Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    13. Veljača 2021. 04:47

Emmie

Super onda Ninnach…znaš kako kažu, što se mora nije teško. Ali ipak, meni super zvuči to što imaš toliko energije! Sigurno si jaka i zdrava mamica. Je li imaš još dvoje druge djece ili?

Imam ti dečkića starog 2 i pol god, muža i mačka hehe. Nemam pojma odakle mi odjednom tolika energija ali mi jr drago da je tako kad već ne odspavam dovoljno. Muž mi je učitelj pa nije svaki dan po cijeli dan na poslu, već radi i od kuće još jedan posao,pa mi užasno puno pomaže i uskače da se igra s malim kad god stiže tako da ja mogu usporiti tokom dana i odmoriti. Mačak po danu spava, a po noći je samnom u duetu budan, ali ni on ne može pratit uvijek moj tempo pa ode i spava i baš ga briga hehe. 

Ninnach
    13. Veljača 2021. 04:52

Sve u svemu, ok se držim zasad, no nadam se da ta silna nesanica neće doći na naplatu kad beba dođe... Nadam se da neće🤔☺️☺️
    A kad i zaspim po noći, ili me sin probudi ili mačku bude dosadno pa me namjerno probudi. Sve u svemu, zanimljivo😁😁

kety992
    13. Veljača 2021. 05:32

Dobro jutro sovice 🥰 
    Divno buđenje 😑🔝 sad ce i mene nesanica opet 😅 taman sam pocela spavat po 5h u komadu 😅moji pilici ponovo usnuli ja upijam zvukove 😂😂

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4
    13. Veljača 2021. 06:15

Eevo stare sove da nebi bilo spavala do podne , Ajahahah Emmie ja se sokirala kad sam vidila da je 06:00 a ja tek na wc idem 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Extra bar se mogu dignut kavu si skuvat...glumit da idem na posal ahhahahah a Di cu kad se probudim u 2,3 tako da mi je ovo toop...

• Tea2807
    13. Veljača 2021. 06:51

Eto mene natrag 🙂😕 
    Sad se malac javlja, a i macak krenuo trcat po stanu. Kaze decko sad vidis kak je meni preko tjedna kad odlazim na posao i gledam tebe u tom toplom krevetu 😁

13. Veljača 2021. 07:31

Jutroo🦋 vidim nocas je bilo sovica
    Ja od 4 rostisljam,pa zaspim,pa opet rostiljanje.. i eto u 7:00 moji psi u sobu ko da je tjedan i da muz ide na posao, dolaze ha budit🤣
    Ivancice cestitam tii i brz oporavaak zelim a Leo sretno i bezbrizno djetinjstvo💙💗💙💗💙💙 

Girl1234
    13. Veljača 2021. 08:04

Dobro jutro, curke. Mene upravo malac probudio, al kad vidim vas, nije rano haha 😑😄

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

pupetta
    13. Veljača 2021. 08:08

Ivancica90

Hej cure, sam da se javim, nisam ništa stigla čitat danas. Leo nam je stigo prije podne i za sada je sve ok, javim se dok bum mogla 🥰

.

Nadam se da ste vi sve dobro i da su pregledi i nalazi uredni, laku noć 😘

Cestitam od srca! 😊 Zelim ti brz oporavak i da sto prije odete kuci. Neka je sa srecom 🥰 Dobro nam dosao, dragi Leo! 💙

Baby P 03/21 💙

MareiKate
    13. Veljača 2021. 08:17

Leo dobrodošao! Ivančice čestitam i brz oporavak želim 😘🥳
    Ja sam se budila noćas sto puta zbog grlobolje ali nisam htjela uzimati mob i uspjela sam se natjerati još spavati... A inače, znam sve artikle u ikei 🤣 to surfam kad ne mogu spavati.
    Ines, znala sam ja da ti laufaš i da nisi u rađaoni 😁
    Curke vani sunce a ledeno, baš mi žao, i jučer isto... Jedva čekam toplije vrijeme...

blossom
    13. Veljača 2021. 08:28

Dobro nam došao Leo, da si nam zdrav i veseo svaki dan! Ivancice tebi želim što brži oporavak i da ste doma što prije 
    .
    Dragi me jutros probudio kaže hrčeš zadnjih pol sata nenormalno ne mogu spavat...više mi nije ni smiješno, ozbiljno razmišljam kupit čepiće za uši tak da imam i za cimerice u sobi...ne želim da neka žena ne može odmorit od mene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI