Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    07. Travanj 2021. 12:48

NevaEva

Petra sad bi lagano vec i mogli ime trazit, nije da si 20tjedana trudna 😅

Ima ih nekoliko, al nit jedno mi nije dovoljno dobro. A ono koje ja želim, muž ne želi i obrnuto! A robice ima pun k, a sve što gledala po dućanima mi isto nije dovoljno dobro. Očito mi za ovo dijete niš neće bit dobro. U pon sam se rasplakala da će jadan imati sve pohabano, a muž gleda novu kolijevku i mene i maše glavom. 

kety992
    07. Travanj 2021. 12:50

Imeeee nemamo ni mi...nikako se dogovorit...odlucit cu ja kad rodim 🤣🙈🙈 ja i on solo cemo se dogovorit 🥰  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

07. Travanj 2021. 12:53

Mi smo se jako mucili s imenom.. totalno vas kuzim. Onda smo si dali rok jedan vikend da moramo nac ime i nismo nist drugo radili. Morali smo se naterat, drukcije nije islo 😅 Mozda je najbolje imat par opcija pa dok se rodi vidjet sta najbolje pase ;)

• thera
    07. Travanj 2021. 12:55

Evo gotova i ja. Zatvorena,trudova nigdje,ultrazvuk ok,mali procjenjem na 3300 iako kaze doktorica da je vjerojatno nesto veci s obzirom na trbuh😅 Ako se nista ne pokrene,a nekako sumnjam,pregled u ponedjeljak kad cu biti 40+1 pa cemo vidjeti dalje.
    I da,ctg smo ponavljali jer nije htio suradivati dok nije dobio kroasan od cokolade😂

• thera
    07. Travanj 2021. 12:58

Petra,skroz te kuzim. Tako i kod nas,ni jedno nije dovoljno dobro i ne sjeda i meni i dragome. Svidja mi se ovih mjesec dana kaj imam😂
    I malo me utjesilo sto ipak nije bas tako velik i mozda cak bude stao i u robicu koju smo pripremili🥰

07. Travanj 2021. 12:58

Thera, beba je lijepe velicine, nije prevelik. Super sto je pregled uredan, to je najvaznije. Zao mi je sta ni ti nemas trudove 😭😭😭 na kraju cemo na indukciji zavrsit. To sam htjela izbjec

• thera
    07. Travanj 2021. 13:03

I ja isto😰 Nekako sam racunala,mozda bude velika beba pa zbog toga odluce ipak ne mucit me s indukcijom nego na carski. A kad ono ni to. Ja mislim da mene nikakva indukcija ne moze otvorit😅

07. Travanj 2021. 13:10

thera

I ja isto😰 Nekako sam racunala,mozda bude velika beba pa zbog toga odluce ipak ne mucit me s indukcijom nego na carski. A kad ono ni to. Ja mislim da mene nikakva indukcija ne moze otvorit😅

Mojima ti nije velika beba indikacija za carski, sve do 4500g je ok za prvorotku 😅 
    Dobila sam nalaz, imam neki 1 jetreni enzim povisen al nisu svi pa iskljucuju kolestazu. Zvali me da radim ctg i s bebom je sve ok i danas dok me sve boli ne ocitava trudove (30 najvise) a jucer dok mi nist nije bilo ujutro su bili u oravilnim razmacima do 60. A ja se raspadam od bolova

mom_of_4
    07. Travanj 2021. 13:22

Thera i NevaEva nedajte se obeshrabriti ... i ja sam nekad bila prvorotka i zacementirana i bez trudova umislila sam nikad nece krenut..Isti taj dan kad sam dosla s pregleda od dr navecer kad sam legla u krevet samo od sebe je krenulo..grcevi bolovi i klasika sve kako ide da bi dosla u rodiliste tri prsta otvorena sta je super za prvorotku koja je zatvorena bila par sati ranije,na kraju sam prvi porod odradila super sta se tice sati trajanja i otvaranja, od dolaska u rodiliste do izgona je proslo nekih cca 3 sata..E da a curka mi je bila 4250

Emmie
    07. Travanj 2021. 13:22

Jagodice čestitam!!!! Neka je maleni Fran živ i zdrav zajedno sa svojim roditeljima 💗❤💖🥰🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI