Lonmi nisi jedina koja mijenja gace non stop, ja stavljam wc papir medu noge. Vise mi je puna kapa svega i mozda vas napustim odavde jer sam psihicki lose i ne mogu vise. Opet su mi noge otekle i sve crveno i zarko.
Bebeto pijem dvije nakon rucka!
To je definitivno reakcija na nesto i zbog neceg. Po meni odi na hitnu i inzistiraj da te pogledaju opet. Nesto se ipak događa.

Lonmi nisi jedina koja mijenja gace non stop, ja stavljam wc papir medu noge. Vise mi je puna kapa svega i mozda vas napustim odavde jer sam psihicki lose i ne mogu vise. Opet su mi noge otekle i sve crveno i zarko.
Bebeto pijem dvije nakon rucka!
To je definitivno reakcija na nesto i zbog neceg. Po meni odi na hitnu i inzistiraj da te pogledaju opet. Nesto se ipak događa.
Ja bi isto otisla na hitnu, stvara ti nelagodu i nek to rijese....mozda je alergija, sad krece sezona peludi...svakako im reci da nije prvi put. Ja imam alergiju na to prvo proljetno sunce, ali to izgleda kao sitni vodeni pristici, po rukama mi se pojavljivalo, i svrbi za poludit. Sad znam rjesenje, pijem tablete za alergiju ako me krene svrbit, i obavezno nesto dugih rukava, tanko. Od doktorice sam trazila kontaktne tablete, jer se nezelim nepotrebno trpat lijekovima. Ovako mi da kutiju, pa popijem kad dobijem simptome, inace se pije terapijske tablete za alergiju, minimalno 2 tjedna. Ja pijem dasseltu, jer je ona za te alergijske urtikarije. Al nikako nemoj na svoju ruku nista uzimat

Cure, samo da javim da nam je danas u 15.55 došla Lejla. 4140 grama i 52 cm. Od jučer u 8 ujutro do danas sam stvarno sve metode i lijekove isprobala samo kako bih rodila, trajalo je predugo i hvala Bogu gotovo je. Pišem detalje malo kasnije kad dođem sebi.
Zara,.nadam se da se i ti mazis sa svojom bebicom i da je sve prošlo super 😊
Ako je još koja rodila, čestitam, kasnije pročitam zaostatke 😄

Evo mi ovako zadovoljne otisle danas kratki djir u nabavku nekih stvarcica
https://ibb.co/1z7x2tF
ali ipak je, koliko god sam malo hodala, to bilo previse za moje hemiće ☹️
Sad sam horizontala, natrackala ih i nagurala nazad i nema vise mrdanja danas.
Drago mi je da sam si te grudnjake napokon rijesila, na kraju su mi puno ugodniji bili topici od grudnjaka, u h&m, 2kom za 179kn, crni i sivi. Odlicni 😊
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Bebanomoje cestitam! 🥰💕🙏❤️😘😍🍾
Velika cura 💕💕💕
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Evo mi ovako zadovoljne otisle danas kratki djir u nabavku nekih stvarcica
https://ibb.co/1z7x2tF
ali ipak je, koliko god sam malo hodala, to bilo previse za moje hemiće ☹️
Sad sam horizontala, natrackala ih i nagurala nazad i nema vise mrdanja danas.
Drago mi je da sam si te grudnjake napokon rijesila, na kraju su mi puno ugodniji bili topici od grudnjaka, u h&m, 2kom za 179kn, crni i sivi. Odlicni 😊
Divne ste🥰🥰😍😍 sad odmaraaj samo

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cure, samo da javim da nam je danas u 15.55 došla Lejla. 4140 grama i 52 cm. Od jučer u 8 ujutro do danas sam stvarno sve metode i lijekove isprobala samo kako bih rodila, trajalo je predugo i hvala Bogu gotovo je. Pišem detalje malo kasnije kad dođem sebi.
Zara,.nadam se da se i ti mazis sa svojom bebicom i da je sve prošlo super 😊
Ako je još koja rodila, čestitam, kasnije pročitam zaostatke 😄
Cestitaam draga💕💕💕 brz oporavak ti zelim a Lejli sretno i bezbrizno djetinjstvo💕💕💕💕

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Bebanomoje - cestitke na curici i tebi zelimo brz oporavak🥳💞
.
Nikac - divna trudnica 🤗🥰
.
anaAn - 1.i ja bih otisla na hitnu, sigurno je sigurno🤷♀️, 2.ako ti treba pauza/predah od foruma, interneta, cega god - go for it👍tu smo da jedna drugoj budemo potora i podrska, kad forum postaje mjesto koje uzrukoje nelagodu, tjeskobu ili dodatne nepotrebne brige - daj petama vjetra 🏃♀️🚪 mislim da je svaka od nas vec imala tu potrebu da bude neko vrijeme na miru 💋
.
Dnevni ulsoci - ja sad pred kraj ne nosim iako su mi gace unistene😅 ali svakako preporuka naaakobicnijim dnevnim uloscima od olea konzum👍probala DMove, Mullerove, ovi su toliko tanki, pamucni, ako vec trebam nosit onda njih. A cijena im je 9.90, ono smijesna, a super su👍
Bebanomoje cestitkeee💞💞💞💞
Pisi kad stignes….
cekamo Zaru…🥰
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji