Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    12. Veljača 2021. 23:02

Bebanomoje, ma ne brini, sigurna sam da je sve OK, pogotovo ako ti nisu ništa posebno napomenuli. 😊 Slažem se da je najgore guglat, ja se ni ne usudim jer znam da ću se još bolje ubedirati. Mani se toga, sve je super s tvojom bebicom. 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• thera
    12. Veljača 2021. 23:02

Ivancice,cestitam od ❤️❤️😊

Lavica13
    12. Veljača 2021. 23:06

Čestitke Ivančica! 🥳🥳 Tebi brz oporavak, a maleni Leo nek dobro napreduje 🥰

Bubice - žao mi je jer si opet zabrinuta i jer ti stalno nabijaju stres. Vjerujem da će sve biti ok, u pon ćeš opet odahnuti jer će bit da dr. nije dobro izmjerio, kao i prošli put. Probaj se smiriti koliko možeš, makar znam da je teško ❤️ u dobrim si tjednima, nek te malo poprate i sve će biti u redu, sigurna sam u to 🥰

Ines - baš sam mislila napisat da ćemo sutra čestitati duplo kad ono..vi ste još 2u1, al neka. Nek ona još đuska pod maminim srcem 🥰
    .
    Bravo za sve uredne preglede i nalaze danas 👏👏🥳. 
    Nek bude što manje sovica noćas da sutra budete sve svježe i odmorne 😉🤗 Laku noć cure 💤💤

• Bebanomoje
    12. Veljača 2021. 23:10

Bubica1

Bebanomoje, ma ne brini, sigurna sam da je sve OK, pogotovo ako ti nisu ništa posebno napomenuli. 😊 Slažem se da je najgore guglat, ja se ni ne usudim jer znam da ću se još bolje ubedirati. Mani se toga, sve je super s tvojom bebicom. 😊❤️

Da, molim te nemoj nista guglati. Ali stvarno, ako ne budeš mirna sutra ili u ned, odi u bolnicu i neka te pripaze. Ja vjerujem da je sve u redu i da oni samo žele biti oprezni sa tobom, ali nemoj dopustiti da stres napravi još gore. Probaj se nečime zabaviti za vikend da skrenes misli i da ti brze dodje pon ❤

Petra982
    12. Veljača 2021. 23:12

Ivancica90

Hej cure, sam da se javim, nisam ništa stigla čitat danas. Leo nam je stigo prije podne i za sada je sve ok, javim se dok bum mogla 🥰

.

Nadam se da ste vi sve dobro i da su pregledi i nalazi uredni, laku noć 😘

Čestitke Ivančice i dobro došao Leo!!! Želim ti brz oporavak, a Leu dug i sretan život!!! Uživajte jedno u drugom!!! 🤗🤗🤗

Petra982
    12. Veljača 2021. 23:14

Girl1234

https://ibb.co/QKfSFZR
    Ovo je za izlazak iz bolnice mog malog gospodina 🥰

Totalno cute!!! 😍😍😍

Petra982
    12. Veljača 2021. 23:17

I tako, igramo mi Rizik, a meni Ines ne izlazi iz glave. I kažem mojima, ajd pauza da proletim dal' se Ines javila. I eto nje još uvijek u jednom komadu... Ma daaaj, nisi uopće fora 🤣🤣🤣
    Molim ubuduće da nas se sjetiš kad krenu trudovi, a ne nas pustiti u neizvjesnosti cijeli dan... 
    🤗🤗🤗

Jagodica125
    12. Veljača 2021. 23:22

Ivancice, cestitaaaaaaam🥳 jupi, imamo prvu bebicu, malenog Lea👶💙 neka ga Bog cuva 🙏👼
    .
    Curke, meni se odlomio komad zuba na drugoj strani sad, dok sam stapice jela...😒 docekat cu svoga sina krezuba🤣 neka, neka, nadam se da njegovi zubici budu zato super 👌🥰🤣

Bubica1
    12. Veljača 2021. 23:25

Bebanomoje

Bubica1

Da, molim te nemoj nista guglati. Ali stvarno, ako ne budeš mirna sutra ili u ned, odi u bolnicu i neka te pripaze. Ja vjerujem da je sve u redu i da oni samo žele biti oprezni sa tobom, ali nemoj dopustiti da stres napravi još gore. Probaj se nečime zabaviti za vikend da skrenes misli i da ti brze dodje pon ❤

Sad ću ja krenuti prati i peglati robicu pa mi eto zanimacije za cijeli vikend. 😁 Ma da, bolje da su oni oprezni, a vidjet ćemo šta će reći u ponedjeljak, nadajmo se najboljem. 🙏 Ako treba ostati u bolnici, a Bože moj, ostat ćemo i družiti se sa sestrama i doktorima do kraja. Ako tako treba biti, neka bude, samo da je ona dobro. 😊🙏

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    12. Veljača 2021. 23:31

Šubare ne nosimo kad puše bura, al kamen ili dva u džepu, ponekad da... 🤣🤣🤣
    Neka puše, ja to volim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.