Vecer cure, evo mi papamo i spavamo..sve super..bebac bas miran ..
ja odmaram.koliko mogu jer se vracam u nedjelju k svojoj bandici😆😆 bit ce veselo sad kad dodjemo..
Evo moja cimerica je rodila pod indukcijom,bila je otvorena dva cm i dobila drip i u sat ipo rodila..nema pravila...
a evo jedna poznanica isto sinoc joj pukao vodenjak u 37tjednu i dosla zatvorena...potaknuli joj trudove ali nije se otvarala nego do petcm...tako satima..i carski...
maleni je malo nezrel pa je u inkubatoru.
tako svaka zena svoja prica...
sretno Anaann Bebeto danice Mom💞💞💞🙏🙏🙏
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure koje ste rodile uz epiduralnu, da li je to baš kako kažu doktori da vas ništa ne boli već samo osjećate poriv za stiskanje? 😁 Tu je priču meni jučer dr koji me primio u TA rekao i nekako čisto sumnjam u to....
Termin Lipanj 2021 🤰
Cure koje ste rodile uz epiduralnu, da li je to baš kako kažu doktori da vas ništa ne boli već samo osjećate poriv za stiskanje? 😁 Tu je priču meni jučer dr koji me primio u TA rekao i nekako čisto sumnjam u to….
Meni je bas sestricna danas pricala za epiduralnu, ona je imala inducirani porod dripom i kaze da joj je epi puno pomogla, da ne zna kako bi izdrzala bez i da dosta smanji bol. Cak je uspjela i odspavati 😊 tako da bi je ja uzela u slucaju da ne mogu vise, najbolje sama procjenis kako se osjecas u trenutku 😊
Znači nije baš kako kažu da te umrtvi skroz, ali dovoljno je ako mozes odspavati iako se ne mogu zamisliti da spavam u tako dramatičnom trenutku 😁
Termin Lipanj 2021 🤰
Kety, da, par hemića mi je došlo tjedan pred porod, a na porodu je samo eskaliralo. Ne znam dal' su mi gori oni ili šav pored anusa koji jedini zateže! Srećom, brufene dijele bez problema, a ja se ne želim patiti pa uzmem nakon doručka. Stolicu nisam obavila, a iskreno, nit ne želim ovdje jer se ne mogu opustiti. Prehrana koju zovu tekuća je daleko od toga, tako da se nadam nekom napretku kad dodjem doma. Zato 💨💨💨 da mi bude čisto neugodno!
Cure, ako vas dopadne drip i želite epiduralnu, tražite na vrijeme da se ne dogodi da dok se smislite bude prekasno. Meni je žao što s prvim nisam tražila. Trudovi bole bili prirodni ili umjetni, al majka priroda vam ipak dopusti pauzu medu trudovima, dok drip ne.
NevaEva, napisala sam iskustvo i tu i na mamama. Taj finish je bio baš filmski, ponekad se pitam dal' sam trebala ranije dole, al opet, sve je prošlo super i nema smisla razmišljati što bi bilo kad bi bilo niti se ljutiti jer mi nisu dali tiskati u boljem položaju. Onda se sjetim naših pisanja o planu poroda i samo mi dodje da se nasmijem. Nisu mi stigli pogledat trudničku, a kamoli što drugo. Samo poruka višerotkinjama da uopće ne treba biti pravilnog obrasca i ritma u trudovima da bi otvorili.
Cure u finishu, sretno!!!
Samo da se javimo, u 38+1, sinoc oko 19:40 nam je stigla Aurora, digacka 48cm i teska 3310g 💓
Sfingaa ja uz epi nisam nista osjecala,nit bolove nit poriv za tiskanje dok god nije prestalo djelovati..
Pisem sve dok se dobijem😘
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cure koje ste rodile uz epiduralnu, da li je to baš kako kažu doktori da vas ništa ne boli već samo osjećate poriv za stiskanje? 😁 Tu je priču meni jučer dr koji me primio u TA rekao i nekako čisto sumnjam u to….
Meni je bas sestricna danas pricala za epiduralnu, ona je imala inducirani porod dripom i kaze da joj je epi puno pomogla, da ne zna kako bi izdrzala bez i da dosta smanji bol. Cak je uspjela i odspavati 😊 tako da bi je ja uzela u slucaju da ne mogu vise, najbolje sama procjenis kako se osjecas u trenutku 😊
Znači nije baš kako kažu da te umrtvi skroz, ali dovoljno je ako mozes odspavati iako se ne mogu zamisliti da spavam u tako dramatičnom trenutku 😁
Bome sam ja na trenutke spavala,posto sam u bolovima bila od 2 u noci, isrpljena sam bila😅
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Lussi 😍😍😍😍😍 cestitke od srca 😘😘😘
Aurora, dobro nam dosla!
Petra, isla sam trazit post, ajme zenooo 😂😂 film. Vi ste spremni za jedrenje ovo ljeto, nema sumnje. 😅😘😘
.
Mi smo u skoku 😂 jao.. ne odjetim ni bradavice ni ruke, muz i ja naizmjence nosimo, umorni smo dosta.. 3.dan u 3.tjednu. Ne place puno, cvilo vise i krene jest ruke, staaaaaalno je gladan.. zacas sam ja na redu s nosenjem i hranjenjem pa ne mogu puno pisat 😂
Samo da se javimo, u 38+1, sinoc oko 19:40 nam je stigla Aurora, digacka 48cm i teska 3310g 💓
Sfingaa ja uz epi nisam nista osjecala,nit bolove nit poriv za tiskanje dok god nije prestalo djelovati..
Pisem sve dok se dobijem😘
🤩🤩🤩🤩 vidiiii njeee....čestitam dragaaa 💞💞💞 bas sam mislila di si nestala nakon onog posta...evo tebe sa tvojom curicom 😊 divota 🤩
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Petra- 😬😬😬 joj iskreno se nadam da cu ih izbjec...s prvom sam imala njih i epiz i bljak....s drugim sam izbjegla i jedno i drugo...daj Boze da i sad izbjegnem...a za trudove mi je sad dr opet napomenula da ne cekam bas pre dugo i sa nepravilnima...jer kad krene da ce krenut...a ja ipak imam 20 min najmanje po noci a po danu i vise do bolnice pa da nebi bilo...bit ce sve ok...po danu cu uzivat kolko mogu jer mi je noc grozna...al kos 2 tjedna cu izdrzat svakako...sto se mora mora se 🤪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji