažeš, ne osjećam se kao inače... Lijepo sam nazvala bolnicu i rekla im u čemu je problem... Ljubazno su mi odg da za glavobolju popijem lupocet u vezi glavobolje i ako ne prođu simptomi do jutra, da dođem do njih. Rekla mi je gospođa da je to uobičajeno za moje tjedne baš kako piše i na slici koju si mi poslala, ali da se svakako javim ako ne prestanu tegobe.
Ništa, idem ležati i čekati da prođe. Vjerujem da će sve biti kako treba.
Ninnach, kako se razvija situacija?
I ja sam citala da se simptomi uz prva 3 mj vracaju zadnja 3, citam po tjednima str. What to expect. Gledam svaki tj.sto se kod bebe razvija i koji su simptomi za taj tj. 😊 https://www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-week/week-32.aspx
A mozda je i vrijeme.. pretoplo je za ovo doba godine.
Javi kako si. 😘
.
Emmie - tvoje 3 fotke i zumiranje 😂😂😂 top! Izgleda super :)
.
Ines i ja nosim cijelo vrijeme petu ali kak ne idem na posao ne nosim salonke i ne sredjujem se jer mi sminkanje sad nema smisla + maske 🙄 Al to ce sve brzo proci a na kraju procesa necemo samo biti sredjene, sto samo po sebi nist ni ne znaci, nego mame. Meni je to toliko veliko i nevjerojatno..jos mi izgleda jaaako daleko... nadam se da nece bit ranije, iako Kety kaze da je tjedan 34 vec ok. Kety u kojem si ti? Kak ti je noga sad?
NevaEva jedva čekam da ih se najedem😆😆😆😆.
Ja sam dobro, ne boli me ništa samo ne mogu da spavam jer sam se kasno probudila. Jede mi se sir, ali bojim se žgaravice.
Kako to da si ti budna?
AnaAn ti bolnicu jako hrabro podnosis; nije lako s tim pritiskom da bi mogao porod biti ranije, s dr.koji ne pricaju s tobom o rezultatima pretraga i sto si odvojena od muza a i zikina dinastija je vise tragicna nego komicna sad. Tvoj zdrav stav te spasava da ostanes pribrana i hvala bogu da tako mozes, svaka cast. Ali samo da znas, sve bi razumjele da se zelis pojadat i kukat i nemoj se ustrucavat od toga 😘 Drzim fige da ti je ovo zadnji vikend u bolnici, da je iduci u tjednu 39 🤗
"Ako se ne osjećaš normalno" ne zvuči baš najbolje🤦🏻♀️ Nekad prevod u mojoj glavi sa Engleskog stvarno nije najbolji. Htjela sam reći, ako osjećaš da je nešto nije u redu radije provjeri💗🌼
Sve ok, shvatila sam poantu 😁😁😁. .. A i sve više se uvjeravam da je čudno to "novo normalno" i to eto sad u ovim tjednima. Dobre vijesti, stanje se stabiliziralo, još da ova lagana bol kao pred mengu prođe popila sam si magnezij.... Kad svane jutro, bit ću ko nova! Nedam se ja😊
Sortiraj odgovore
Najstariji