Dobrodosao maleni Leo, brz oporavak tebi i tvojoj mami 🎉🎉💙💙
Zaspala u 22:30, i eto me 🙄🙄

Mi smo već uvježbale nespavanje po noći i prije nego što su bebice stigle😄😄😄

Dobrodosao maleni Leo, brz oporavak tebi i tvojoj mami 🎉🎉💙💙
Zaspala u 22:30, i eto me 🙄🙄
Vidim ima nas još sovica😳😬
🤔🤔Ja već ne znam čime da se bavim kad se probudim u ovo doba noći😬😏
Ninnach, kad misliš da ćeš opet moći zaspati? Ja očekivam da ću zaspati oko 5:00, a tek je 2:20. Provodim vrijeme gledajući nešto na YouTube, pričam sa svojima u Kanadi i tako...

Ja buljim bezveze po mobu, ostavim svjetlost malo jacu u nadi da ce me nazivcirat da ga ugasim, pa se onda vrtim po krevetu ko da sam na raznju 🤭
Decko zaspao isto kad i ja, al on je bio strgan od posla, tako da vjerujem da ce se naspavat, a cak bi se moglo i desit da se on krene budit kad se meni krene spavati 😂

Ninnach, kad misliš da ćeš opet moći zaspati? Ja očekivam da ću zaspati oko 5:00, a tek je 2:20. Provodim vrijeme gledajući nešto na YouTube, pričam sa svojima u Kanadi i tako…
Ooooo... I ti si nam tu... To sam već pomislila, kako je ovo dobra vježba za dolazak bebe i neprospavane noći s njom hehe
Ako uopće zaspim, to bude kao i kod tebe oko 5h,ali sam već u 6 budna i onda ti se oko pol 8 moji dečki ustaju.
Ponekad preko dana, kad je maleni u vrtiću, odspavamjoš nekih sat vremena i to je to od mog spavanja.
Primjetila sam da kad navečer legnem, već nakon 2 do 3h spavanja se budim.
Popijem i čaj i magnezij ali do sad promjena nema.
Ja nemam kog zvati, pa ili gledam Netflix ili prtljam po interetu.
Tea2807, nije nam lako! I ja visim na mobitelu, ne znam šta drugo da radim u ovo doba😄 A mobitel me sigurno još više razbudi.
Ninnach, tebi je teže nego meni jer imaš više obaveza od mene. Ja mogu spavati bilo kad, nemam male djece, a i ne radim više. Kad sam radila stvarno mi je bilo teško ne spavati po noći, a raditi cijeli dan.
.
Ne znam stvarno kako ti guraš dan za danom tako neispavana ☹ Divim ti se.🌷
Izgleda da je mom_of_4 uspjela zaspati. 😊

Tea2807, nije nam lako! I ja visim na mobitelu, ne znam šta drugo da radim u ovo doba😄 A mobitel me sigurno još više razbudi.
Ninnach, tebi je teže nego meni jer imaš više obaveza od mene. Ja mogu spavati bilo kad, nemam male djece, a i ne radim više. Kad sam radila stvarno mi je bilo teško ne spavati po noći, a raditi cijeli dan.
.
Ne znam stvarno kako ti guraš dan za danom tako neispavana ☹ Divim ti se.🌷
Izgleda da je mom_of_4 uspjela zaspati. 😊
Draga Emmie, najčudije je to što bi po svim pravilima trebala biti skroz koma od nespavanja, ali nisam jer drži me neki adrenalin i sad pogotovo pred završetkom to iščekivanje.
Dok prva trudnoća... Evo, ja mogu slobodno reći da sam je prespavala cijelu i po danu i po noći... Samo sam spavala i spavala i jela... i opet spavala, a gle me sada 👀👀😊 hahaha😁😁
Super onda Ninnach…znaš kako kažu, što se mora nije teško. Ali ipak, meni super zvuči to što imaš toliko energije! Sigurno si jaka i zdrava mamica. Je li imaš još dvoje druge djece ili?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji