Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mar93
    07. Travanj 2021. 20:30

Ugl sad kad imamo sve, sad san u problemu kad me ljudi pitaju sta da uzmu za babine, al ja san to sve tila sama istrazit i kupit sta si mi zelimo bas 🤣🤣
    Ja sna se mislila uzimat mu komodu ili ormar, al sad kad vec imamo praznu sobu za njega i kad tad nas ceka kupovina tog ormara, reko ajde, peglaj karticu i sastavljaj. 
    Krevetic smo odlučili uzet "putni", a ne drveni, isto po preporukama zena sta imaju vise dice, em ne lupaju glavom o drvo, em ne triba ogradice kupovat, em ga se lako sklopi i ponese sa sobom, a opet ce malom bit uvik poznato okruzenje. Zove se Kinderkraft Joy sa dodacima, ide do 25 kg, na dvi razine, ima vrtuljak koji piva, pleše, svitli, ovu prematalicu, mrezu za komarce, otvor za macku 😂, dodatke da moze bit i ljuljacka, kola za laksi transport... Sve mi se svidja zasad. Madrac sta dobijes s njim je neka sugava ploca, i posto nisu letvice ispod madraca, uzeli smo mu madrac Hespo Smile sa oprugama. I nadam se da ce tit u ovu vricu za spavanje, i to mi se pari turboprakticno. Valjda ce mu sve bit ok, ako ne bude, minjat cemo 🤣🤣🤣 

• Mar93
    07. Travanj 2021. 20:32

https://ibb.co/3hgS2yX

Petra982
    07. Travanj 2021. 20:38

Nosiljke su super stvar! Ja sam prvo posudila maramu Bobu wrap I kad sam vidjela da mala unutra uživa, kupila sam i Bobinu nosiljku. Sad mi nude za probu neke tkane marame jer je nosiljka tek od 6 mj,valjda će i Bebo bit za nošenje. Nisam toliko nosila po vani koliko po kući, al kad imaš više djece, dušu dalo. Ona u marami, a za njega slobodne ruke. 
    Joj Mar, baš me nervira ta nedosljednost! Obzirom da može krenut kadgod, sigurno ga neću slat na test svaka 3 dana... Ma baš me to naljutilo jučer kad sam čula 😔

Rijeka je na prilično zafrknutom mjestu što se tiče potresa. Sad se tješim da sam na brdu ipak sigurnija neg u centru, pogotovo one zgrade na nasipanom dijelu u centru. 

nikac
    07. Travanj 2021. 20:49

Mar puno hvala za preporuku za nosiljku 👍
    Cula sam pohvale sa vise strana za tu Tula explore, jest da su malo skuplje ali vjerujem s razlogom.
    Znam za grupu i koliko god sam angazirana oko sto drugih stvari za malu i sve volim sama istraziti, taako mi se nije dalo istrazivati za tu nosiljku, citati sve te silne recenzije. Najradje bi da mi netko kaze uzmi tu i gotovo. Tako ce na kraju i biti 🤣
    Marame preporucuju za novorodjencad i znam da to sve ide kao od sale kad savladas tehniku ali puuno prakticnije mi izgleda nosiljka, pogotovo ako ce je i dragi i recimo moja mama nositi... A i mislim da mi svakako treba nesto tkano s obzirom da su pred nama topli dani, sa elasticnom maramom bi zakuhala. 
    Bas cu pogledat na toj EU stranici....
    Joj i mi skoro sve pokupovali, necu znat ljudima reci sta da donesu za poklon 🤣 iskreno, najprakticnije bi mi bilo da dodju sa bonom za DM ili neki djecji ducan a razmisljala sam kako bi bilo super maloj po rodjenju otvorit neki stedni racun i da bilo tko moze uplatit koliko zeli na racun i onda mi kupujemo sta treba za nju.
    Ali to je naravno neka moja utopija i naravno da ce ljudi dolazit sa masu stvari koje nam ne trebaju, vec me sada strah silnih plišanaca i di cu sa njima u stanu u kojem smo podstanari i nemamo mjesta niti za sve nase stvari 😮🤣 Ali to je tako i svjesna sam toga... A ako me bas netko otvoreno pita spremna sam otvoreno i reci da nam uzmu neki bon.... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Mar93
    07. Travanj 2021. 21:06

Evo Nikac, vidi ove:
    https://babytula.eu/collections/explore-baby-carrier/products/french-marigold-tula-explore-baby-carrier

• Mar93
    07. Travanj 2021. 21:09

E ja se ježim na te skupljace prasine plisance, al poklonjenom konju se ne gleda u zube, hvala svima koji nesto poklone malome. Ja bi najradije pitala pelene, to ce sigurno tribat 😂 ili mozda nesto za kad pocne kasice jest, nije to tako daleko, a za to nisam nista uzimala 🤣 imate li vi mame s vise dice preporuku za nesto sta olaksava kasice, tipa neki blender, smoothie maker ili ona cuda za kuhanje na pari? 

Girl1234
    07. Travanj 2021. 21:12

Hvala, cure. Jedva čekam neku zajednicku kavu s bebamaaa. 😊
    I drzim fige da vrijeme proleti i da svima dođu bebice sto prije

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Mar93
    07. Travanj 2021. 21:13

Ma vidi, ova nasa jos vise snizena!!! Navali, narode! :D
    https://babytula.eu/products/coast-marble-tula-explore-baby-carrier

kety992
    07. Travanj 2021. 21:38

Joj cure drage...ja sam mislila da nas ovdje nece nikad nista...bas sam se osjecala sigurnom...i onda nas zadesilo ono sranje užasno...i eto...ima kuca u ulici koje su za srusit...nasa je za obnovit al opet...rekla sam da vise nikad necu u nista vjerovat i vodit cemo se prema tome da nam je sve osigurano doma koliko god mozemo.Skoro svaki dan strese..al eto..stvarno se navikne covjek...trznemo i potrcimo al nekako smo prevladali taj unutarnji strah.
    Dora - rađa se u njihovim spavacicama ? Sve ovo znam,dulcolax sam si i sama kupila...izdajalicu sam uzela rucnu..al oni su mi zadnji put posudili svoju elektricnu..usred noci sam ih zvala jer sam bila pre puna...izdojila sam valjda 2 bocice...i to su odnijele bebama...bila sam bas ponosna na sebe...a prozdrljivac je vracao porodajnu vec u rodilistu. Kak je temperatura u sobi? 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Petra982
    07. Travanj 2021. 21:44

Mar93

E ja se ježim na te skupljace prasine plisance, al poklonjenom konju se ne gleda u zube, hvala svima koji nesto poklone malome. Ja bi najradije pitala pelene, to ce sigurno tribat 😂 ili mozda nesto za kad pocne kasice jest, nije to tako daleko, a za to nisam nista uzimala 🤣 imate li vi mame s vise dice preporuku za nesto sta olaksava kasice, tipa neki blender, smoothie maker ili ona cuda za kuhanje na pari?

Ja sam koristila običnu sjeckalicu. A što su bili veći to sam im rezuckala na sitno da savladaju motoriku. 
    Ova Tula je preeedivna! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI