Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Travanj 2021. 12:05

NevaEva ja se s tim bademom mazem od veljace cini mi se i sve bilo super, sad za izluditi. Cak me i po bokovima pika i svrbi. Odo ja danas ili sutra po Mustelu natrag i gotovo.
    Moguce da je i meni sad nakon par mj koristenje vise stete nek koristi napravilo. 

08. Travanj 2021. 12:09

anaAn

NevaEva jel ti bude to popraceno s boli nekad ili nekim onak blagim grcevima?

Od rebra do gospodje!
    .
    Thera blago tebi, ja sam tak ljubomorna na vas koje nemate strije. Dobro je sto ih nisam nigdje osim na trbuhu dobila, guza je besprijekorna 😋 ali trbuh.. cure.. horor film.

Lala 🌷
    08. Travanj 2021. 12:15

I ja sam danas 39plus 6 i nista bas je vise dosadno noge su joj konstantno pod mojim rebrima kopaa nešto a mene užasno boli 😂 nadam se da ce brzo kraj meni cak nije ni ispao čep, jel mora ispasti ili može i to na porodu kao vodenjak što pukne 

• thera
    08. Travanj 2021. 12:20

Lala,ni meni nije ispao. Mislim da ne mora prije. Ne mora nista,mozda kod nas bude filmski,pukne vodenjak,urlamo na putu do bolnice i kad udemo u nju radamo😅

Lala 🌷
    08. Travanj 2021. 12:21

thera

Lala,ni meni nije ispao. Mislim da ne mora prije. Ne mora nista,mozda kod nas bude filmski,pukne vodenjak,urlamo na putu do bolnice i kad udemo u nju radamo😅

E da hoce tako al nisam ja te sreće haha 

• thera
    08. Travanj 2021. 12:24

Ma nisam ni ja,ne brini😅😂

• Dora2021
    08. Travanj 2021. 12:41

Jao cure, ni ja nisam imala nijednu striju, dok mi nisu skakali po trbuhu za izgon, koje su to crte i masnice 🙈😂😂 lice mi je bilo smeđe kompletno, popucale sve kapilare od tiskanja, al za 3 dana se povuklo, na trbuhu jos mijenja boje al iskreno, tako me boli briga 😁 kad vidim svoju bebolinu sve drugo je nevažno 💓

08. Travanj 2021. 12:44

Al vidia svoju Doricu a ja Vala ne vidim, samo strijeee 😭😭😭😭
    Meni cep ispada tjednima pa nikom nist. A trudove nemam uopce. 
    Jel ciscenje obavezno? Tipa nema sanse da krene porod a da nisam imala potrebu ic na wc?

Lonmi
    08. Travanj 2021. 12:48

NevaEva

Jel ciscenje obavezno? Tipa nema sanse da krene porod a da nisam imala potrebu ic na wc?

Nije ti ciscenje obavezno, ali super ako se ocistis pa izbjegnes klistir 😊

• Dora2021
    08. Travanj 2021. 12:48

NevaEva

Fučkaš strije!!!!! Nek nama dođe Val, drugo nevažno!! Ak si pred porod onda neznam.. Ja bila otvorena 4-5 pa išla klizma.. Tjeraju da šećeš.. Porod krece kad se spusti glavica u zdjelicu tj. pitat ce te jel imas osjecaj da ti se kaka.. Meni bilo smjesno dok me nije zašerafilo u guzi, vičem u guzi je, svi doletili i za 15-20 min gotovo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.