Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    08. Travanj 2021. 01:35

Kontesa cestitke💞💞💞bravoo bravoo

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

pupetta
    08. Travanj 2021. 01:49

Kontesa cestitke od srca, zaista si hrabra mamica, svaka cast na prirodnom porodu blizanaca ❤ Zelim ti brz oporavak i uzivaj sa svojim curkama 😊
    Jagodice to je sve normalno i prirodno, ne brini. Sve smo se tako osjecale. Nije ni meni mlijeko odmah doslo, a rodila sam vaginalno. Pokusaj se opustiti i prilagodi se situaciji. Radis najbolje sto mozes i znas, a to je najbitnije. Samo hrabro, mama! ❤

Baby P 03/21 💙

• Bebanomoje
    08. Travanj 2021. 02:39

Kontesa, čestitam na duplom poklonu 😁🥰 svaka čast, roditi blizance vaginalno je stvarno velika stvar! Žao mi je da je bilo komplikacija, ali sada je vaše vrijeme da uživate i mazite se 🥰 nadam se sa ces se brzo oporaviti, a curicama želim da što brže napreduju, da su žive I zdrave 😊 koliko su teške? 

Jagodice, i ostale cure koje tek trebate roditi - mislim da dosta prvorotkinja ne zna, i to ih baca u očaj dok su u bolnici, da mlijeko ne dodje čim rodite bilo vaginalno bilo carskim. Sestre u bolnici tjese sve po redu i objašnjavaju da mlijeko dodje tek 3, nekima tek 5 dan ( pričam za vaginalni porod, za carski zna i kasnije doci). Mame su očajne jer bebe placu jer su gladne, one stavljaju na sisu a beba nema šta povući. I to je normalno! Beba si navlaci mlijeko i tako treba raditi! Ako se slažete s tim, u bolnici će bebi dati dohranu. Meni je mlijeko došlo tek po noći sa 2 na 3 dan i odmah su sise postale teške i kvrgave, jedva sam čekala da dodjem doma da se mogu malo i izdojiti jer ona nije mogla sve izvući.
    Bitno je da si poslozite u glavi da se ne stvori mlijeko iste sekunde kada rodite. Mene su na to upozorile frendice i stvarno mi je bilo lakše prihvatiti situaciju i zato sam tražila dohranu u bolnici. Nemojte si raditi stres nepotrebno jer vam nitko nije rekao, jer se niste educirale itd... 

Sa mnom u sobi je bila cura koju su svi na telefon ispitivali jel doji, jel ima mlijeka, i time joj stvarali pritisak. Jadna je stalno plakala jer nije imala mlijeka a mislila je da mora imati odmah. Sestre i doktorice su ju dolazile smirivati jer je ona bila psihicki lose. I šta se desilo? Mlijeko joj je počelo curiti treći dan. Treba vremena za sve pa tako i to. Pripremite se dobro na to!

Emmie
    08. Travanj 2021. 02:50

Draga Jagodice, ti si Franu najdraža na svijetu...ustvari, njegov si cijeli svijet. Ništa ti krivo ne radiš. Mlijeko će sigurno nadoći, samo se treba strpiti malo. Majčinstvo nije lako, ali možeš ti to! Uvijek si bila brižna mamica puna ljubavi za Frana. Drži se draga, bit će bolje💖

• Dora2021
    08. Travanj 2021. 06:03

kety992

Dora - a dal smijemo bit u svojoj odjeci kad dodemo u sobu…? Prije 5g sam mogla bit pa zato pitam…s obzirom na covid situaciju…jer meni su one njihove ogromne spavacice i to je na meni ko vreca 🤣🤣🤣

Možeš bit u svojo spavačici al preporučam da bar 2 dana budes u njihovoj jer se zakrvavi dok se ne smiri to sve malo... Al uglavnom mozes... 

nikac
    08. Travanj 2021. 07:44

Kontesa cestitam na hrabrosti, junacki odradjenom vaginalnom porodu i tvoje dvije srecice 💕💕

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

kety992
    08. Travanj 2021. 07:48

Dora2021

kety992

Dora - a dal smijemo bit u svojoj odjeci kad dodemo u sobu…? Prije 5g sam mogla bit pa zato pitam…s obzirom na covid situaciju…jer meni su one njihove ogromne spavacice i to je na meni ko vreca 🤣🤣🤣

Možeš bit u svojo spavačici al preporučam da bar 2 dana budes u njihovoj jer se zakrvavi dok se ne smiri to sve malo… Al uglavnom mozes…

Super ☺☺hvala ti puno 😊👌 meni je 3.porod pa sam vec uhodana 🤣🤣 zato i bi najradije svoje i to ak necu bit rezana tajice i potkusulja ko i zadnji put 🥳🥳🥳🥳 a za ludo pocetno krvarenje sam si uzela pelene 🙈🙈 (one za inkontinenciju) ,to inace stave u petrovoj nakon poroda pa do sobe...a tu na Merkuru stave onu krpu 🤮 sad imam pelenu pa nek mi to stave 🤣🤣🤣  grudnjak ne stavljam jer luftam cike tamo nakon podoja i u pravilu to je to...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    08. Travanj 2021. 07:50

Kontesa- čestitke na djevojčicama 😍😍😍🌺🥰💞 mama lavica,bitno da je sve proslo ok.Brz oporavak ti želim ☺☺

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Principessa🌺
    08. Travanj 2021. 07:55

Dobro jutro🥰
    Aurorica se zahvaljuje na pohvalama za busu,bas smo se zaokruzile🙈
    Kontesa cestitke na curkama! 💜💜 Brz oporavak ti zelim,a curkama sretno i bezbrizno djetinjstvo💞💕
    Jagodice nemoj posrnuti, ti si jaka mamica i mozda mlijeko jos dode.. Bitna si Franu da si uz njega i kada place, vjerujem da je jako tesko,posto ne znam kako je to,ali sve ce se posloziti, bitno da je kraj tebe i da osjeti tvoj miris,uskoro ste vi domeka,pa cete se jos vise povezivati💙💙💙💙
    .
    Evo curke,sinoc u Koprivnickoj bolnici od sefice seka rodila carskim malog Mateja, 4200g i 50cm, isla je u dnevnu bolnicu zbog GUK-a  i prije nepuna tri tjedna je zadrzana na promatranju zbog tlaka jer joj je bio previsok..  jucer je bila 38+3 i odlucili su da ide na carski (mozda joj je i tlak divljao,nisam pitala sad,da ju ne gnjavim)  Sutra sam u dnevnoj pa mozda uspijem doci do nje vidjeti kak je🥰

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI