MissGraz Ma on do ja msn 12-13 zadnje mjeri nuhalni nabor od dole pa onda uzv preko stomaka..Al svaki put prstima pogleda dali smo otvorene ulozive itd znam da i cerviks komentira jer osjeti covik pod prstima jel sta meko jel skraceno i to..i dok dole prste stavi drugom rukom gore stomak malo stisne da vidi kao dokle se “popeo” on to stručno objasni Al ja kao laik nezna doktorske termine Al kuzim sta radi ... i da nježan je stvarno i pun razumijevanja ...
Cure, ja sam sve od ove opreme i higijenskih potrepština nabavila u par dana, tako da se stigne. Čekali smo jedino kolica i krevetić, ali manje od mjesec dana iako je rok isporuke bio preko 2 mjeseca.
.
Robicu sam svu oprala na 60 i osušila u sušilici bez obzira kaj je pisalo na njoj. Većinu sam dobila i ta cura koja mi je dala je rekla da je ona sve tako. Jedino sam razdvojila tamne i svijetle boje. Tetre i plahte sam samo na 90.
.
Netko je pitao jesam uzbuđena, a ja opće nemam osjećaj kako ću uskoro rodit, sve kao ima još vremena Jučer smo dovršili sobicu, samo muž još zavjesu treba postavit. Nama je u toj sobi kinderbet, ormar, komoda za presvlačenja i fotelja. Znam da ne trebam sve odmah, ali ja volim namjestit pa da sam mirna. A u našoj sobi pokraj kreveta imamo onaj manji krevetić koji se zakači za naš. Muževa sestrična je rodila prije pola godine pa nam je to posudila jer je njihov malac taman prerasto tako da planiram da tu spava za sad.
.
Nadi dobro došla :)
Cure, ja sam sve od ove opreme i higijenskih potrepština nabavila u par dana, tako da se stigne. Čekali smo jedino kolica i krevetić, ali manje od mjesec dana iako je rok isporuke bio preko 2 mjeseca.
.
Robicu sam svu oprala na 60 i osušila u sušilici bez obzira kaj je pisalo na njoj. Većinu sam dobila i ta cura koja mi je dala je rekla da je ona sve tako. Jedino sam razdvojila tamne i svijetle boje. Tetre i plahte sam samo na 90.
.
Netko je pitao jesam uzbuđena, a ja opće nemam osjećaj kako ću uskoro rodit, sve kao ima još vremenaJučer smo dovršili sobicu, samo muž još zavjesu treba postavit. Nama je u toj sobi kinderbet, ormar, komoda za presvlačenja i fotelja. Znam da ne trebam sve odmah, ali ja volim namjestit pa da sam mirna. A u našoj sobi pokraj kreveta imamo onaj manji krevetić koji se zakači za naš. Muževa sestrična je rodila prije pola godine pa nam je to posudila jer je njihov malac taman prerasto tako da planiram da tu spava za sad.
.
Nadi dobro došla :)
Super 🥰, to je to 👍
Lonmi i ja placam zdravstveno, ali kad je nas sustav takav. Iskreno, meni nije problem platiti ako znam da cu biti sigurna. Meni socijalni ginekolog da sve uputnice, ne buni se.
.
Blajić ubaci i koju extra, da se nađe, kao meni sa onom senzibilizacijom, pa se sestre tam cude, ajme sta se djele šakom i bradom uputnice i za šta netreba 😂
.
Petra ne kužim šta pizdi oko toga, ako sam dobro shvatila taj kinderkraft će Vam super doć za na otok i to, osim ako ne misli On još jedan kindać za dolje kupit 🤷🏼♀️🤨.
.
Thera mi imamo sobicu za bebača posebno, ali u njoj su ormar, komoda za presvlačenje ali mi nismo uzimali klasicnu djeciju nego smo kupili u ikeei običnu plus podlogu tih dimenzija koju smo namontirali gore i kad ga tamo prestanem presvlacit, podloga cao i ostaje ladičar. Što se kreveta tice, u sobici je 90x200 klasicni krevet a kinderbet je u našoj sobi pored kreveta, pa kasnije selimo kindać u sobicu, ostalo je mjesra, jer ga mislim privikavat posli na samostalno spavanje u sobici.
Cure, meni ne otvara slike. Nezz kako je kod vas.
Ja odoh filmić pogledat i na spavanac. Zelim vam mirnu noć. 🤞😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ni meni ne otvara slike,ne znam zasto🤷🏻♀️
Laku noc svima i sa sto manje pis ustajanja🤞🏻😂
Dobrodošle nove curke!
Jagodice, svaka čast na volji što pohodiš te dućane. Meni je to bila tlaka dok nisam bila trudna, a kamoli tek sad... Pred malo smo uređivali kuhinju i dnevni, prošle god 2 kupaone,tako da sam postala alergična na te stvari.
Ajme Ridja, ako ga nisam tresnula... Onda me na kraju zagrli pa kaže da se samo šali...bitno da me nafrizirao. Kakogod, kolijevka/ležaljka je ovdje i tko ga šiša!!!
😂😂 anaAn, ja te piknula s tom izjavom jer mi je istu usadila u glavu mater kemičarka pred mnogo godina. Ne bih vam se štela mešat u struku jer sam s kemijom završila pred 20god u 4. gimnazije i bavim se kulturom pa vjerujem da svaka ima argument za i protiv! Zanemarite moje laičko mišljenje! Na svakom je da bira što je ok ili nije za vlastitu bebu.
Lonmi, bez obzira na svibanj i toplije vrijeme, bebu treba obuć dvoslojno, body i gore tutica ili majica i hlačice. Sad ovisi o temperaturi hoće li bit potreba za pamučnom robom ili debljom, dugi ili kratki rukav za bodi
Jagodica, Ivancica predivni trbuscici 🤰❤😊
Bubica - pranje robice, ja nisam pratila etikete sve sam na 60, eventualno plisanu robicu, odjelca, dekice i to sto je osjetljivije na 40, boje sam odvajala kao i nase, bijelo i sareno..
Zabica, Bebolinka, Ridja cure sretno nam na pregledima 🥰🤞
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji