Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BabyBoy
    04. Veljača 2021. 20:50

Inss  hvala punooo na detaljnom popisu❤️
    Bome dosta toga treba😱 al vjerujem da se to da u par dana dobrog shopinga obavit🤞🏻
    Planiram rodit u Merkuru ili Petrovoj, oni su mi najblizi,jos se nisam odlucila,nemam nekih argumenata za jedne ili druge
    Di cete vi cure? Sta je prevagnulo? 

Bebolinka jelda jesu? 🥰🥰🥰 Da znam moji se sablaznjavaju kad cuju cijenu,brat je blago receno sokiran pa mi je naso neka jeftinija kao sta im fali?😂 ne kuze oni to,ovo je bila ljubav na prvi pogled jos dok mi beba nije bila ni na kraju pameti. Ja se isto dvoumim izmedju bijelih ili crnih,jedno vrijeme sam bila sigurna u camel al nekak mi se sad ipak vise bijela i crna svidjaju🥰

Nadi_
    04. Veljača 2021. 20:52

Drage trudnice,
    Redovno vas pratim, ali nisam dugo pisala. Ja sam sad u 30. tjednu, prva trudnoca. Za sad je sve uredno, nemam nekih posebnih teskoca. Trudnocu vodim kod privatnika, kod socijalnog uzimam samo uputnice. Termin je 18.4., dječak. Ime jos nemamo.

Zelim vam svima manje brige i da dodjemo svi do sigurnih tjedana sa nasim bebicama u trbuhu.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Lonmi
    04. Veljača 2021. 21:00

Kako god, ja bi bila najsretnija da ne trebam vise skoro nist od pregleda 😂, samo redovne. 
    Isla sam to malo istrazivati jer sam ljuta od svega toga, a najvise sto moram skoro sve privat obavljati, ako hocu mir, a osigurana sam. Cak i laboratorijske pretrage jer po njoj nista ne treba.
    Ja se zdravljem ne igram, nece meni nitko laprdat da mi ne treba.
    Dođe mi tu i tam zuta minuta, pa pop... od tog svega. 

04. Veljača 2021. 21:00

BabyBoy

Inss hvala punooo na detaljnom popisu❤️
    Bome dosta toga treba😱 al vjerujem da se to da u par dana dobrog shopinga obavit🤞🏻
    Planiram rodit u Merkuru ili Petrovoj, oni su mi najblizi,jos se nisam odlucila,nemam nekih argumenata za jedne ili druge

Bebolinka jelda jesu? 🥰🥰🥰 Da znam moji se sablaznjavaju kad cuju cijenu,brat je blago receno sokiran pa mi je naso neka jeftinija kao sta im fali?😂 ne kuze oni to,ovo je bila ljubav na prvi pogled jos dok mi beba nije bila ni na kraju pameti. Ja se isto dvoumim izmedju bijelih ili crnih,jedno vrijeme sam bila sigurna u camel al nekak mi se sad ipak vise bijela i crna svidjaju🥰

Sv. Duh jedini za sad dopusta pratnju, ako ti je to bitno da imas na umu a radjas u Zg.
    .
    Meni je trajao shopping dulje od 3 dana 😅😅 i neke stvari tipa purelan mast jos nemam, inat cu sve do 34.tj.spremno. Ostalo manje vise imam. Madrac za kinderbet smo uzeli biosan (antialergijski, ortopedski, pjena, tvrdji, sve po preporukama a 330kn samo), ovo sve sto se tice nepropusnih navlaka i za prematanje imas ful jeftino u ikei. 
    Siroko povijanje - uzela sam u mülleru bas lijepe velike mekane pelene ali ne mislim povijati osim ako ne bude naznaka da treba.
    Kolica smo cekali mjesec dana pa imaj i to na umu.. 
    Mi po preporuci frendica uzimamo jos baby björn njihaljku uz ovo sto je Ines napisala. 
    Uglavnom, treba energije, vremena i love za to.
    Meni su najljepsa odjelca iz next na slic sa nogavicama i rukavicama od 100% pamuka ali se nadje svasta medeno i jeftino u pepcu npr., c&a ima rucnike i jako male brojeve..
    .
    Hiperaktivna sam od lino ladeeeeeee

04. Veljača 2021. 21:03

Nadi_

Drage trudnice,
    Redovno vas pratim, ali nisam dugo pisala. Ja sam sad u 30. tjednu, prva trudnoca. Za sad je sve uredno, nemam nekih posebnih teskoca. Trudnocu vodim kod privatnika, kod socijalnog uzimam samo uputnice. Termin je 18.4., dječak. Ime jos nemamo.

Zelim vam svima manje brige i da dodjemo svi do sigurnih tjedana sa nasim bebicama u trbuhu.

Dobro nam dosla🥰🥰🥰

04. Veljača 2021. 21:06

BabyBoy ja sam zasad u Koprivnici,pa cemo vidjeti😅
    Ja vec malo po malo pripremam, nebi htjela sve u zadnji cas jer financijski necemo moci, na popisu nam je i ako Bog da  auto, tak da imamo izdataka,bez obzira kaj sam neke vece stvari dobila.. a ovak iz mjeseca u mjesec ne osjetim toliko dok kupujem pomalo🤭

• julesica
    04. Veljača 2021. 21:07

Cure hvala na info za titranje 😀 ajme 18 stranica za pročitati 🤣
    Više ne znam tko je što napisao pa ću ovako:
    Meni je šećer natašte uvijek bio dobar, na ogtt 4.1, a ovaj drugi mi je bio malo povećan pa isto izbjegavam šećer, iako beba nije veća, tako da lonmi odi bolje to obavi. Što se tiče hrane: ja za doručak uglavnom kuham zobenu za chia sjemenkama, bademima…ne znam šta ću kad mi dosadi. S ovim krafnama, sad sam skoro sjela u auto i zapalila za Plodine 🤣🤣  ako nemate ideje za hranu, masa recepata, zdravih, ima na fitness.com.hr, mozda dobijete neku ideju.
    Ja danas obavila dm i ljekarnu, idući tjedan perem robicu i komoda je puna i spremna.
    Stigao mi paket sa PatPata - predivni materijal i boje, mislim da ću morati opet pazariti🤣
    Čim naučim bacim sliku 

bebolinka
    04. Veljača 2021. 21:08

BabyBoy

Inss hvala punooo na detaljnom popisu❤️

I meni bogami, bas na prvi pogled 😬😬

Meni su bijela odmah bila vrh, i onda su mi svi kao di ćeš bijela vamo tamo, i na kraju ih vidim da se uprlja prebrises vlažnom maramicom jer je sve koza i cao 😁 tako da su ipak bijela 🥰 ali su mi predivna i crna i Camel 👌🏾👌🏾👌🏾

• julesica
    04. Veljača 2021. 21:09

Evo i fotke: https://ibb.co/yS2KR93

04. Veljača 2021. 21:10

julesica

Cure hvala na info za titranje 😀 ajme 18 stranica za pročitati 🤣
    Više ne znam tko je što napisao pa ću ovako:
    Meni je šećer natašte uvijek bio dobar, na ogtt 4.1, a ovaj drugi mi je bio malo povećan pa isto izbjegavam šećer, iako beba nije veća, tako da lonmi odi bolje to obavi. Što se tiče hrane: ja za doručak uglavnom kuham zobenu za chia sjemenkama, bademima…ne znam šta ću kad mi dosadi. S ovim krafnama, sad sam skoro sjela u auto i zapalila za Plodine 🤣🤣 ako nemate ideje za hranu, masa recepata, zdravih, ima na fitness.com.hr, mozda dobijete neku ideju.
    Ja danas obavila dm i ljekarnu, idući tjedan perem robicu i komoda je puna i spremna.
    Stigao mi paket sa PatPata - predivni materijal i boje, mislim da ću morati opet pazariti🤣
    Čim naučim bacim sliku

https://imgbb.com/upload
    Nabaci sliku s patpat :) Samo uploadas i kopiras link. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.