Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    16. Veljača 2021. 23:12

Emmie cestitam i brz oporavak ti zelim! 🌹😊
    .
    Dojenje u javnosti - isla sam u setnju uvijek nakon podoja ali gle ako je beba gladna, gladna je. Ne zamaraj se tudim misljenjem! Sise su svuda u javnosti oko nas i to je kao ok i normalno, a bebu nahranit po nekima nije normalno... sto ljudi sto cudi. Uzivaj u bebi kada dode i setnjama i dojenju u javnosti ako je potrebno, beba je najbitnija u svemu tome, neces je sigurno pustiti da place. 😊
    .
    More ne vidim razlog zasto nebi mogli ici. 🙂  ujutro do nekih 10 i popodne iza 17 slobodno ste na plazi, mozes kupiti i onaj sator da se igra ili spava unutra. Nema lijepse i bolje od morskog zraka. 😊

[/ url

mom_of_4
    16. Veljača 2021. 23:12

Auuuuf toliko toga za pročitati i onda se vratim i zaboravim sta sam procitala 🥴.. 
    Emmie Cestitam od ♥️ 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Ines juhuuuu i tvoja beba nam stizeee javi nam se kada uspijes zelim ti brz porod♥️
    Korra nisam vidila tvoj post neznam jesi rodila vec ??
    Zara prekrasan kompletic,drago mi je da se opet intenzivnije druzis  s nama
    Vidim i jedan plus novi  na forumu ispricavam se ali zab sam ime cure,svakako Cestitam od ♥️.
    Lonmi anaAn jaooo kad nas tri budemo imale nastup ahhahhahah show ovako cemo se poredat kao
    I nase cure sad .jedva cekaaaaaam 🥳🥳🥳🥳
    Lonmi  dobro si rekla vrime nesto usporilo 🤭 a opet gle sanonih dugoocekivanih  100 dana smo dosle na 86....eeeee trece tromjesečje nije mala stvar👌😉.Taman dok se sve cure oporave mi cemo biti na redu.💃🏻

pupetta
    16. Veljača 2021. 23:20

Emmie cestitam od srca! Uzivaj sa svojom curkom, odmori se i zelim ti brz oporavak ❤
    Toplomjer - ja sam uzela digitalni sa savitljivim vrhom, vise zena mi je reklo da su im oni bili  najpouzdaniji pa eto. A i 500 kn za toplomjer mi je bilo nevjerojatno 
    Dojenje u javnosti - nisam za to da cu sad bez pardona izvaditi sisu i ajmo, ali ako bude bilo potrebe podojiti cu dijete gdje kod treba, tome i sluze sise tako da me nece previse dirati. 

Baby P 03/21 💙

mom_of_4
    16. Veljača 2021. 23:23

More pa sina sam rodila 14.05. i isla sam na more u 7 mj on je bio u hladu u kolicima a kci i ja smo se kupale,njega nisam kupala doduse prvo lito al iz vise razloga...ako Bog da i ovo lito cemo na more moja cetvorka i ja...beba na zrak i u hlad a mi kupanjac..
    Vidim spominjete toplomjer nisam sve najbolje povatala ali ja koristim digitalni,koliko se sicam nama su u rodiliste davali zivin a sad su skoro svugdi ti digitalni u opticaju tako da nezz..nek nam ne triba dugooo dugoo haha
    Eto nam sutra vec Korizma spojit cemo ugodno s korisnim pa cu pokusat svim silama bar tih 40 dana disciplinirat se vezano za prehranu i nadam se manje straha i kukanja..dat cu sve od sebe..

Ines
    16. Veljača 2021. 23:27

Hvala cure puno zeljama 🥰🥰❤ pa i ja si tako mislim, posto imamo oko 20min do bolnice, nije predugo al nije ni da smo bas 5min do nje. Sve u svemu vidjet cemo kad krene kako ce biti 🤷‍♀️😄
    Sve u svemu javljam sve novosti kao i obicno 😁
    Dora - cestitke na urednom pregledu 🥰😊 bit ce to sve okej 
    Thera - kazem niti ja niti bilo koja zena oko mene nije imala problem s njim, ali ti ako si nepovjerljiva reci gin da ti tesko sjeda na zeludac ili da ti jednostavno ne odgovara, pa nek ti prepise nesto drugo 👍
    Nikac - aaa preslatkoo ❤
    Toplomjer - uzela obican digitalni za 70tak kn u ljekarnoj koji ima savitljivi vrh, njega svi hvale, a nije skup
    Dojenje u javnosti - nemam aposolutno nista protiv, nit sam tip koji se zgraza nad to, a mislim da ni meni samoj ne bi bio problem. Tipa i da jesam negdje vani, na kavi recimo u gradu ili slicno, otisla bih u neki zavuceni kutak u kaficu ili do wc-a za roditelje i invalide gdje imate i za presvlacenje bebe ili bih otisla do auta ako smo u blizini podojila i nastavila dalje..meni to nije neki bed nit smatram to kao neki tabu. Vise je to do nas ljudi sto smo mi dosta zatvoreni prema tom pitanju, pa gledamo to malo poprijeko, dok je vani to potpuno normalno. Eto bas sam nedavno s vjencanom kumom pricala o tome, ona je inace u Austriji i tako sjedila vani pod pauzom i pricamo na videopoziv i kaze evo zena u parku doji, znaci hrpa ljudi, setaca, trkaca oko nje, al nitko to tamo ne obraca paznju jer je kod njih to normalno, dok recimo kad bi sad ja dosla i sjela u park i izbacila van sisu bila pokrivena prijeko ili ne svatko bi me odmjerio i pogledao s nekakvim prijezirom i cudenjem. To je tako kod nas 🤷‍♀️ al ja ako se nadem u situaciji da moram svakako bih potrazila nekakvo mjesto koje nije toliko izlozeno javnosti, uvijek se moze naci nekakav kutak.
    More s bebom - aposlutno, mi se vec i dogovaramo s frendovima koji imaju malog od 2mj da se organiziramo krajem 8mj ako Bog da..smjestaj nam nije daleko 3h voznje sa jednim stajanjem, a i da stanemo vise puta nije bed. Sto se plaze tice ja se ne suncam nikada, jer ne mogu pocrnit + imam alergiju na sunce, tako da ja izlazim na sunce samo kad sam u vodi, sto nece biti nikakav problem..ja uvijek kazem za sve ima rijesenja 👍😊

Nea 💗

kety992
    16. Veljača 2021. 23:29

Emmie🥰 čestitke...uživaj s bebicom 😍 
    Toplomjer- nezz...ja imam svakakvih doma..al za bebu malu iskljucivo mjerenje u guzi...jer mi to pedijatar jedino prizna...i kad su bili veci na hitnom prijemu u bolnici samo guza...tako da ja ne prakticiram uho,celo pazuh...dok ne produ 1g.. imam obicni...i onaj savitljivi digitalni i s tim mjerim.
    Dojenje- ja sam bila baksuz pa je moj malac dojio samo u lezecem..tak da nismo dojili u javnosti...imala sam prejak otpust mlijeka i samo bi ga uneredila svaki put kad bi papao 🙈🙈  ak smo isli nekud izdojila bi i popio bi iz boce 😊😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Ines
    16. Veljača 2021. 23:35

Emmie cestitke od srca i dobro nam dosla mala curice 💗💗💗🥰 zelim sto brzi oporavak, a malo princezi sretno i bezbrizno djetinjstvo ❤👍😊🥰🥳

Nea 💗

Ninnach
    17. Veljača 2021. 01:04

Pozdrav svima, vidim svašta nešto se tu dešava.... 
    Kao prvo, EMMIEEEEEEE, ma čestitam ti draga sovice!! Eto kako se stvari preokrenu i ti nam rodila, pretpostavljam bez carskog reza kad nisi dočekala 18. Ma super! Kad budeš imala vremena, željno ićčekujemo barem kratak izvještaj! Neka i tebi i tvojoj curici bude sve u najboljem redu! ❤️❤️❤️
    Toplomjer… Digitalni sa savitljivim vrhom za rektalno mjerenje, i oduzme se 0.5, a .ovaj braunov skupi imam doma i po meni za tu lovu, neprecizan. Meni služi samo kao orijentir dal temp pada iii raste.
    Kod mene ništa novog, Ovaj 9.mjesec mi je spor da ne može sporiji biti jer sam na iglama šta i kako će biti na kraju. Pogotovo jer nema pratnje, a ja sama u sto strahova🤔🤔 No, bude i to prošlo.
    Meni se onaj išijas najprije malo stabilizirao pa evo sad opet zeza ali na drugome mjestu, pa ne znam jel me leđa više od tog bole ili šta, ali kad se probudim treba mi da mi se zdjelica razgiba, tako da, ines, razumijem te, iako vjerujem da je kod tebe ipak još bolnije s obzirom da si pred porod svaki tren. Kod mene kako rekoh nema pomaka naprijed tako da ja i dalje računam sa svojim carskim 24.2. No, vi koje ste ispred mene ipak ste i u plusu za tjedan, skoro dva pa normalno da nam nije isto. 
    Raspisala se ja, kad neće više san na oči... Idem ležati dalje pa možda i zaspim nekako. 👀👀😊

Lunica
    17. Veljača 2021. 01:08

Emmie cestitke💖💖💖

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Elly94
    17. Veljača 2021. 01:25

EMMIE cestitam od srca!!!♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.