Jutro, curke! Zao mi je sto vas boli i sto se niste bas naspavale. Ja sam nocas odspavala u komadu, nisam se previse premjestala, cak ni piš pauzu nisam imala. Sokirala sam se kad sam se probudila ujutro
Mirjam kad te tako uhvati, lezi na lijevi bok, upali neku seriju da ne razmisljas i odmaraj. Trebalo bi brzo proci. Ako eventualno bol postane intenzivnija i cesce se javlja, onda pravac bolnica. I mene su tako znali hvatati grcevi, i to najcesce kad bi bila ipak preaktivna. Samo malo uspori ritam i bit ce sve ok
Zara ajme takva sam i ja! Sama bi sebe trisnula od nervoze kada ne spavam dovoljno. Nisam jedna od onih kojima je dovoljno 5-6 sati sna. A popodne ne mogu zaspati da me ubijes. Nadam se da ce moj malac suradivati sa mnom i da cemo se nekako uskladiti po tom pitanju
NevaEva mene je neki dan doktor isto vaginalno pregledao prstom, sve sam zvijezde prebrojala On mi je rekao da sam zatvorena, ali da je bebina glava dosta nisko pa da me zato zaboljelo. Sve u svemu, isto sam se mislila kako cu roditi, jadna mi majka
Baby P 03/21 💙
Pozdrav cure, nadam se da uživate u sunčanom danu
MissGraz čestitam i bravo za izdržljivost...želim tebi i bebici sve najbolje, da se brzo oporaviš i da ste doma što prije
Emmie drago mi je da oporavak ide brzo i da bebica napreduje...joj jedva čekam vidjet svoju malu
Momof4 kako kažeš samo pozitivne misli i tako će i biti
Žao mi je što neke muče bolovi, onima kojima nije termin želim da prestanu, a kojima je termin da što prije krene
Što se tiče vodenjaka i plodne vode, mojoj šogorici krenula plodna i lagani trudovi oni do kc i poslali ju nazad doma, kao kad krene neka dođu na kraju smo potegli vezu i odmah su došli u bj - bio je hitan carski...tako da ima svega...ali ne treba se opterećivat, samo se treba znat postavit - ako treba i kampirat u bolnici i vjerovati svojoj intuiciji
Patronažna - ja mislim da su moje na nekom dužem godšnjem, svako malo zovem i nitko se ne javlja - tako da što se mene tiče ne mora ni doć...
Ruska - ja baš jučer nazvala i dogovorila curici pedijatricu koja je super žena, bila je i meni (radi privatno i preko hzzo tako da mi paše što se ne moram po bolnici natezati)...ako znaš kod koga bi, slobodno nazovi ranije da te zapišu i upute što kako...beba kad se rodi dobiješ neki papir - meni je rekla da joj donesemo taj papir i da će joj otvoriti karton, a zdravstveno kad stignemo
Bila na pregledu, zatvorena, sve je super...ali Bubice sjetila sam te se...mojoj je sad glavica manja show - ali kaže imate i vi malu glavu - blizu 3kg je - baš me zanima koliko će nam cure na kraju biti teške
Netko je rekao jel kasno za TA u 38tj, ja idem idući četvrtak prvi put dakle sa 39tj - uvijek može kasnije no frks, no panics
I zaboravila sam napisati za patronazne i pedijatrije. Mi nekad kao da zivimo u drugim drzavama, kod nas u Zadru je sve drugacije nego u Zagrebu, i sto se tice ovoga i sto se tice recimo trudnicke ambulante. Uglavnom, kako mi je preneseno, nas patronazna zove nakon poroda i dolazi u posjetu minimalno 2-3 puta. Pedijatra moramo sami izabrati, ali kod nas nema bas biranja jer ih imamo premalo i gotovo nitko ne upisuje nove bebe pa ih moras moljakati i traziti vezu da te uzmu
Baby P 03/21 💙
Hvala, nazvala sam ginekologinju i pričala s njom. Mirovanje i magnezij, ako se ponovi više puta kroz dan, hitna.
Ja vjerujem da su ti to neke blage kontrakcije koje se javljaju povremeno.
Mene ti zna recimo na trenutak onak zaboliti u donjim ledima i napred osjetim te neke "grceve" ali smire se.
Magnezij si popijem svaki dan sumeci od 375mg.
