Pa kirurgija nezz zasto…..dobila sam neki lijek za opustanje…mirovanje na desnom boku i manje hodanja…pritisak na misic pa me sve boli onda…posteljica je kod usca pa samim time jos vise mirovanja 🤯🙄 al bit ce ok …na merkuru divni…svi su redom bili ljubazni i barem nesto u cijeloj situaciji.hvala cure na brizi 😊😘
Sva sreca da je sve ok proslo, doma si pustena? Laku noc cure :)
Kratak osvrt na Lonmi, slazem se s curama, okej je potrazit drugo misljenje, al kopat po tome unedogled nema smisla ako ces uvijek dobit isti odgovor. Realno nismo mi pametniji od njih, bar po mom misljenju. Ja uvijek pustim da oni rade svoj posao najbolje sto znaju. I sama kazes da je nesto toliko ozbiljno stavili bi te u bolnicu na promatranje, kao AnuAn sto su stavili. Ima nas hrpa ovdje koje smo mogle trcat po sto i jedno misljenje, al nismo jer znamo sta time radimo sebi, odnosno ne radimo nista dobro. Sta mislis kako je meni bilo kad sam rekla frendici i kumi da sam se pocela otvarat tako rano, one odmah daju dijagnoze jao pa to ovako, pa to onako, pa sta ako zavrsi u inkubatoru itd..nije ugodno za cuti, al sam si u glavi stavila aha oke otvaram se, znam sto moze ne daj Boze biti, al sta ja tu mogu, necu sebi stvarat pritisak s glupostima i kopat dalje po tome, da nesto nije uredu stavila bi me odmah pod nadzor u bolnicu, a ne bi me poslala kuci sa Utrogestanom. Izabrala sam ju da mi vodi trudnocu, vjerujem joj dovoljno da znam sta zena radi, ne mogu ja bit pametnija od zene koja ima preko 30 god staza i kojoj su kroz ruke prosle trudnice sa svakakvim dijagnozama. Samo trebas znat pustit i pomirit se, aha to je tako kako je, molit se da sve bude okej i idemo dan po dan. Ako je beba dobro, sto hvala Bogu je, onda se nemas sto sekirat i razmisljat, a sto ako. Jer uvijek ima tog pitanja i uvijek ce bit, pa i u najzdravijoj trudnoci ce bit to pitanje a sto ako ovo ili ono, al to te ne dovodi nigdje osim do ludila.
Momof4 - oticanje prstiju na rukama je meni krenulo jos prije dobra dva mj, ispocetka sam skidala prstenje samo navecer jer bi me bilo strah ista imat na rukama dok spavam, al sam onda negdje pocetkom 12mj i skroz skinula i nisam vise ni stavljala jer sam skuzila da mi je sve teze stalno skidat i stavljat. Sad vise nema sanse da ih stavim jer ne ide preko zgloba prsta, prsti kao prsti su mi nateceni samo izjutra i prema veceri, al kao da su mi se u zglobovima ojacali 🤷♀️
Nea 💗
Stikle i sredivanne - ja se i dan danas sredujem, a cizimce na petu nosim citavu trudnocu i ne odustajem od njih jer ih obozavam nosit, a i nije mi toliko tesko posto ni ne hodam nesto puno nikuda. Kad idem uvijek gledam da mi auto bude sto blize parkiran. Eto danas sam isla na bolnicu, ja sam se lijepo ranije digla i sminkala se, slusala muziku preko moba, pa razmisljala koju haljinicu cu obuci i koju kombinaciju, nazalost nisam se slikala, al ako se sjetim uslikam koji dan. Stavila nakit, suncane naocale i ide zenska na pregled. Nekako nije mi lijeno spremat se ma koliko nekad znam biti teska i troma sama sebi, al znam koliko me to sredivanje podigne i odmah budem zadovoljnija. I da samo da kazem za Bozic sam isla u cizmicama na petu od dobrih 12cm 🙈
https://ibb.co/yn1ktVn
A cijelo proljece/ljeto i dobar dio jeseni sam provela 80% vremena u ovim sandalama https://ibb.co/BKtc8NV bez i najmanje muke..starke obozavam i njih nosim u meduvremenu, i u voznji obavezno, znam vozit i u stiklama, al ugodnije mi je u starkama. Naravno da ne mislite da sam imala samo ogromne pete, nosila sam i gleznjace s petom od nekih 5cm..ja bez obuce na petu ne zivim 🙈🤷♀️
Nea 💗
Emmie drago mi je da je pregled prosao uredno 🤗🥰 ajmee i ja uvijek hocu pitat na uzv jel ima kosu i uvijek zaboravim 🙈 a iskreno mislim da bi mogla imat puno kose jer i muz i ja sad imamo jako gustu kosu, a ja sam imala i kad sam se rodila, znam da je mama pricala da su me sestre odmah sisale cim su me prvi puta kupale jer mi je kosica padala preko citavog cela skoro do ociju 😊
Danica jaoo draga divim ti se sto sve to izdrzavas, svaka ti cast 👏 a juzina ufff mislim da nas sve ubija 😏
Blossom cestitke na urednom pregledu 🥰
MissGraz nadam se da si malo bolje, al definitivno i ova juzina utjece na sve zivo. Ja sam inace meteropat, pa me sve kosti bole uz ove poprate pojave pred kraj trudnoce 🙈😏
Nikac ajmeee ma Svrco je svee 🥰🥰 medo maliii 🙈
AnaAn tako je od kukanja nema nista 👏👏 glavu gore, tu si gdje jesi, znamo za koga se boris i to je to 🥰
Posteljina ja nisam nista sad uzimala jer smatram da nema potrebe, samo plahta, nepropusna podloga za madrac i dekica. Za posteljinu ima vremena, kupit ce se kad cura malo poraste.
