Ma naravno, ovisi sve o situaciji. Ali me zanimalo dal se mozemo testirat u bolnici i ako dolazimo na npr.carski ili indikcijski il to moramo same obavit negdje…
Ja čitam zaostatke dok čekam bebicu da mi vrate s kupanja pa ću odgovarati što znam 😄
Na svetom duhu je bar sa mnom bilo ovako što se tiče testiranja - u ned sam imala kontrolu i potvrdili smo da je u pon indukcija i ja njih podsjetim za testiranje. Dali mi internu uputnicu I odjurila sam do kontejnera ispred hitne i tamo mi uzeli bris. Pitam za nalaz di da pokupim, kažu bit će ujutro u sustavu dok vi dodjete u bolnicu, rekoh super. Ja u pon došla u bolnicu, pitaju me dal imam nalaz, gledam ih i mislim si jel vi mene zaje.. ponovim da su rekli da će biti u sustavu.
Mene normalno smjeste u predradjaonu, krene cijeli proces. Nekad popodne dolazi sestra i pita za nalaz, ponovim joj opet sve.. dolazi ona kasnije sa obavijesti da sam negativna, rekoh znam 😄 i hvala Bogu da su uspjeli to riješiti.
A jednu ženu su od ned do pon u podne držali dole na odjelu, nisu ju htjeli uopće dovesti u predradjaonu dok nisu dobili nalaz da je neg. Eto, dokaz da nemaju praksu istu za sve.... 🤷♀️
Ma naravno, ovisi sve o situaciji. Ali me zanimalo dal se mozemo testirat u bolnici i ako dolazimo na npr.carski ili indikcijski il to moramo same obavit negdje…
Ja čitam zaostatke dok čekam bebicu da mi vrate s kupanja pa ću odgovarati što znam 😄
Na svetom duhu je bar sa mnom bilo ovako što se tiče testiranja - u ned sam imala kontrolu i potvrdili smo da je u pon indukcija i ja njih podsjetim za testiranje. Dali mi internu uputnicu I odjurila sam do kontejnera ispred hitne i tamo mi uzeli bris. Pitam za nalaz di da pokupim, kažu bit će ujutro u sustavu dok vi dodjete u bolnicu, rekoh super. Ja u pon došla u bolnicu, pitaju me dal imam nalaz, gledam ih i mislim si jel vi mene zaje.. ponovim da su rekli da će biti u sustavu.
Mene normalno smjeste u predradjaonu, krene cijeli proces. Nekad popodne dolazi sestra i pita za nalaz, ponovim joj opet sve.. dolazi ona kasnije sa obavijesti da sam negativna, rekoh znam 😄 i hvala Bogu da su uspjeli to riješiti.
A jednu ženu su od ned do pon u podne držali dole na odjelu, nisu ju htjeli uopće dovesti u predradjaonu dok nisu dobili nalaz da je neg. Eto, dokaz da nemaju praksu istu za sve…. 🤷♀️
Meni je to sve razumljivo jer treba stvarno pazit na druge zene. I jos su i bebe tamo! Ali opet, da se to ne moze nekako drukcije izvest.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke,ocete pravit kakav kolac za Uskrs? Nemam ideja kaj bi mogla slozit🙈 jede mi se cheescake🤭
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Čestitke novopečenim mamicama i puse bebacima♥️
Meni došao nalaze brisa na BCHG i pozitivno je.
Tak mi bilo i u prošloj trudnoci, al mi nisu stigli dati antibiotik na porodu jer dosla i rodila, pa su maloj svaki dan vadili krv i provjeravali crp. Kad joj ni 4 dan nije porastao pustili nas doma.
Kaj fakat ne mogu prije pit taj antibiotik, zakaj bas na porodu i to venski? Zna netko?!
Curke,ocete pravit kakav kolac za Uskrs? Nemam ideja kaj bi mogla slozit🙈 jede mi se cheescake🤭
Sad sam pročitala cheescake i sad ću poludit 🤣🤣🤣🤣
Ja ću samo gibanicu 😃
Bebanomoje i Zara cestitam i zelim vam brz oporavak! 🤱🌹 Zara malena je preslatka, a tek kosica 😍
.
I ja pojela cokolino maloprije..njami, njami. 😁 a za rucak danas riza ili tjestenina sa tikvicama i vrhnjem za kuhanje. 🤤
Koji kolac/tortu cete raditi za Uskrs? Ja sam u razmisljanju sto bi, mozda bobanovu tortu sa sumskim vocem napravim..
. 🤤🤤🤤
Jucer sam ja pocela trtatit jer sam imala svjetlo zeleni iscjedak ko bjelanjak..pa me strah da nije sluzni cep poceo odlazit.. 🤔 danas za sad nema nicega. Mislim da je jos netko od vas imao tako ali se ne sjecam sta je bilo na kraju..ista ili nista. 🙈
[/ url
Lucy, ja nisam mislila nista ove godine jer sam bila sigurna da cu bebicu imat frisko u rukama tak da sad tek gledam sta bi mogla. Ostat cu na tradicionalnom ove godine i slozit pisanice, digane i pitu s jabukama. To cu sve sutra. I domaci kruh pecem za dorucak uz sunkicu al to u sub. Pisanice radim u prirodnim bojama kao sto je luk jer cemo jaja pojesti, ne volim dok otvorim jaje a unutra je tirkizno. To mi je super vidjet al ne jede mi se. Tak da ce Val peci kolace opet. Sad je prosao i mamin i tatin rodjendan, torte, svetog Nikolu, Bozic, Valentinovo i jos cemo cini se i Uskrs ugurat.
Ja nisam religiozna ali sam odgajana tako i meni su te tradicije ful bitne i ful lijepe. Dok sam bila mala smo isli posvecivat hranu u crkvu i to. Onda sam odrasla, odlucila sam da to nije put za mene ali sam tradicije zadrzala i bas sam happy sto jesam. Val ce ih isto dobiti u kolijevku pa nek odluci sam dok odraste dal je vjera za njega ili nije. Uskrsu se bas veselim, tak je nekak veselo i sareno jer je u proljece a opet i mirno i svecano sve, super sto vecina ljudi ipak ne radi i moze bit s obitelji..
KJa ga imam svako jutro , bijelkast obilniji sa prozirnom tekućinom, naručena sutra na pregled.Isto me strah da nije služni čep.🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji