Ma cure moje, ja vam skoro nikog ne znam da je rodio bas u terminu, ili prije ili poslje.
Moja buduca svekrva je rodila moga decka na dan, ne moram ti reci da sam svaki, ali bas svaki put o tome slusala tokom trudnoce, posebice pred kraj🙄
.
Lonmi i Mom - mantram da vase curke odluce doci sto prije, taman za vikend😉🤞👭
Valkris mozda nam i ti uskoro rodis..pogurat ces se preko reda. 😄 sretno ako je krenulo 🤗 jel u pravilnim razmacima? Magnezij su valjda rekli zbog grceva u nogama.
[/ url
Ma cure moje, ja vam skoro nikog ne znam da je rodio bas u terminu, ili prije ili poslje.
Moja buduca svekrva je rodila moga decka na dan, ne moram ti reci da sam svaki, ali bas svaki put o tome slusala tokom trudnoce, posebice pred kraj🙄
.
Lonmi i Mom - mantram da vase curke odluce doci sto prije, taman za vikend😉🤞👭
Znam kako ti je.Moja je imala spontani i dok sam ležala u krevetu na čuvanju trudnoce , morala sam slušati o njezinom spontanom, a da ti ne govorim kad se požalim da su mi noge otečene ili nešto uvijek , ali uvijek je njoj bilo katastrofa i gore nego meni.Hvala Bogu da živimo par sati udaljeni,inače bi pukla.
Valkris mozda nam i ti uskoro rodis..pogurat ces se preko reda. 😄 sretno ako je krenulo 🤗 jel u pravilnim razmacima? Magnezij su valjda rekli zbog grceva u nogama.
Ma ne mislim da je krenulo, ne znam.. Mjerila sam razmak, bili su na 20.minuta pa 15 pa onda nista, pa na 8..i sad svakako (na 4 minute, pa na 20) tak da mislim da nista 🙈 jedino sto nisu prestali ako sam promijenila pozu..
Mislim da su lazni..
Jagodice jooooj mogu si misliti. Ja znam jednu sta je zahtjevala inducirani bas na termin pa ona meni objasnjava kako ja to mogu traziti sad itd. reko, a hoce svijet stati ako pricekam sad jos koji dan, pa valjda i ti doktori znaju sta rade🤦♂️
Bebeto i ja se naslusala svega pogotovo u onim prvim tj trudnoce, uz spominjanje mojeg loseg iskustva do onih kojima je plodna voda curila u 26 tt jer to bas jednoj trudnici treba, takve teme 😂
Ali nisam dugo jer sam svaki put rekla da nek usute 😂
.
Cure to vi hocete mene proci 😂😂😂😂
Lussi i moj muz kaze da je ona u nedjelju vani, reko rijeci ti se pozlatile.
Il ce sama prije ili se vidimo drugi cetvrtak 😊
Ma ne mislim da je krenulo, ne znam.. Mjerila sam razmak, bili su na 20.minuta pa 15 pa onda nista, pa na 8..i sad svakako (na 4 minute, pa na 20) tak da mislim da nista 🙈 jedino sto nisu prestali ako sam promijenila pozu..
Mislim da su lazni..
Meni zvuce pravo🤭
Znam kako ti je.Moja je imala spontani i dok sam ležala u krevetu na čuvanju trudnoce , morala sam slušati o njezinom spontanom, a da ti ne govorim kad se požalim da su mi noge otečene ili nešto uvijek , ali uvijek je njoj bilo katastrofa i gore nego meni.Hvala Bogu da živimo par sati udaljeni,inače bi pukla.
Grozno...bas kad ti treba potpora (ako vec ne to, onda barem mir) serviraju ti se strahote jedna za drugom...
.
"Moja" je 45min auto voznjom udaljena, nek je ziva i zdrava, ali nek ostane tam gdje je...🤫😏
.
Ajmo cureeeee👭
Mom i Lonmi trudne 18mjeseci hahahah ma curkee brzo ce vase princezee u vase ruke dociii💕💕💕💕 jedva cekam da uzivate s njima🙏🏼😻🍀💞
Tea, Bebeto, Danice, Valkris, Ertzui, Kety koga jos imamo? Kreativka je isto zacas🙈
Keety nisam prokomentiralaa busku, tvoj momak je pravi🥰 sad si ti isto na reduu💙💙
E pravi je bas 🙈🙈🙈🙈💙 jedva cekam da izade...mislim da je i njemu dosta al neda se...vidjet cemo sutra na pregledu sto ima novo 🤣🤣
Lonmiii- eto tebe na 40 🥳🥳🥳🥳🥳 nikad te njihove prognoze nisu valjane 🤣🤭🤭🤭 ajde brzo ce proc jos par dana 🤩
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mom i Lonmi trudne 18mjeseci hahahah ma curkee brzo ce vase princezee u vase ruke dociii💕💕💕💕 jedva cekam da uzivate s njima🙏🏼😻🍀💞
Tea, Bebeto, Danice, Valkris, Ertzui, Kety koga jos imamo? Kreativka je isto zacas🙈
Keety nisam prokomentiralaa busku, tvoj momak je pravi🥰 sad si ti isto na reduu💙💙
E pravi je bas 🙈🙈🙈🙈💙 jedva cekam da izade…mislim da je i njemu dosta al neda se…vidjet cemo sutra na pregledu sto ima novo 🤣🤣
Lonmiii- eto tebe na 40 🥳🥳🥳🥳🥳 nikad te njihove prognoze nisu valjane 🤣🤭🤭🤭 ajde brzo ce proc jos par dana 🤩
No prognoze, a ponekad ni dijagnoze 😂
Idem moliti da bude za vikend 🙈😂
Tvoj malac je vec pravo veliki negdje 😊🙈 treba ga nositi 🙆😂
Lonmi- pa prije 2 tjedna tocno je imao 3 i 500 🤯🤯 nadam se da nije nastavio rast punom parom kao i do tad jer nezz kak ce to zavrsit 🤣🤣 a tezak mi je trbuh bas..i samo gledam dal ce me posteno zaserafit...al nista..termin je tek za tjedan dana i ajme 😶😶 nadam se da cu prije 😬😬😬
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji