Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    13. Svibanj 2021. 10:10

AnaAn čestitam 💞 💞 

• MissGraz
    13. Svibanj 2021. 10:23

AnaAn, taman pitam za tebe tamo i vidim ovdje da si rodila!! Ja i ti osim sto smo imale slican scenarij trudnoce, kolestaza i to, izgleda da nas je snasao i isti porod. 😨 u svakom slucaju… cestitam ti od srca!!!♥️♥️♥️ Uzivaj sa svojim bebacem!! Sve ces ruzno zaboraviti, vjeruj mi!! 😘😘😘

• MissGraz
    13. Svibanj 2021. 10:36

Palonkice, tako sam ja uvijek gledala oce li uletit Mom kod dr da se upoznamo, posto imamo istog, jer imam osjecaj da bi ju istog trena prepoznala. 😂 

Lonmi
    13. Svibanj 2021. 10:52

Ruska joj to cekanje je koma.
    Na ctgu trudici do 100 lupaju, a ja samo neka sitna stezanja osjetim i to je to.
    Bas me zanima koliko ce me jos pacati, u svakom slucaju bolje da doma cekam ili da krene ili indukcije, uopce mi ove bolnice nisu simpa 😅

🌺Principessa🌺
    13. Svibanj 2021. 11:10

Lonmi

Ruska joj to cekanje je koma.
    Na ctgu trudici do 100 lupaju, a ja samo neka sitna stezanja osjetim i to je to.
    Bas me zanima koliko ce me jos pacati, u svakom slucaju bolje da doma cekam ili da krene ili indukcije, uopce mi ove bolnice nisu simpa 😅

Cuj trudici,to su vec dobri trudovi ja mislim hahahah

mom_of_4
    13. Svibanj 2021. 11:19

Ja evo taman dosla doma od 8 dole cekam prvo amnioskopiju pa uzv...Ugl jedva je vidila mi vodu jer cep je jos unutra voda je mlijecna mekana jesam al kao sve je to visoko jos za porod bla bla...nemam nikakav osjecaj da bi moglo krenit skoro ujutro  na ctg i eto dok ne rodim plodna voda me ceka..inace sve u redu fala Bogu
    anaAn cestitaaaam od ❤️ 🥰🥰🥰🥰🥰 zao mi je sto si se napatila ali sad je napokon sve iza tebe 🙏🏻…jedva cekam ljubit svoj zamotuljak mali

danica85
    13. Svibanj 2021. 11:23

anaAn

Cure, zavrsila sam na carskom. Ja sam jos na intenzivnoj. Bebac 3700g, 52 cm.
    🥰
    Iskustvo nije bas lijepo, mislila sam da umirem.

Čestitam ti, draga!! Sve najbolje vam želim, tebi brz oporavak i da čim prije uživate zajedno 👶💞💞

• Erika33
    13. Svibanj 2021. 11:25

Da se malo javim cure.
    Ketty, Paula ima 3 godine, Noa 5 godina, znam da me pitala.
    Šimun super napreduje, cica stalno, dobio već pol kg, spava po 2 sata po noci ma cica... Po danu isto tak.... Malo manje spava.. Al dobra je beba, ne place za sad 🤣
    Djeca super prihvatila novog člana... Nema ljubomore nikakve. 
    Rucak skuham do 10 ujutro uglavnom kad mali spava, a djeca su još normalna i igraju se, hahaha.
    Slj tjedan će oni krenut u vrtic, pa će bit mrvu lakše.... Ovak sam na sve strane rastrgana, dok se svakome posvetim... Jer bas kad mali cica, jedno kaka pa zove da treba obrisati guzu😀
    Čestitam ana na bebi....💕
    Curama koje čekaju, joj znam kako je... Ja sam ludila... A prenijela sam 11 dana... I to 3 dijete.... Tak da točno znam kak vam je... Al još malo 💕💕

danica85
    13. Svibanj 2021. 11:25

Bebeto draga, di si mi ti? 
    Kakva je kod tebe situacija? Jel ima kakvih pomaka? 

• Tea2807
    13. Svibanj 2021. 11:26

Anaan, zao mi je da si se napatila al vjerujem da si sve zaboravila onaj tren kad si napokon docekala svoju malu srecicu. Oboje vam zelim brz oporavak, sad nadalje bez problema 😁
    Jucer me zgaravica satrala, niakda ovako, 3 puta pila sodu u danu 👎👎👎 
    Nadala se setat, al ovo vrijeme sugavo mi pokvarilo planove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.