Necu reci da mi je svejedno kad me malo uhvati zbog ovog drugog sta me mucilo ili nedaj Boze kombinacije, ali rekla sam sama sebi ako bi bilo jace odmah hitna, nek pogledaju i ja na miru, pa ako i 500 put isla. Prvorotka sam i ipak bolje tako nego cekati.
Btw cure, ja sam danas 34. 😱
Jel frka vec? 🙂 meni je samo da doguram do 36 tt a onda kako Bog da 🙂🙂
Pa lagano je 😂 bas se i ne osjecam spremno 😂 dogurat cemo do 37 i ti i ja i sve ostale curke. Lonmi i anaAn idu do 40 na kraju 🤩
Pupetta znaci nisam jedina 😅 meni i dalje nije bas jasno da mora iz mene izac beba od 3kg (a 2200 je imao sa 32tj. pa se sve bojim da bude blize 4kg) a boli me prst dok mi dr.gurne.
Blossom- ne znam kada si zvala patronažnu, ali nama je rečeno na tečaju da ih se zove ujutro, tipa između 7 i 8 jer poslije odu na teren pa se ne javljaju. Nadam se da ćeš je uspjeti dobiti 😊
Pa lagano je 😂 bas se i ne osjecam spremno 😂 dogurat cemo do 37 i ti i ja i sve ostale curke. Lonmi i anaAn idu do 40 na kraju 🤩
Pupetta znaci nisam jedina 😅 meni i dalje nije bas jasno da mora iz mene izac beba od 3kg (a 2200 je imao sa 32tj. pa se sve bojim da bude blize 4kg) a boli me prst dok mi dr.gurne.
Ma naravno da idemo do kraja 😊, ili do 37 tt i to je to 😊
Pa ti kazem meni je ta dijagnoza postavljena cisto zbog lijekova i zato jer mi se ovo javljalo.
Nitko od nas ne moze znati kad bi krenulo, cak ni najurednije trudnoce, daj Boze svakoj srece da rodimo tek u terminu 🙏
Jaooo 34tt draga 😊, zavidiiiim i hocu i jaaaa 😊
Moja je imala 2700 u 34 tj. isto kad mi je prst gurnuo sva sam se zgrcila,.mislim si i isuse kak ce tek ona izac van ak ja
prste ne podnosim💆♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mene kod privatnika evo iskreno ne boli nist, spekulum uzme onaj neki manji, pazljiv je i njezan da ne mozete zamisliti, osjecam samo da je nesto stavio i to je to. S prstima isto skroz polako i lagano i bas prati i izraz lica i sve da nebi sta pritisnuo ili da nebi boljelo.
Zlatni doktor 😊
Kod soc je podnosljivo i trudi se biti njeznija, ali tamo osjetim, spekulum pogotovo.
Bokic curke! Suncani pozdravi sa... balkona🌞🤗🥰
.
NevaEva - jupiii, cestitam na puuuna 34 tjedna!🥳
.
Zara - to razmisljanje "kako cu ja kad bude beba tu?" s obzirom na nedostatak sna i drugo i mene uhvati, pa si nekako objasnim da ce sve sjest na svoje, polako, dan po dan. Mora se bebica naviknuti na novi svijet, mi na novu ulogu, bit ce to sve super. Mozda ne odmah na pocetko, ali s vremenom👌
.
Avama - meni je termin 15.04., blizu Girl, isto u Vinogradskoj 🤗
.
EmEn - koja lijepa busaaaa🤗🥰 a i svidja mi se majica, uzorak taman za proljece 💐
.
anaAn - koje pitanje, zasto pijes lijekove protiv trudova🤦♀️ reci ti njima "pa kad svi odu spavati, ja vam odem do sestrinske sobe i uzmem si sve tabletice koje su sarene i imaju lijepu boju"... mislim kao da ih si sama uzimas i dajes😬 fakat svasta...🤦♀️
.
Ja sam spavala uz jednu pis pauzu sasvim dobro🤷♀️ Dobro znaci da zaspem, spavam, pis pauza, spavam, probudim se kad decko ide na posao oko 05h50, pa do 08h30 otprilike.
Odradila svoju jutarnju yogu, sad idem spremat rucak. Popila sam smoothie i gledam kako malisa uziva u tobolcu na suncu nakon cukara 🤗🥰🍌🍎🍊🥝
Sortiraj odgovore
Najstariji