Girllll, you're on fire!!! Top, svaka cast! 👌🏻
Nikac, patike basss za izac iz rodilista :D fine skroz :)
Luckyme, bas ste slatke 💞
NevaEva, tako se i meni pari da trudnoca nema kraj, a jedva cekan maloga u ruke. Zapravo san dosad cekala taj famozni sigurni 37.tjedan, a sad cu valjda tek osjetit cari vaseg nestrpljivog iscekivanja poroda :)
Ja san kod muskog ginica i ne bi ga minjala nema sanse, divan, koncizan, prica sve sta triba, bez suvisnih komentara, zna mi odgovorit na sva moja pitanja, nije grub, ma bas divan lijecnik, i znanjem i pristupom. Neke su na faxu ucili strucne stavri, ali putem nisu pobrali komunikaciju sa pacijentom i pristup ljudima, ovaj moj je meni odlican. Ima cca 40 godina.
Mom, mene je bila oprala panika kad san pocela pratit ovaj forum, da svi sve imaju, a mi nista, jednu nedilju san se u 4 ujutro probudila u znoju da mali moze svaki cas, a mi ni slozili, ni oprali, ni ispeglali, ma ni pelene nismo imali. Mislin da je bia 34.tjedan. A ko smi muza budit za moje drame 😂 taj pon smo isli do dm i pomalo skupili. Danas smo 36+4 i mislin da nakon danasnjeg ribanja mogu rec da smo spremni :D
Evo u privitku i dvi slike, krevetic je u nasoj sobi, a ormar je u njegovoj buducoj, jos mu tribamo kupit neku lipu tapetu na dzunglu za zid nasuprot ormara, al to pomalo :D
https://ibb.co/swxY8ZS
https://ibb.co/8jmC22h
Lussi jako se lijepo zaokruzujete :) Preslatke ste!
Mar soba je super! Ovo su ormari iz ikee? Mislim da imam takve ladice u ormaru pa mi poznato 😂 Nakon potresa u Zg jedino mogu rec da ih, ako vec niste, zasarafite u zid sa dugackim sarafima. Iza ormara mora disat tipa 4cm i mora barem tolko bit u zidu. Nije se nist ni pomaknulo ni zatreslo a ormar za case u kuhinji koji smo s njihovim sarafima slozili se odmaknuo od zida i sve je ispalo van.
.
Inace sam jako zadovoljna svojim muskim ginekologom ali mi on nije mogao vodit trudnocu ovdje u kc jer je privatnik i jer smo se odselili u zg. Stvarno je odlican ali ovaj koji mi je sad radio uzv.. jao.. 😅
Lucky,preslatke ste🥰
Mar,sobica je zaakon. Kad se sjetim da moj ima jednu ladicu zasad sve mi neugodno😂
Bravo Girl, izgledaš suuuupeeeeer!!!
Lussi, ❤️❤️❤️
Mar, sviđa mi se krevetac!
Mar divna sobica i krevetic, bas ste super opremljeni 👍😊
Meni je drago da sam dosta rano krenula sa kupnjom svega jer kad vidim sada kako ne mogu dugo setati i klatiti po ducanima, nedaj boze da sam pustala kupovinu za kraj.
Neke sitnice fale ali nista kljucno...
Jedino nosiljku/maramu bi voljela kupiti tokom prva dva tjedna, ali nakon sta isprobam par modela od prijateljica i vidim ako ce se maloj to uopce svidjeti, da ne kupujem bezveze unaprijed.
A dobro ce mi doci kad se dragi vrati raditi a ja ostanem kod kuce sa malom i Švrćom kojeg treba izvest van u setnju...
Baby gym isto nismo jos kupovali, mozda dobijemo na poklon, fali mi svjetlo neko priguseno za u krevetic, igracka za kolica...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Super mi je da ste i dalje aktivne, sad tek uspjela sve pohvatat 🥰 moj savjet, pripremite torbe, cak i ranije, ja sam otisla na KONTROLU, na kraju taj dan rodila 🙈 ne javljam se često jer sam non stop sa bebicom i danas me pita patronažna jel jedete i onda skuzim da i ne baš 😂😂 stalno sam uz bebolinu... I chicco ulosvi su zakon!! U bolnici su cure imale vir i podijelila sam im chicco jer im se vir petljao sa šavovima... Muža sam poslala po jos jedan paket 😂😂 i brufen samo ide za bol, nista drugo... Prije otpusta cete morati obaviti nuzdu 2,uz dulcolax, bez toga vas nece otpustit... I u Merkuru je bebač uz vas i samo dojiti, meni cicke bile prazne, nakon 24 h sam bila krcata i doma imala rucnu, al otpadnu ruke tako da je muz otisao po elektricnu danas 👍👍 kad dođete doma, zovete patronažnu.. Mi jucer stigli doma, danas je vec bila... Ak trebate info jos, napišem vam moje iskustvo.. 💋💋💋💋
Mar i Iva, patronažna mi je jučer rekla da u našem rodilištu mijenjaju politiku iz dana u dan što se tiče pratnje. Navodno, mogu ići ukoliko imaju negativan pcr test, da su joj to rekle neke babinjače koje obilazi.
U Merkuru nema setnje po hodnicima, pozvonis i sestre dolaze odmah ako trebas bilo šta... Imala uputnicu za vovid al nisu mi radili jer nemam simptome, eto 🤔
Napisala san post od kilometra i nesto krivo stisla i sve mi se izbrisalo. 🤬🤬🤬
Idemo opet:
Petra, maloprije san sa stranica kbc rijeka, stalno gledan oce objavit kakve novosti. Muz je nekidan testiran, al sta, priznaju valjda 3 dana star test, pa necu ga valjda slat svako malo? 🤣🤣 Samo da mi tu pratnju ne ukinu, bas san se veselila da skupa vidimo bebicu isti, prvi cas... Na zoom cu ga upalit inace 😂😂
NevaEva, je je Pax Ikea, i sve kako si napisala :) sigurnost bebe na prvom mistu, al nekako se nadam da u ri ni nece tako jak potres, em smo nedavno uselili u zgradu '87.godiste, em placamo i osiguranje od potresa za ako slucajno bude...
Imamo isti pax u nasoj sobi i meni je to za tu lovu top ormar, em hrpa organizatora i sve pregledno, em nije pretesko za slozit.
Stavit cu sliku ormara od maloga unutra posli :D ok je zasad.
Nikac, imas super grupu na fb Nosenje djece (Babywearing) i ja san se jos uclanila u lokalnu Babywearing Rijeka, a na temelju visemjesecnog guglanja, citanja recenzija i skupljanja iskustava od prija, odlucila nam uzet nosiljku Tula Explore, 3.2kg do 20 kg, bez potrebe za kupovinom umetka na novorodjence, em je tkana i udobna, em imaju super uzorke (Marble sam uzela jer je decko, za cure ima jos lipsih cvjetastih), i to direkt sa tula.eu stranice najjeftinije moguce :D na tula.hr su bile puno skuplje. Prezadovoljna sam, nadan se ce se mali tit nosit, jer ja kolica prezirem, kupili smo i nadam se to sta manje koristit, a sta vise nosit se. I muz se veseli nosenju.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji