Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    13. Svibanj 2021. 16:37

Lonmi

Ma cure moje, ja vam skoro nikog ne znam da je rodio bas u terminu, ili prije ili poslje.

Moja buduca svekrva je rodila moga decka na dan, ne moram ti reci da sam svaki, ali bas svaki put o tome slusala tokom trudnoce, posebice pred kraj🙄 
    .
    Lonmi i Mom - mantram da vase curke odluce doci sto prije, taman za vikend😉🤞👭

• ertzui
    13. Svibanj 2021. 16:48

Valkris mozda nam i ti uskoro rodis..pogurat ces se preko reda. 😄 sretno ako je krenulo 🤗 jel u pravilnim razmacima? Magnezij su valjda rekli zbog grceva u nogama. 

[/ url

• Bebeto
    13. Svibanj 2021. 17:21

Jagodica125

Lonmi

Ma cure moje, ja vam skoro nikog ne znam da je rodio bas u terminu, ili prije ili poslje.

Moja buduca svekrva je rodila moga decka na dan, ne moram ti reci da sam svaki, ali bas svaki put o tome slusala tokom trudnoce, posebice pred kraj🙄
    .
    Lonmi i Mom - mantram da vase curke odluce doci sto prije, taman za vikend😉🤞👭

Znam kako ti je.Moja je imala spontani i dok sam ležala u krevetu na čuvanju trudnoce , morala sam slušati o njezinom spontanom, a da ti ne govorim kad se požalim da su mi noge otečene ili nešto uvijek , ali uvijek je njoj bilo katastrofa i gore nego meni.Hvala Bogu da živimo par sati udaljeni,inače bi pukla.

Valkris
    13. Svibanj 2021. 17:26

ertzui

Valkris mozda nam i ti uskoro rodis..pogurat ces se preko reda. 😄 sretno ako je krenulo 🤗 jel u pravilnim razmacima? Magnezij su valjda rekli zbog grceva u nogama.

Ma ne mislim da je krenulo, ne znam.. Mjerila sam razmak, bili su na 20.minuta pa 15 pa onda nista, pa na 8..i sad svakako (na 4 minute, pa na 20) tak da mislim da nista 🙈 jedino sto nisu prestali ako sam promijenila pozu.. 
    Mislim da su lazni.. 

Lonmi
    13. Svibanj 2021. 17:39

Jagodice jooooj mogu si misliti. Ja znam jednu sta je zahtjevala inducirani bas na termin pa ona meni objasnjava kako ja to mogu traziti sad itd. reko, a hoce svijet stati ako pricekam sad jos koji dan, pa valjda i ti doktori znaju sta rade🤦‍♂️
    Bebeto i ja se naslusala svega pogotovo u onim prvim tj trudnoce, uz spominjanje mojeg loseg iskustva do onih kojima je plodna voda curila u 26 tt jer to bas jednoj trudnici treba, takve teme 😂
    Ali nisam dugo jer sam svaki put rekla da nek usute 😂
    .
    Cure to vi hocete mene proci 😂😂😂😂
    Lussi i moj muz kaze da je ona u nedjelju vani, reko rijeci ti se pozlatile.
    Il ce sama prije ili se vidimo drugi cetvrtak 😊

• NeverEver
    13. Svibanj 2021. 17:43

Valkris

ertzui

Ma ne mislim da je krenulo, ne znam.. Mjerila sam razmak, bili su na 20.minuta pa 15 pa onda nista, pa na 8..i sad svakako (na 4 minute, pa na 20) tak da mislim da nista 🙈 jedino sto nisu prestali ako sam promijenila pozu..
    Mislim da su lazni..

Meni zvuce pravo🤭

Jagodica125
    13. Svibanj 2021. 17:57

Bebeto

Znam kako ti je.Moja je imala spontani i dok sam ležala u krevetu na čuvanju trudnoce , morala sam slušati o njezinom spontanom, a da ti ne govorim kad se požalim da su mi noge otečene ili nešto uvijek , ali uvijek je njoj bilo katastrofa i gore nego meni.Hvala Bogu da živimo par sati udaljeni,inače bi pukla.

Grozno...bas kad ti treba potpora (ako vec ne to, onda barem mir) serviraju ti se strahote jedna za drugom...
    .
    "Moja" je 45min auto voznjom udaljena, nek je ziva i zdrava, ali nek ostane tam gdje je...🤫😏 
    .
    Ajmo cureeeee👭

kety992
    13. Svibanj 2021. 18:09

🌺Principessa🌺

Mom i Lonmi trudne 18mjeseci hahahah ma curkee brzo ce vase princezee u vase ruke dociii💕💕💕💕 jedva cekam da uzivate s njima🙏🏼😻🍀💞
    Tea, Bebeto, Danice, Valkris, Ertzui, Kety koga jos imamo? Kreativka je isto zacas🙈
    Keety nisam prokomentiralaa busku, tvoj momak je pravi🥰 sad si ti isto na reduu💙💙

E pravi je bas 🙈🙈🙈🙈💙 jedva cekam da izade...mislim da je i njemu dosta al neda se...vidjet cemo sutra na pregledu sto ima novo 🤣🤣 
    Lonmiii- eto tebe na 40 🥳🥳🥳🥳🥳 nikad te njihove prognoze nisu valjane 🤣🤭🤭🤭 ajde brzo ce proc jos par dana 🤩

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    13. Svibanj 2021. 18:20

kety992

🌺Principessa🌺

Mom i Lonmi trudne 18mjeseci hahahah ma curkee brzo ce vase princezee u vase ruke dociii💕💕💕💕 jedva cekam da uzivate s njima🙏🏼😻🍀💞
    Tea, Bebeto, Danice, Valkris, Ertzui, Kety koga jos imamo? Kreativka je isto zacas🙈
    Keety nisam prokomentiralaa busku, tvoj momak je pravi🥰 sad si ti isto na reduu💙💙

E pravi je bas 🙈🙈🙈🙈💙 jedva cekam da izade…mislim da je i njemu dosta al neda se…vidjet cemo sutra na pregledu sto ima novo 🤣🤣
    Lonmiii- eto tebe na 40 🥳🥳🥳🥳🥳 nikad te njihove prognoze nisu valjane 🤣🤭🤭🤭 ajde brzo ce proc jos par dana 🤩

No prognoze,  a ponekad ni dijagnoze 😂
    Idem moliti da bude za vikend 🙈😂
    Tvoj malac je vec pravo veliki negdje 😊🙈 treba ga nositi 🙆😂

kety992
    13. Svibanj 2021. 18:27

Lonmi- pa prije 2 tjedna tocno je imao 3 i 500 🤯🤯 nadam se da nije nastavio rast punom parom kao i do tad jer nezz kak ce to zavrsit 🤣🤣 a tezak mi je trbuh bas..i samo gledam dal ce me posteno zaserafit...al nista..termin je tek za tjedan dana i ajme 😶😶 nadam se da cu prije 😬😬😬 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.