Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2021. 22:26

kety992

Cekam cekam…na kirurgiji sam…pa bolio me kuk pa me boli trbuh lijevo dolje cijeli dan….i na dodir …poslali me evo da vide jel od kuka il nesto drugo al nalazi su uredni…i urin i uk i krv…🤷‍♀️😑

Mozda su te fizijatru trebali poslat jer se nest uklijestilo, sta ce ti kirurg pomoc. Joj, drzi se, pisi nam, tu smo. Kakvi su na merkuru?

• MissGraz
    05. Veljača 2021. 22:33

kety992

Cekam cekam…na kirurgiji sam…pa bolio me kuk pa me boli trbuh lijevo dolje cijeli dan….i na dodir …poslali me evo da vide jel od kuka il nesto drugo al nalazi su uredni…i urin i uk i krv…🤷‍♀️😑

Mislim da nas je sve zbunila kirurgija. Bas cudno. Drzim fige, javi nam se ❤

Petra982
    05. Veljača 2021. 22:35

Kety, proći će, bitno da je ginekološki ok! 🤞Mene kad boli trbuh lijevo, krivac skoro uvijek budu crijeva. 
    NevaEva imam nekakvu podlogu, tad se kupovalo na komad. Eto, ta posteljina je stara 10 god i super je! Imam 6 navlaka i 6 plahti i ko novo je! 

Sunflower! 🌻
    05. Veljača 2021. 22:38

Kety sretno, javi nam kaj kazu! 
    Lonmi, sto se tice posteljine, meni osobno nikad nije trebalo nista osim plahte i dekice... mada sam s prvim nadobudno nakupovala i poplun i dekicu i jastuk i dva seta posteljine, niksd koristila nista osim dekica 🙈 Kad je krenuo u vrtic s tri god sam izvukla samo posteljinu za poplun za vrtic... a da ne kazem da sam ja dobila jos za babinje tri dekice, tri seta posteljine 🤯🤯 Tako da moj ti je savjet keep it simple, uvijek stignes nadokupit... Daj nam sliku kompleta koji si narucila 😇
    Evo da ne bi bilo da samo hranu uvijek stavljam, saljem vam jednu vecernju fotku mene & miss Ane 🤩
    https://ibb.co/MsyBnTh

Girl1234
    05. Veljača 2021. 22:43

Kety, drži nam se 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Sunflower! 🌻
    05. Veljača 2021. 22:45

E cure koje ste pri kraju, jel pije koja od vas mozda caj od lista maline? Ja pila u prosloj trudnoci, al ne sjecam se od kojeg tocno tjedna, bio je porod brzi od prvog i nisam rezana iako je bila dosta veca beba, samo malo popucala, za razliku od prvi put, al ne znam jel to zbog caja ili cisto eto tako 🤣🤣 Cak sam vise misljenja da je to bilo brze sve skupa i lakse jer je bio drugi porod, ali opet mozda je i caj barem malo utjecao 🙈
    Sad si mislim da bi za koji tjedan mogla opet piti, moram vidjeti samo kaj google veli kad se moze krenuti 🤔

Petra982
    05. Veljača 2021. 22:59

Lijepa buša Mateja!!!

kety992
    05. Veljača 2021. 23:18

Pa kirurgija nezz zasto.....dobila sam neki lijek za opustanje...mirovanje na desnom boku i manje hodanja...pritisak na misic pa me sve boli onda...posteljica je kod usca pa samim time jos vise mirovanja 🤯🙄 al bit ce ok ...na merkuru divni...svi su redom bili ljubazni i barem nesto u cijeloj situaciji.hvala cure na brizi 😊😘

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Ivancica90
    05. Veljača 2021. 23:20

Hej cure, samo da se javim pa na spavanac, laku noć svima :) I nadam se da ćemo danas sve bolje spavat nego jučer 🙃

.

Kety, drži se, nadam se da nije ništa za kirurgiju i da će proć ❤

.

Bušice su vam super, i ove koje su samo malo upale u kadar, ali pesek je presladak 🥰

.

I eto kaj ste mi s krafnama napravile, odlučila sam izignorirat dijetu danas, pojela sam hrpu buhtlica, s nutellom, lino ladom, pekmezima, ma sve 🐷 I od 21h mi mali ima tulum u trbuhu i ne prestaje, valjda ga šusnuo tolki šećer odjednom. Em nije nikad u to doba budan nego se malo javi oko 23h, em nije nikad tako dugo u komadu lupo, tek se sad krenuo malo smirivat. Valjda će sutra po starom ritmu :)

Girl1234
    05. Veljača 2021. 23:35

Laku noc, curke. 😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.