Mom stvarno ce biti velika cura...drzim fige da ti sto prije krene 🤞🤞🤞🤞 ne mogu vjerovati da se neda van. 🙈
[/ url
Mom, sretno, nek ti krene sto prije! Jel su ti rekli nesto vezano za velicinu bebe, hoce li to mozda biti razlog da prije induciraju ili carski? Ako je vec sad na 4500g... Tvoji su i prethodni bili veliki?
Pitala sam ocu dogovorit carski,kazu ne... glavica je taman veličinom i oblikom a njima je kao to najvaznije ..svi su mi bili preko 4
4200-4300-4580 i sad Pia vodi ah
Kod mene nista ujutro plodna voda 😩 otvorena 2 cm jedva Al dr je dirao glavu samo sta je sve jos visoko i nije se spustimo za porod,mala ima 4500 vec Al
Kaze dr nije ovo za rodit jer posteljica radi ko sat i plodna voda uredna tako da moze doc i do 5 kila place mi se od stresa…
Straj me samo tlaka od nervoze o onda sam najebla zaglavim li doli uffff…molim vas pomolite se da mi krene nocas spontano trudovi…tako da sam van sebe. Evo iskreno 🥺🙏🏻😢
Pa kako mogu dirati glavu, ako je visoko i nije u zdjelici?Ne razumim te njihove priče.Daj Bože da ti večeras krene 🙏🏼🙏🏼Ne znam kako mi je Anna?Baš me zanima šta se sa njom dešava?
Ma ne kuzim ni ja evo me put kuce iz setnje nadam se i ja duga je noc....kao beba je dole ali je taj cerviks održan jos bla
Bla ma ko ga razumi sta govori bice mislia stomak je visoko ka sta ja znam a Di triba bit tila sam mu rec nije salo da se obisi do kolina ma nez samo me iznervira bzvz
anaAn drzi se jedva cekan radat majke mi inace ce mi ova moja na usta izac
Mom tvoja ni ne moze biti manja, svaka sljedeca beba je veca od prethodne ako je sve ok. Meni ima smisla da ti samo radjas ljudine ;) na mamu! Kad si izgurala vec troje, sad ces i malecku svoju. Pia Josipa ce bit prava cura. 15.5. ces dobit trudove i za 5 sati od prvog truda drzat svoju malu u rukama. Prognoze mi uglavnom nisu tocne 😅 ali ti zelim brz porod i da mala dodje sto prije. Sad bi bilo vrijeme da pomaknes kauc i pobrises prasinu ispod pa ga vratis. 😄
AnaAn se ne javlja, dolazim vidjet al nista. Da nije i ona na carskom zavrsila.. nadam se da jd mazenje s malim u pitanji. Za nju je forum gotov dok ga vidi 💙
Javit ce se AnaAn, neka uziva s djecakom, sad je on najbitniji 🥰
Ja mislim da mi forum nece biti ni na kraj pameti kad ju vidim nakon ovoliko iscekivanja, ali naravno da cu se javiti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji