Mi smo već uvježbale nespavanje po noći i prije nego što su bebice stigle😄😄😄
Dobrodosao maleni Leo, brz oporavak tebi i tvojoj mami 🎉🎉💙💙
Zaspala u 22:30, i eto me 🙄🙄
Vidim ima nas još sovica😳😬
🤔🤔Ja već ne znam čime da se bavim kad se probudim u ovo doba noći😬😏
Ninnach, kad misliš da ćeš opet moći zaspati? Ja očekivam da ću zaspati oko 5:00, a tek je 2:20. Provodim vrijeme gledajući nešto na YouTube, pričam sa svojima u Kanadi i tako...
Ja buljim bezveze po mobu, ostavim svjetlost malo jacu u nadi da ce me nazivcirat da ga ugasim, pa se onda vrtim po krevetu ko da sam na raznju 🤭
Decko zaspao isto kad i ja, al on je bio strgan od posla, tako da vjerujem da ce se naspavat, a cak bi se moglo i desit da se on krene budit kad se meni krene spavati 😂
Ninnach, kad misliš da ćeš opet moći zaspati? Ja očekivam da ću zaspati oko 5:00, a tek je 2:20. Provodim vrijeme gledajući nešto na YouTube, pričam sa svojima u Kanadi i tako…
Ooooo... I ti si nam tu... To sam već pomislila, kako je ovo dobra vježba za dolazak bebe i neprospavane noći s njom hehe
Ako uopće zaspim, to bude kao i kod tebe oko 5h,ali sam već u 6 budna i onda ti se oko pol 8 moji dečki ustaju.
Ponekad preko dana, kad je maleni u vrtiću, odspavamjoš nekih sat vremena i to je to od mog spavanja.
Primjetila sam da kad navečer legnem, već nakon 2 do 3h spavanja se budim.
Popijem i čaj i magnezij ali do sad promjena nema.
Ja nemam kog zvati, pa ili gledam Netflix ili prtljam po interetu.
Tea2807, nije nam lako! I ja visim na mobitelu, ne znam šta drugo da radim u ovo doba😄 A mobitel me sigurno još više razbudi.
Ninnach, tebi je teže nego meni jer imaš više obaveza od mene. Ja mogu spavati bilo kad, nemam male djece, a i ne radim više. Kad sam radila stvarno mi je bilo teško ne spavati po noći, a raditi cijeli dan.
.
Ne znam stvarno kako ti guraš dan za danom tako neispavana ☹ Divim ti se.🌷
Izgleda da je mom_of_4 uspjela zaspati. 😊
Tea2807, nije nam lako! I ja visim na mobitelu, ne znam šta drugo da radim u ovo doba😄 A mobitel me sigurno još više razbudi.
Ninnach, tebi je teže nego meni jer imaš više obaveza od mene. Ja mogu spavati bilo kad, nemam male djece, a i ne radim više. Kad sam radila stvarno mi je bilo teško ne spavati po noći, a raditi cijeli dan.
.
Ne znam stvarno kako ti guraš dan za danom tako neispavana ☹ Divim ti se.🌷
Izgleda da je mom_of_4 uspjela zaspati. 😊
Draga Emmie, najčudije je to što bi po svim pravilima trebala biti skroz koma od nespavanja, ali nisam jer drži me neki adrenalin i sad pogotovo pred završetkom to iščekivanje.
Dok prva trudnoća... Evo, ja mogu slobodno reći da sam je prespavala cijelu i po danu i po noći... Samo sam spavala i spavala i jela... i opet spavala, a gle me sada 👀👀😊 hahaha😁😁
Super onda Ninnach…znaš kako kažu, što se mora nije teško. Ali ipak, meni super zvuči to što imaš toliko energije! Sigurno si jaka i zdrava mamica. Je li imaš još dvoje druge djece ili?
Super onda Ninnach…znaš kako kažu, što se mora nije teško. Ali ipak, meni super zvuči to što imaš toliko energije! Sigurno si jaka i zdrava mamica. Je li imaš još dvoje druge djece ili?
Imam ti dečkića starog 2 i pol god, muža i mačka hehe. Nemam pojma odakle mi odjednom tolika energija ali mi jr drago da je tako kad već ne odspavam dovoljno. Muž mi je učitelj pa nije svaki dan po cijeli dan na poslu, već radi i od kuće još jedan posao,pa mi užasno puno pomaže i uskače da se igra s malim kad god stiže tako da ja mogu usporiti tokom dana i odmoriti. Mačak po danu spava, a po noći je samnom u duetu budan, ali ni on ne može pratit uvijek moj tempo pa ode i spava i baš ga briga hehe.
Sortiraj odgovore
Najstariji