Kety nadam se da si okej, drzi se 🙏❤
Mateja cula jesam za taj caj da je dobar jako, al ja se nisam usudila jos pit ga, mada bi komotno mogla, al opet ne vidim ima li sad smisla, kad me dijele jos samo dva tj 🤷♀️ a ranije se nisam usudila jer nisam htjela da potaknem jos jace otvaranje
Nea 💗
NevaEva- jesu,evo legla...idem spavat...sad cu odmarat kroz vikend,muz je doma pa se nadam da ce proc...
Bas sam htjela podijelit s vama dosla je trudnica 34 + s trudovima...blago krvarenje...rodit ce ovu noc...rekli su bez brige..beba razvijena i sve ok...tjedni su odlicni...a ona smirena i lagano prema radaoni ...tak da ne brigajte ženske..sa 34 + smo sigurne ..😊😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Kety - hvala Bogu da nije nista strasno, vise mirovanja onda ako tak kazu🤷♀️ glavno da je s ginekoloske strane sve okej 🙏
.
Mateja - divna busa🥰 ja sam citala da se caj od lista maline savjetuje piti za otvaranje, posebice kad cure prenesu, tako da ako to kod mene bude slucaj, toga se hvatam i ja 😅
.
Krafne, fritule i kako je nasa draga Emmie napisala sve sto zapocinje sa Kinder…🤣 zamisljam si svoje savrseno Valentinovo kako sjedim u krevetu, posvuda ruzine latice, upaljene svijece, ja u nekoj seksi opravici sjedim u turskom sjedu, a u krilu karton Mlinar krafni sa pekmezom od marelice iiiiiiii ošini po prašini🤤🤣
.
Ja se selim sa sjedeceg polozaja u poziciju, lijevi lezeci, bok, bebica isto spava🥰
.
Zelim nam svima mirnu i laku noc 😴
Eto danas sam isla na bolnicu, ja sam se lijepo ranije digla i sminkala se, slusala muziku preko moba, pa razmisljala koju haljinicu cu obuci i koju kombinaciju, nazalost nisam se slikala, al ako se sjetim uslikam koji dan. Stavila nakit, suncane naocale i ide zenska na pregled. Nekako nije mi lijeno spremat se ma koliko nekad znam biti teska i troma sama sebi, al znam koliko me to sredivanje podigne i odmah budem zadovoljnija.
Ovo i ja radim, ajme nema boljeg osijecaja nego kad imam vremena... pustim si isto glazbicu i sminka i sredivanje 🤗 bas imas pravo, oraspolozi te i nekako te digne 🥰
Ines, vjerovatno će i tvoja imati kosice, a još ako bude kovrdžava kao tvoja, to će biti tako slatko. Kovrdžava kosa je dominantni gen, pa ima više šanse da beba to naslijedi. Kod mene je kosa gusta i valovita, kod muža crna, gusta i kad je duža toliko je ima da ona stoji vertikalno hahahhaha.
.
Jagodice ti si zakon. Tvoji planovi za Valentinovo su nenadmašni😆😆😆😆😆. Još si to tako super i u detalje opisala, da imam i sliku u glavi hahaha.
.
Krafne, znači bojim se otvoriti bilo kakvu sliku, ali su sada na listi zajedno sa Pavlovom, mileram tortom i Jagodicinom tortom. 😆😆😆 Kod nas ima nešto što se zove Krispy Kreme, ajme kakve krafne imaju. Ne gine mi ih 12 čim iziđem iz bolnice😆.
.
https://ibb.co/CJRbRZm
https://ibb.co/bF030BK
https://ibb.co/4YvCBHc
Evo mene sove, hvatam zaostatke. Svima čestitke na urrdnim nalazima i pregledima, ja sam danas bila vrijedna po stanu i čistila i još u trgovini i to me koštalo. Sve me bolilo na kraju, eto i ja jedva sjednem i ustanem no situaciju otežava i išijas.
Nego, trenutno sam baš zabrinuta jer mi je u sekundi postalo nekako loše i muka oblio me hladan znoj i ne znam hoću povratit ili šta se događa... Nisam muku mučila s mučninama u početku, a sad ne razumijem šta se dešava. I glava me boli. Pa stvarno ne znam kako si pomoći. Nadam se da sve bude ok. El ima netko sad u ovim tjednima ovakvih simptoma? Lijepu i mirnu noć svima želim.
Ninnach, evo baš sam googlala o tim tvojim simptomoma u kasnoj trudnoći. Naš zdravsteni servis ,ili ti NHS, kaže da su mučnine i glavobolja nešto što se može vratiti ili pojaviti u trećem trimestru (eto slika). Ali, ako si zabrinuta, svakako pitaj doktora. Zvuči kao neugodno iskustvo. Možda si samo bila preumorna od tolikog posla i kupovine. Nadam se da se neće ponoviti.
https://ibb.co/DWZ8PMg
Sortiraj odgovore
Najstariji