AnaAn o toj loptici sam ja prije pisala, to ti je ok, meni su rekli da je to bh i potpuno normalno.❤️
Izdrzi draga, nek te vodi misao da ides u ponedjeljak kuci.
NevaEva ja znam da je glava, rekli mi sad na uzv da je s desne strane 😂
.
Ja narucila neki set jos za novorodence da mi dijete ima u cemu van iz bolnice. Jos toliko toga fali a ja imam feeling da nista necu normalno kupiti 😂.
Sta ste uzele od posteljine, vidim da ima tih nekih setova i to, ali pa sta ce mi to. Imati cu plahtu i deku jel treba jos sta?
Onda osjetis glavicu :) i ja sam imala tak od pocetka i nisam skuzila dok se okrenuo, zato sam i mislila da je glava i muz pricao a kad ono dupe 😂 saznala sam na kontroli s 28tjedana da se izmedju 26 i 28 okrenuo, nemam pojma kad. Bude se i tvoja curica okrenula uskoro 😎
Cekam cekam...na kirurgiji sam...pa bolio me kuk pa me boli trbuh lijevo dolje cijeli dan....i na dodir ...poslali me evo da vide jel od kuka il nesto drugo al nalazi su uredni...i urin i uk i krv...🤷♀️😑
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Petra, vidim da si uzela u ikei. Ja sam uzela isto plahtice i sve iz ikee. Nasa je posteljina sva odande i meni se cini najbolji omjer cijene i kvalitete. Jesi koristila i one zastite za madrac s gumicom? To mi je novo, valjda bude sljakalo, 2 su bile u paketu. Jedva cekam da dodje jos i madrac i da sve poslozimo :)
Cekam cekam…na kirurgiji sam…pa bolio me kuk pa me boli trbuh lijevo dolje cijeli dan….i na dodir …poslali me evo da vide jel od kuka il nesto drugo al nalazi su uredni…i urin i uk i krv…🤷♀️😑
Mozda su te fizijatru trebali poslat jer se nest uklijestilo, sta ce ti kirurg pomoc. Joj, drzi se, pisi nam, tu smo. Kakvi su na merkuru?
Cekam cekam…na kirurgiji sam…pa bolio me kuk pa me boli trbuh lijevo dolje cijeli dan….i na dodir …poslali me evo da vide jel od kuka il nesto drugo al nalazi su uredni…i urin i uk i krv…🤷♀️😑
Mislim da nas je sve zbunila kirurgija. Bas cudno. Drzim fige, javi nam se ❤
Kety, proći će, bitno da je ginekološki ok! 🤞Mene kad boli trbuh lijevo, krivac skoro uvijek budu crijeva.
NevaEva imam nekakvu podlogu, tad se kupovalo na komad. Eto, ta posteljina je stara 10 god i super je! Imam 6 navlaka i 6 plahti i ko novo je!
Kety sretno, javi nam kaj kazu!
Lonmi, sto se tice posteljine, meni osobno nikad nije trebalo nista osim plahte i dekice... mada sam s prvim nadobudno nakupovala i poplun i dekicu i jastuk i dva seta posteljine, niksd koristila nista osim dekica 🙈 Kad je krenuo u vrtic s tri god sam izvukla samo posteljinu za poplun za vrtic... a da ne kazem da sam ja dobila jos za babinje tri dekice, tri seta posteljine 🤯🤯 Tako da moj ti je savjet keep it simple, uvijek stignes nadokupit... Daj nam sliku kompleta koji si narucila 😇
Evo da ne bi bilo da samo hranu uvijek stavljam, saljem vam jednu vecernju fotku mene & miss Ane 🤩
https://ibb.co/MsyBnTh
Kety, drži nam se
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
E cure koje ste pri kraju, jel pije koja od vas mozda caj od lista maline? Ja pila u prosloj trudnoci, al ne sjecam se od kojeg tocno tjedna, bio je porod brzi od prvog i nisam rezana iako je bila dosta veca beba, samo malo popucala, za razliku od prvi put, al ne znam jel to zbog caja ili cisto eto tako 🤣🤣 Cak sam vise misljenja da je to bilo brze sve skupa i lakse jer je bio drugi porod, ali opet mozda je i caj barem malo utjecao 🙈
Sad si mislim da bi za koji tjedan mogla opet piti, moram vidjeti samo kaj google veli kad se moze krenuti 🤔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji