Meni veli frendica da u Merkuru koristimo samo njihove spavaćice koje su komotne i imaju veliki otvor za dojenje, wc rolu obavezno a za bebu samo pelene jedan paket manji a ostale stvari za bebolino kad izlazimo, onda član familije donosi autojaje i odjecu za bebača...
Zašto ja ne vidim vaše slike? 🤔 Kao otvori, ali onda ništ, samo vrti i nikud nikam.
Cure, znam da je već bila riječ o tome i sorry unaprijed što ponavljam temu. Kako perete ili ste prale robu za bebice? Da li prema onome što piše na robici ili sve na jednoj temperaturi? I da li ste onda razdvajale otprilike po bojama ili to nije potrebno?
Imam i bijele tetra pelene i tetra krpice, njih mogu onda na 90 ili je to nepotrebno?
Možda su bedasta pitanja, ali pomagajte. 🤪
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Meni veli frendica da u Merkuru koristimo samo njihove spavaćice koje su komotne i imaju veliki otvor za dojenje, wc rolu obavezno a za bebu samo pelene jedan paket manji a ostale stvari za bebolino kad izlazimo, onda član familije donosi autojaje i odjecu za bebača…
Ajme meni te na Merkuru do poda 🙈🙈🙈 jedva sam docekala da dodem u sobu i presvucem se u svoju 😂 i bila sam u svojima naredna dva dana...tj prvi dan u spavacici svojoj a drugi i treci potkusulja i tajice 😅
Sto se tice stvari...uzela sam 10-ak pelena samo...sad cu uzet i kremicu...a ostatak ce muz kad ce doc po nas.za petrovu znam da se nista ne nosi...sve imaju...tako je bilo kad sam rodila.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Može li nam netko poslati sliku za Sveti Duh sto treba? Ako ima 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mi jos skoro nista nemamo s tog popisa, osim nesto oblekice i tetre sam narucila, u pravilu ako naletim negde na neku akciju i da mi se sviđa onda narucim, sredinom ozujka cemo otic po ove vece stvari, namjestaj i to, a ovo higijensko i sta mi treba od robice kupim u dan, dva. U pravilu skroz polako to biramo hvatamo akcije i tak 😊.
Ja sam isprobala one spavacice iz svijeta trudnica, mogu cicu prebaciti van tako da ce biti ok 😂
Meni veli frendica da u Merkuru koristimo samo njihove spavaćice koje su komotne i imaju veliki otvor za dojenje, wc rolu obavezno a za bebu samo pelene jedan paket manji a ostale stvari za bebolino kad izlazimo, onda član familije donosi autojaje i odjecu za bebača…
Ajme meni te na Merkuru do poda 🙈🙈🙈 jedva sam docekala da dodem u sobu i presvucem se u svoju 😂 i bila sam u svojima naredna dva dana…tj prvi dan u spavacici svojoj a drugi i treci potkusulja i tajice 😅
Sto se tice stvari…uzela sam 10-ak pelena samo…sad cu uzet i kremicu…a ostatak ce muz kad ce doc po nas.za petrovu znam da se nista ne nosi…sve imaju…tako je bilo kad sam rodila.
😂😂😂😂
Imamo kolicaaaaaaaaa😊😊😊
https://ibb.co/kcdNjT8
Bili smo ograniceni dimenzijama jer nam je soba dosta uska.
Cure koje pricaju da ureduju sobe za bebice,jel to znaci da cete imati dva krevetica? Ili u tu spbu stavljate samo komodu,prematalicu,ormar,nesto? Mi imamo sobu koja ce biti djecja ali nekako mi se za pocetak cini najbolje sve imati nadohvat ruke. A onda zapravo nemam pojma kaj bi u tu sobu stavila dok beba ne naraste.
Pregledi-ja sam svaki puta do sad,dakle od 6.tjedna,pa svaki mjesec pregledana vaginalno. I kasnije naravno i preko trbuha. Ali meni je to svaki puta bas kratko i bezbolno pa mi je ok. Nije me nikad boljelo kasnije niti sam krvarila. Vjerujem da onima koji imaju kasnije smedarenja ili bolove nije svejedno.
Rodilista koja traze da se uzme roba za bebu na sta tocno misle? Samo bodice ili?
Koliko onda uopce te robice treba uzeti sa sobom za prvu silu tamo kad ne znas kak ces dugo biti itd.
Ruzica - kombinezoni iliti jednodjelne pidzamice koje se kopcaju cijelom duzinom
Sto se stapica za usi tice slazem se s MareiKate ja sam se dobro raspitala sto treba jer imam 5 cura oko sebe koje su rodile u zadnja 2mj + sestricna mi radi kao babica na rodilistu gdje su roditi, tako da sam ja svoj teritorij dobro istrazila. Zato sam i napisala na kraju da se svatko jos posavjetuje u vezi rodilista gdje ce roditi jer nisu sva pravila ista u svim rodilistima. Ja sam ovo iskljucivo pisala popise za svoje rodiliste, a onda dolje navela da se svatko inforimira jos dodatno, jer su male razlike od rodilista do rodilista. Stapici za usi imaju zadebljanje i nisu kao ovi nasi klasicni za odrasle, em se s njima ne mora nuzno cistit usi, dobri su i za pocistit oko pupka ili tome slicno. Isto tako puder se moze koristiti u mnoge svrhe, ne samo nuzno za guzu. Ja osobno puder imam godinama unazad za svoje potrebe kada cistim pa stavim rukavice, uvijek prije njih pospem pudera. Tak da svaka stvar ima vise funkcija. Kreme sam navela sve da cure znaju koje su dobre i koje se najvise koriste, ja nisam kupila sve, dobila sam, pa eto imam slucajno sve, ali ne mora se nuzno imati. Sami cete vidjeti sto vam najbolje odgovara. Isto tako svedsku pelenu ja nisam sebi pisala jer se kod nas ne koristi. Ali eto cure su rekle, ako cete siroko povijati trebat ce vam, mada nije nuzno, moze se i s obicnom tetrom. Sve u svemu ja sam prilozila svoj popis, a razlike od bolnice do bolnice nisu velike, pa te stinice lako prilagodite sebi.
Baby boy - mi smo sve rijesili u dva dana, jer cijelu higijenu imate Dm,Bipa i ljekarna. Robicu sam uzimala Pepco, Kik, C&A, H&M, Sinsay online, krevet i kolica Magic baby, ostale sitnice poput tetri i slicno Kretex, Babycenter
Nadi - dobro nam dosla 🥰 i cestitke na deckicu 💙
Julesica - predivne stvarcice 🥰👍
Joj Diamara 😅😅😅 bolje se posavjetujte s pravim strucnim farmaceutom nego s nekime tko zaraduje time da svasta prica, a jako malo toga zapravo strucno zna. Samo toliko.
Nea 💗
Meni fali sterilizator i bočice, sve drugo nabavila.. Sva sreća uz moje mirovanje da je dostava do vrata radila non stop 😂😂 al dosta sam toga ubola na akciji, makar je stalno osjećaj ko da mi jos toga fali haha a i nekad sam bila dadilja godinama pa sam vidjela kaj je korisno od stvari 😎 i onda vi velite da slj. četvrtak je Lidl program i skužim da ja nemam za sebe, tak da cu se morat počastit, nemogu uletit u bolnicu sa cickama do pupka ko doma sad 😜...
Sortiraj odgovore
Najstariji