AnaAn cestitam! Zao mi je sto je porod bio tezak...ali sada ce sve biti lakse kada imas svoju mrvicu u rukama! 🤱 Zelim ti brz oporavak i da uzivas u svom malom smotuljku ljubavi! ❤👶🤗
[/ url
Cure, zavrsila sam na carskom. Ja sam jos na intenzivnoj. Bebac 3700g, 52 cm.
🥰
Iskustvo nije bas lijepo, mislila sam da umirem.
Cijelo vrijeme mislim na tebe di si i kaj si..bas mi je zao kaj je tak tesko bilo,ali maleni je napokon tu💙
Znaci jucer nam je dosao Matej💙
Brz oporavak ti zelim❤️❤️❤️❤️❤️❤️
AnaAn cestitam od srca! ❤ Zao mi je sto si se napatila i zelim ti brz oporavak. Malenome neka je svaki dan pun srece i ljubavi
Baby P 03/21 💙
Svi smo napeto čekali da se javiš, Anaan. Brz oporavak i malenom sretno djetinjstvo 💙💙
Jutro cure, i ja se spremam u bolnicu na pregled opet 😒.
Ocekujem povratak kuci i cekanje, cekanje i cekanje.
Jedino sta se pomaklo je to sta je sad sluzni cep bio malo prosaran krvlju, mozda je to znak da smo jos blize porodu.
Svaka cast zenama koje nisu nestrpljive i lako trpe ova hodanja na kontrole po bolnici. Ja luda vec 😂
Ocu roditi 😂
Majuska lijepo te citati opet, sve najbolje ti zelim i naravno da se i tebi pokrene, jesi nestrpljiva ko ja?
Joj, tog kad se sjetim... Svaki put ides sa nadom sa se nest dogadja i onda se svaki put vratis kuci jer se nist ne dogadja... Ja ti zelim da se sve pokrene sta prije 🙂🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
AnaAn mislila sam si cim se nisi javljala. Ak te sta zanima vezano uz oporavak pitaj, ima nas dosta koje smo nedavno prosle isto.
E AnaAn TI SI MAMA! Imas prekrasnog velikog sina! Cestitam od srca. Razmazi ga, ljubi ga, kupi mu sve, vodi ga svakam. Sad ce ti bit tesko iducih par dana pa onda mrvicu lakse al tesko onih par iza ali zacas ce bit tjedni iza tebe i neces se ni sjecat svega, kao nekakav trans sve bude a jedina cista uspomena na jucerasnji dan bude tvoj mali. Javi se dok mozes i pitaj ako te nest zanima.
Puse cure, idem se igrat s malim 😍 a vi prema radjaonama lagano.. 😘
AnaAn, iskrene cestitke 🥰🥰
Zao mi je na ruznom iskustvu, sve nam napisi kad uspijes, a do tada uzivaj u svojoj dugo cekanoj bebici 😍😍😍😍
AnaAn iskrene cestitke!
Zao mi je sto ti porod nije bio lagan i sto si se napatila, ma sve mi to izdrzimo 💪.
Uzivaj u malenome i lijepo se oporavi ❤️
AnaAn čestitkee velikeeeeee 💙🥳🥳💞 i koliko drame oko bebe da je mala a to je pravi veliki decko..odmori se draga...brz oporavak ti zelim 🥰💞
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji