Ja sam se nocas prepala da cu rodit. A nemam spremnu torbu,nisam sigurna ni gdje cu, nisam odslusala tecaj,ajmeee. Krenula je panika😂 A di je jos termin.
Ja sam se nocas prepala da cu rodit. A nemam spremnu torbu,nisam sigurna ni gdje cu, nisam odslusala tecaj,ajmeee. Krenula je panika😂 A di je jos termin.
Koji si tjedan? 😊
I da se pohvalim, NISAM kupila krafne 😂😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Lonmi,31+4. Prerano je jos za paniku. Tko ce me trpit jos 7-8 tjedana😂
Ja sam se isto odlučila da cu sutra poslije pregleda smazat krafnu pa kud puklo. A na valentinovo ću se isto počastit mislim da ću uzet onu neku zaleđenu tortu iz lidla ima svakakvih pa ću bar jedan komad 😉
I da kupila sam vagu prekjučer samo sad neznam dali pokazuje isto kao kod gin bas ću se izvagat sutra prije pregleda da vidim dal pokazuju isto, uglavnom po mojom vagi sam jos 1kg smrsavila od proslog pregleda, znači -3kg od početka dijete tj u 4 i pol tjedna. Sutra jos potvrdim kad vidim što njezina vaga kaže. 😉
EmEn,svaka cast.💪🏼Ja sam ostala na istoj kilazi ali smrsavila nisam. Nekako se testo strogo drzim dijete,posebno u vecernjim satima. Ali slj.tj mi je pregled i tjedan iza guk pa kaj pojedem za valentinovo pojedem😂
Ja sam se isto odlučila da cu sutra poslije pregleda smazat krafnu pa kud puklo. A na valentinovo ću se isto počastit mislim da ću uzet onu neku zaleđenu tortu iz lidla ima svakakvih pa ću bar jedan komad 😉
I da kupila sam vagu prekjučer samo sad neznam dali pokazuje isto kao kod gin bas ću se izvagat sutra prije pregleda da vidim dal pokazuju isto, uglavnom po mojom vagi sam jos 1kg smrsavila od proslog pregleda, znači -3kg od početka dijete tj u 4 i pol tjedna. Sutra jos potvrdim kad vidim što njezina vaga kaže. 😉
Eto mene jučer puklo ko nijednom svih ovih mjeseci ali šta ću kad mi muž ima strah 😳😭🤣...
Nego, čestitam na izgubljenim kg... Stvarno svaka čast! Ja nekako trenutno stagniram iako ne pazim nešto pretjerano s hranom. Ali primjetila sam da mi se i apetit smanjio, samo sam žedna pa ulijevam vodu u sebe svako malo.
Evo moji se razišli svaki svojim putem, ja se primila čišćenja, suđa i tako to po stanu šta god stignem...
https://www.24sata.hr/news/trudnoj-zeni-ostavio-poruku-uz-bolnicu-u-zagrebu-kad-sam-je-procitala-suze-su-mi-dosle-744555
Jeste vidjele? 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lonmi,31+4. Prerano je jos za paniku. Tko ce me trpit jos 7-8 tjedana😂
Tko ce mene 10,11?😂
Ti si bar 30tt prosla, ja u panici od prijevremenog svaki dan zbog ovih mojih svih nuspojava 🤦♂️😊
Sortiraj odgovore
Najstariji