Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikac
    08. Travanj 2021. 18:49

anaAn

Nikac mene upozore da nakon vaginalnog pregleds moze biti sukrvice.
    Betahemoliticki streptoku kojem tjednu ste radile bris na njega?

Ja sam radila na zadnjem pregledu prije 2 tjedba kad sam znaci bila 35.tjedan...

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    08. Travanj 2021. 18:54

I nije mi stavljala ono metalno kod uzimanja brisa za streptokok, nisam nista niti osjetila, samo sa vanjske strane prosla kao nekim stapicem... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

08. Travanj 2021. 19:09

AnaAn mozda i je pa nisam osjetila 😂😂😂
    Na nalazu ti pise da je bio bris na bakterije, gljive i taj streptokok i da nemam nist od toga. 
    I ja sam tad imala uzv, vaginalni pregled, ctg, bris i pogledala je nalaz od onog 2.vadjenja krvi za rh s 34 kaj se radi. Na svakom iducem pregledu je radila ctg i vaginalni ILI uzv (al idem 2x tjedno pa valjda da ne kopa 2x), sutra valjda idem na sve opet jer je termin. I onda valjda od iduceg tj.gledaju i plodnu vodu? To ne znam.. i toga me strah 🙄

• Mar93
    08. Travanj 2021. 19:13

Zene drage. Meni kolina klecala 😱
    Danas smo 36+5, kaze sve u redu, dajem vam 50% sanse da se ne vidimo iduci cetvrtak na pregledu, nego da cete vi rodit do tad. Mali ima 3 100 g, jako dugacak, otvorena 3 na 4 cm. 😱😱 A isla se sisat i na frizuru prije pregleda, racunam da san lipa ako me posalje odma u kbc, al stvarno san se rugala sama sa sebon u glavi, nisan mislila ozbiljno ka on hahah!!!
    Kaze, ja san zadovoljan di smo dogurali, sta se mene tice spremni ste i sve je u redu.
    Ja znan da je jos 22 dana do termina, al sve san nesto bila uvjerena da cu i prinit 2 tjedna, a ne ovako, uajme, bas me iznenadilo!
    Bogu fala sve je u redu, a kad krene, krene!!! 💞
    Bris na beta hemoliticki streptokok negativan, radjen prije 3 tj na kontroli, tada san bila 33+5.
    Napisao mi uputnicu za rodiliste. 

J3ll3na
    08. Travanj 2021. 19:15

Lunica, nikako ti odg. Moj pregled jucer i nalaz doktorice identican tvom-visoko beba, ni blizu porod a BH kontrakcije soraju stalno. Malo se danas smirilo pa ih imam rjeđe, al kad sam se opet aktivirala s ciscenjem, usisavanjem, pranjem podova i dugom setnjom danas me opet krenulo pa sad malo lezim.
    Da, prvi porod vaginalni i sve bilo super i oporavak i nadolazenje mlijeka odmah drugi dan.. Ma za 10. Sad me strah jer ce to sve kasniti i tko zna kakav ce mi biti oporavak.
    Btw. meni isto jucer uzela bris za BHS i isto nisam osjetila.. Nalaz u pon, kod nje moram jos jednom utorak i onda trudnicka u bolnici🙆‍♀️🎉 Pa proletilo mi vrijeme... 😳 Ne znam kako vama, al meni to sve prebrzo zadnjih par dana... Tek sam sve oprala i priredila i vec moram rodit😜

• Mar93
    08. Travanj 2021. 19:19

J3ll3na, ja te skroz razumin! Jesan sve oribala i dezinficirala, aliiiii 😱😍😱😍😱😍 mix svega 😵 NevaEva, kazes i tebi su tako prognozirali pa ti do termina? 

J3ll3na
    08. Travanj 2021. 19:20

Mar, to ti je sve super. Beba taman velika, ti se nafrizirala, sad jos spakuj torbu do kraja i cekaj😁 ja sve gledam da odem barem na bojanje, al nikako da se nakanim.. A sta mi i vrijedi dok ja izadjem na sunce cu bit opet za bojanje🙆‍♀️😜

Principessa🌺
    08. Travanj 2021. 19:20

NevaEva

Lussi kak mislis nema je nakon iduceg tj.? Mislis na nasu? To bi bilo supeeeeer jer bi me onda inducirala u 41.sigurno 😂 a ne kasnije.

Nema je kod mene u ambulanti u Kz vise ovaj mj,jako su prorjedili dolaske..iduci tj samo dva dana od 5 imamo ginekologe,nju i Pavlovica i to u utorak i srijedu i to je to..😥

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lonmi
    08. Travanj 2021. 19:30

Mar pa to je super, bebo je velik i spreman, nema sta 💪
    Neka tebi njega i nesto prije, bas mi je drago 😊, ako ce tako biti 🥰

Lonmi
    08. Travanj 2021. 19:46

Cure odjecu za nas i bebu onda donesu muzevi taj dan dok idemo doma? I onda vani cekaju dok se mi oblacimo ili kak to ide 😂😂😂
    Ili se moze donijeti i u međuvremenu, vidim da neke nose i sa sobom, meni kofer na vrh puni 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.