Ahaaaaa😊 Onda drzim palceve da bude subota. Ili mozda bolje prije da si za Uskrs doma?🤗
Ja ću u subotu rano ujutro radit svojima francusku, ostalo će oni, sami dečki doma, kuham im i uz silno mirovanje, nek se snađu, šunkica već u smrznutom 😂😂 al nakon pregleda sad, trbuh i ostalo boliii pa izgleda ko da bu ranije al može i subota 🙈😂😂😂😂
Ja cekam sutra pregled pa poslije po sunku na plac ili se spremat za bolnicu🙈 Moj ce se ukoliko mene spakiraju ranije pozvati k starcima na rucak. A bas razmisljam,nije meni ni taj parizer tako los. Jaja skuham i ponesem s energetskim plocicama u koferu😂
Ja cekam sutra pregled pa poslije po sunku na plac ili se spremat za bolnicu🙈 Moj ce se ukoliko mene spakiraju ranije pozvati k starcima na rucak. A bas razmisljam,nije meni ni taj parizer tako los. Jaja skuham i ponesem s energetskim plocicama u koferu😂
I donese ti malo francuske🙈🙈

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
😂😂😂😂😂😂
Ja bas neki dan komentirala muzu, zene se boje poroda i razmisljaju o tome, a ja razmisljam o tome kako cu poslje poroda u bolnici jesti argetu od tune i ono lisnato s hrenovkom iz lidla i popiti ogromnu kavu s mlijekom 😂😂😂😂😂😂😂
Eto. Nadam se da me nece uhvatiti panika, bolje se osjecam razmisljajuci o pasteti, a ne o rezanju, sivanju i bolovima 😂

Ja bas neki dan komentirala muzu, zene se boje poroda i razmisljaju o tome, a ja razmisljam o tome kako cu poslje poroda u bolnici jesti argetu od tune i ono lisnato s hrenovkom iz lidla i popiti ogromnu kavu s mlijekom 😂😂😂😂😂😂😂
Eto. Nadam se da me nece uhvatiti panika, bolje se osjecam razmisljajuci o pasteti, a ne o rezanju, sivanju i bolovima 😂
😂😂 Njami!!
Ja ću razmišljat kak ću doć tamo, rodit kako god, pokupit malu i doć domeka 🥰🥰
😂😂 Njami!!
Ja ću razmišljat kak ću doć tamo, rodit kako god, pokupit malu i doć domeka 🥰🥰
Ma tako treba. Roditi cemo svakako, neka su beba zive i zdrave 😊❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji