Hvala cure, vidjet ću u ponedjeljak i do tad ne paničariti, nadam se najboljem. ❤️🙏
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Curke moje vidim da ste se zabrinule, ali tu sam 🙋♀️ ne idem ja jos nikuda heheh 🤷♀️🥰
Uglavnom huuuh jedva sam vas pohvatala, pocela vam pisati jos ujutro, kad na kraju toliko mi je danas bio dan ispunjen da nisam nikako ni stizala na forum, sokiralo me kad sam vidjela koliko stranica imam za procitati. Bila prvo na ctg-u, pa cekala uzv koji ipak nisam docekala jer nismo radili pricam malo kasnije zasto. Pa iz bolnice isla do Supernove uzet sebi par majicica i normalne tajice za poslije poroda, posto sve koje sam imala su prastare i stvarno je bilo vrijeme malo obnovit taj dio, a posto cu vecinu vremena i provodit u tajicama reko idem ih odmah uzeti bar za prvu ruku da ne mora muz jos i po to ici, a morala sam i sama isprobati jer inace sam sve uzimala xs/s bome sad sam na L bar sto se tajica tice 🙈 tak da ne bih sigurno uzeo dobre hahha 🤷♀️ i uzela muzicu neku sitnicu za Valentinovo, pa do jos u par trgovina vamo tamo..dosla kuci, odmah me mama zvala, pa pricala s njom dok dragi nije dosao s posla, pa nam podgrijavala rucak, pa se ponovno spremili, isli u kupovinu sto inace idemo kad dobije placu, isto se zadrzali u Supernovoj on si trazio trapke, kaze uzmi si i ti nesto, a reko sta cu si sad uzimat kad znam da necu iznosit jos dugo, a planiram obnavljat garderobu taman na proljece kad rodim i trbuh se malo povuce, reko bolje ti meni to ostavi za onda, sad mi ne treba. I nema moj covjek je uzeo kovertu, napisao da je to za mene i moju garderobu za poslije poroda i ubacio mi dio novca unutra, kaze ak budes dobra dobit ces jos hahah 🤣😄 tak se mi zezamo, neke interne sale 😅 i tako Ines jedva ceka pohod u trgovine na proljece. I nista dok smo dosli kuci, pa de sve to raspremi, ubacila prat njegovu radnu robu, isla nahranit zivotinje van, svoje macke i retrivericu pa se s njima malo vani zezala i nikako kraja, covjece prvu kavu danas si kuhala u pola 8 navecer hahha evo jos imam pola salice 🙄 sve u svemu itekako ispunjen dan i malo rec da sam se nahodala i nasjedila od ranog jutra 🥱
Nea 💗
*trtskakalibuscic. trbuscic
Dakle pao mi je mob na pod i displey je sav u crticama....cuda pisem
Uglavnom pregled, ctg uredan, ocitava blage trudove morala sam sondu drzat cijelo vrijeme rukom jer se mala bas upirala, pita mene gin jel ih osjetis..pa reko da, al ne kao nesto bolno, vec vise kao jaca BH kontrakcija i neugodno. Kaze on to je oke, bitno da se nesto pokrece. Uzv nismo radili kaze ne bih te sad nista dirao, jer cemo u ponedjeljak imat kontrolu plodne vode, pa cemo odradit i sve sto ide uz to. Pita on mene jel mirujete, ja onak ne znam sta bi mu rekla hahha jer sam bila na mirovanju, al ono ni sama nisam pametna sta da mu kazem, a da me ne vice..ja reko pa da, al radim i po kuci, balasniram. Kaze on od sad pa na dalje radi koliko te volja, ne sad da mi dizes utege od 10kg, al kreci se sto vise, setaj, kaze znam da te uhvatilo ovo hladno vrijeme, al koliko ti se da, ak ne po vani, sreduj kucu i tako to. Pita jel volis snijeg, ja reko pa volim, al ne volim zimu i kad se smrznem, kaze on ja ti bio ovaj vikend na Jankovcu (park prirode Papuk, mozda je koja od vas bila gore, to je meni oko pola sata voznje autom) kaze gore je sad predobro, ima snijega, ma milina, sjedni na sanjke i pravac Jankovac hahah 😅 gin je super i obozavam ga jer se voli tako zezat i bas je opusten lik skroz.
Sve u svemu sto vise se kreci, da malo pokrenemo to otvaranje, a do kraja iduceg tj cemo vidjet ako nista ne bude do tad onda imas zadatak uhvatit muza i nadoknadit sve ovo sto niste hahah 🤣 ja umrla od smijeha kad mi je to rekao. Ja reko na zapovijed. Kaze on meni vidim da ti stoji kao terapija Utrogestan, jel ti jos to koristis, pa reko da jer su mi rekli da potrosim to sto imam, a ja imala do ove ned, kaze on ma kani se toga, mogla si prestat s njim cim si usla u termin, ja reko otkud sam ja znala nitko mi nista nije govorio, ja nisam pitala i nastavila trosit 🤷♀️ tak da bye bye utrici, ne vidimo se vise nikad ako Bog da.
A kao sto ste mogle skuzit, ja njega odmah shvatila ozbiljno i eto di sam cijeli dan hahha 👍 on rekao sto vise kretanja i eto mene ja se prihvatila kretanja. Je da sam sad ko puz dok se izvucem iz kreveta i pokrenem, al kaze da to mora tako kad sam dosta dugo mirovala i bila u sporijem ritmu, trebat ce mi neko vrijeme da se sve razgiba. Tako da eto ja jos ne znam koliko je moja cura dobila kg od zadnjeg puta, ali dobro nema veze, samo neka ona raste.
Nea 💗
Prokomenirat cu i za Bubicu, al da spomenem odmah sa pokrete kad sam se sjetila da je i tu bilo rijeci i o tome, a i meni je rekao ovako, ne moras nista brojat, ni opterecavat se razmisljanjem o tome, bitno da ju osjetis i da je ona aktivna, samo u slucaju da se primiri tad dolazim istog trena na hitnu. Sve ostalo je super i nek se ne zabrinjavam kojekakvim brojenjem i slicno jer kaze to je cista glupost, kaze ja radim preko 20god ovaj posao i nikada nikome nisam rekao da mi broji pokrete, samo je bitno da osjetis i da se ne mijenja drasticno, cim osjetis da je nekakva neuobicajna promjena u aktivnosti, e tad se meni javljas, inace nemamo brige. Tak da eto, ja ne moram brojati nista. Al bome i da moram nabrojala bi se posteno hahah, bilo bi preko 50 u sat vremena 🤣😅🙈
Aposlutno ako je gin Bubice rekao da pratis i brojis da se trebas toga drzati, ali po ovome kako je Emmie rekla ako se ne varam, besmislica je svaki sat jer onda doslovno ne bih trebala ni spavati ni nista vec samo brojati pokrete sto nema smisla nikakvog 😏
Nea 💗
Sto se tice tezine i opet bezveznog dizanja panike tvog gin, ne sekiraj se i cure su same pisale vec sve, al evo da ti i ja napisem tezinu svoje cure kad si vec pitala. Ona ti je sa 34+2 bila na 2200g, a sa 36+2 2952g. Sto opet ne vidim u cemu je problem, uvijek postoje sitnija i krupnija djecica kao i mi odrasli ljudi. Eto jucer smo bas bili kod kumova, njezina mala rodena sa 38tj imala 2900g 47cm, a kuma je sama po sebi sitna i mrsava ma nemas ju sta vidit, al kum je visok i isto mrsav. Tak da sve je to tu negdje. Nisu te mjere nekakvo strogo mjerilo, pogotovo ne u tvom slucaju gdje razlika nije velika..drugo je to da sad pricamo o razlici od kilu i vise, al ovo je smijesno. Pogotovo kad su protoci uredni i sve je okej, sto si rekla da je, onda mi nema smisla dizati paniku. Tako da draga sve je to okej. Ali naravno ako se ti ne osjecas mirnom i sigurnom, uvijek postoji opcija hitna, sto aposolutno podrzavam kad je u pitanju vlastiti mir u glavi.
Sve cure koje ste slikale robicu i sve stvarcice s kojima ste se pocastile su divne, kao i curke koje su se fotkale danas 🥰🥰
Takoder svima cestitke na urednim pregledima i nalazima 🥳👍💗
Emmie, ajmeee znaci u cetvrtak i tvoja bebica stize u ruke 🥰🥰❤
Nea 💗
Hej cure, sam da se javim, nisam ništa stigla čitat danas. Leo nam je stigo prije podne i za sada je sve ok, javim se dok bum mogla 🥰
.
Nadam se da ste vi sve dobro i da su pregledi i nalazi uredni, laku noć 😘
Upravo tako kako je EmEn objasnila i meni racuna tjedne.
Joj draga Lonmi ja ti imam bh od 25tt mozda i ranije vise nezz ni ja 😄
NevaEva e bas to da zimska proljetnica kao i visibabe ispod snijega 💗
AnaAn vidis i ti molis, ja sam ti Ritu molila prije, a onda sam saznala za molivu sv. Marti koja se moli 9 utoraka za jednu nakanu. Ljudi moji koliko je ta molitva snazna, to je nesto neopisivo. Naravno onaj tko vjeruje i ima vjere u to taj ce osjetit tu snagu, al ja jesam. Takav mir, takvu toplinu iznutra, ja ne znam to ni objasnit..samo moras vjerovat.
Ninnach, e tako je i meni znalo bit sa zelucem isto u nekim trenutcima, rekla sam to gin, da bi na kraju na ultrazvuku skuzili da kad udari nogicom nezgodno u dijafragmu valjda pogura i zeludac pa pritisne neki zivac dok se ne vrati na svoje mjesto onda bude takav osjecaj cudan. E sad kazem to je kod mene bio slucaj. Mada moze biti i od zgaravice ili neke teze hrane. Cak kaze da zna reagirati i na promjene vremena 🤔🤷♀️ sad tko bi ga znao. U svakom slucaju dobro je dok nije jako, ako te krene nesto jako svakako se ili javi gin ili na hitnu.
Momof4, nisi jedina vjeruj to se i sama sebi cudim odakle vise curi toliko hahha 🤣 cak se trudim da navecer pijem vode samo ako sam bas zedna i to deci najvise, inace sukljam vodu ko nenormalna po 3dl odjednom..al sto ti kazes sto vise idem, kao da jos vise navire 🙈😅
Kod nas je hladno, a ne mogu ni zamislit kako je vama s burom uff, sjecam se jedne sezone da je bas bilo koma onako pred pocetak jeseni, a ne mogu si ni zamislit kako je sad u zimi 🙄 ljudi jel vi nosite i subare na glavama, kao ovi u Sibiru kad okrene takva bura 🤔
Emmie ajmeee zgrada je kao dvorac, predobro, al isto tako vjerujem da nije bas ni jednostavno bez lifta i icega 😏
Nea 💗
Ines neka si se ti nama javila bas smo mislile da ces se javiti s prinovom ali nema veze neka te jos 2u1 uzivaj te zadnje dane dok lupa iznutra🥰😍
Ivančice Cestitke 🥳🥳🥳🥳🥳jeeeeeej brz oporavak a malenom Leu bezbrizno i sretno djetinjstvo 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji