Meni su rekli 10pokreta u danu, imaju i oni period dok spavaju itd. A navodno se pred kraj i smire, bas to, nemaju vise mjesta za neke drasticne pokrete. Svakako ako te ista brine, odes u bolnicu pa nek provjere 🙂
I da Iva slazem se, baby watcher je odlicna spravica!
Ako te i brine cujes otkucaje, ali svakako najbolje otic u bolnicu provjeriti ako bi bas zabrinulo 😊
Cure,jel onaj sluzni cep mora ispasti? Kod mene tog nema🤣🤣🤣
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cure,jel onaj sluzni cep mora ispasti? Kod mene tog nema🤣🤣🤣
Meni je počeo padati kako spada tek jučer, tako da ti je još rano! A može i požuriti. I ako se požuri, ne znači ništa!
Summa summarum, ne brigaj oko toga!
U Ri mama ostaje s bebom ako je u pitanju antibiotik zbog nečeg, žutica itd.
Mene opet grči vrh maternice u valovima, neugodno bude, ne zahtijeva disanje i dahtanje, krene dakle od vrha i sijeva u guzu .. Osjećam se ko da nikad nisam bila trudna nit rodila. Čitav dan sam opet našpanana i baš si idem na živce.
A cure moje nezz stvarno eto toliko mi je rekla,,nismo mi neke frendice ona je od moje frizerke nevjesta pa eto kroz pricu..meni isto cudno bilo sta prica..Al eto pomozi Boze..moja cer je imala zuticu i ostale smo obe dva dana duze pod lampom cak su nas pustili doma s povišenim bilirubinom
Uvjet dojenje i stavljanje na sunce...sve proslo ok svo zlo u tome to je najmanji problem iako ih je tesko gledati s povezom na ocima pod lampom nista to nije,imaju cak i deke u koje stave bebu golu s pampersicom naravno imonda tako stoji cili dan u tome,moze je mama držati dojiti i sve dok
U kreveticu ispod lampe stoji dok traje fototerapija i nema dizanja osim bas bas hiće neke...Al kazem nek vas ne plasi to skoro svako druga beba ima zuticu kao i grceve doma..rijetkost je proc bez..
E da da se opet vratim na ovu temu gore...ne drzi mi vodu jer danas sretnem mamu od suside jedne i pitam dali
Joj je ovo rodila??? Kaze je je ne pitaj me nista pala
Je uhvatili je trudovi rodila ima 20 dana a znam da joj je termin odprilike kao i meni....kaze zena beba rodjena s 4500 i 55 cm 😳 20 dana prije termina i pušteni doma nakon 3 dana sve ok!? Ko
Je sad ode lud???? Ova rodila u terminu pa
Beba u toplom kreveticu a ova ako cemo gledat rodila prije termina i beba izasla doma kao da je terminska ..ja cili dan se cudim i pitam sta meni triba javljat se ikome necu iz kuce izlazit vise.😏😩
Petra dobro si joj rekla (palonkici) ahhaha ostavila nas ni kuvane ni pecene .. ima ona pametnijeg posla i lipseg drustva od nas jasno mi je al me zabrinjava 🙄
Ja ove pokrete nikad nisam brojala,javi mi se sama i opali posteno..ja msn da ima vec 5 kg tako da nema potrebe brojat nista sve se osjeti i kad dise i kad prdne hahahaha🥰🙌🏻
Joj, manite se loših priča sad pred porod! Iako mislite da to niš ne utječe, uđe vam podsvjesno…
Palonkice, daj glas da ste doma! Vjerujem da je ekipa super uzbuđena i da ti ne pada na pamet nikakav forum,al Fališ!
Lunice, što ima kod tebe?
Ja znam da će bebo van ovako ili onako do 12.
Inače sam brojala do 10 pokreta 3x dnevno. On to obavi uglavnom u 10/15 min. Sad je stalno aktivan i stalno se migolji pa baš i ne pratim. A vjerujem da spava kad i ja.
Nista jos😆😆😆
svaki dan sam na ctgu...tu i tamo imam bh..nis specijalno...
Danas je gledao plodnu vode ima kao malo manje ali za ove tjedne ok..procijenjen je na oko 3700..dr bi cekao do petka a onda bi carski...ja nisam pametna dal inzistirati prirodni...sutra ce mi uzzeti bris na covid...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja sjedim raskrečenih nogu i buljim u prazno. Tu i tam neka kontrakcija, tog čepa ispalo u 2 dana više neg u prve dvije trudnoće skupa. Gadi mi se ići leć jer znam da čim legnem proraditi će mjehur, a opet, sutra je pregled i bilo bi dobro da odmorim jer neće bit spavanja čim malci odu u šk! Kad sjednem na WC doslovce osjetim podstanare kako su se rszmnožili, čisto me strah što će bit nakon.
Poruka i poziva mi je stvarno preko glave... Oni svi nestrpljivi, a meni strpljenje vrlina!!!
Lunice, ne znam što ti pametnog savjetovati. Nisam prošla carski i nemam pojma kako je... Ako je s tobom i bebom sve ok, ne vidim razlog zašto ne još mrvu pričekati.
Želim svima laku noć!!!
Petra ja u krevetu placem..zasto?Nezz!
Jesam se pohvalila da sam prespavala dvi noci uredno eto ga na sad opet sovarim..
Vise neman sta ni na mobu citat ni gledat ni googlat,nemogu vise ni Boga molit rec ce i On dosadna si vise daj mi mira😉
Sta cu od sebe...jedino cemu sam dosljedna je prdenje auu ovo je za cili zivot dosta da vise ne prnem namirila sam se ovu trudnocu.
Iden obic okolo forume ove sta cekaju porod ka i mi da vidim znakove kakvog otvaranja jel imaju 😂😂😂😂 sta cu drugo..
Cure moje sad i ja pocela spavati kao top, jest da ne mogu dugo, ali do 6, pol 7 odspavam ko beba 😊
Makar zna se desiti da nakon 2 prospavane noci imam 2 sovarluka.
Energije odjednom imam kao da sam 15 tt, a ne 39tt, mogla bi i htjela bi sve i svasta ali se kontroliram da si ne izazovem neke nepotrebne reumatske bolove, radije sve polako pa par setnjica u danu, sjedim sad puno kad napokon mogu i tako 😊
Primjecujem da je bebica promijenila pokrete, sve je mirnija i meskolji se, pricam joj ja da ako nema mjesta mama ceka vani s puno prostora 😂 mogla bi lijepo u subotu ili nedjelju doci da mamu ne muce vise s cekanjem po bolnickim cekaonama 😂
Svaki dan provjerim obrve, kosu perem svaki drugi, turpijam nokte da ne budu preveliki, sve zivo sam ocistila makar je nonstop prljavo 😂
Sluzni cep kod mene trenutno vise ne ispada, vodeni iscjedak me i dalje nervira, nesto kontrakcija se javi navecer i to je to za sad.
Zelim vam ugodan dan 😊❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji