Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 08:13

Zara01

Cure drage, evo me napokon!
    Sve je proslo u najboljem redu, ali sam bila bas osamucena od lijekova za bolove pa sam prespavala pola dana.

Stigla nam je prava krasotica od 3950g- ne zelim ni pomiskiti kolika bi bila da smo stigli do 40 tjedana. 😅
    Pisem sve detaljnije cim malo dodjem sebi.❤️

https://ibb.co/qMLQrQW

Cestitam od ❤🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

mom_of_4
    31. Ožujak 2021. 08:14

Zara cestitkeee 🥳🥳🥳 preeslatka jeeee garavusa malaa 💞
    Sretno svima danas na pregledima🙏🏻

31. Ožujak 2021. 08:15

Jagodica, 38 🤩🤩 S kolko ti je carski onda, 38+5 negdje?
    Kuzim te.. i meni je dosta polako, oticu mi sake i noge..
    .
    Nama danas pocinje final countdown, 9 days to go kaze lilypie, app na mobu kaze 8 i 15 sati 😂

Lonmi
    31. Ožujak 2021. 08:19

Jutro!
    Zara cestitke, bebica je predivna ❤️ tako mi je divno vidjeti te bebilice koje su do sad lupale i okretale se u trbuhu dok nam dođu, nesto posebno jer se druzimo ovdje cijelu trudnocu.
    Bas nas taj forum poveze 😊

Ja spavala cijelu noc 🥳🥳🥳

AnaAn nadam se da si dobro draga. 

Ja jedva cekam danasnji pregled, ne veselim se jedino sjedenju u cekaoni od mogucih 2h jer jednostavno mi guza hoce otpasti 🤦‍♂️, samo se nadam da je sve dobro i da mogu i dalje zujati lijevo, desno 😂

NevaEva reci muzu nek se dogovori s malim. Moj svaku vecer prica curici da je super termin tam od 30.04-06.05 i da nek razmisli 😂😂😂

31. Ožujak 2021. 08:24

Lonmi

Jutro!
    Zara cestitke, bebica je predivna ❤️ tako mi je divno vidjeti te bebilice koje su do sad lupale i okretale se u trbuhu dok nam dođu, nesto posebno jer se druzimo ovdje cijelu trudnocu.
    .
    .
    .
    Ja jedva cekam danasnji pregled, ne veselim se jedino sjedenju u cekaoni od mogucih 2h jer jednostavno mi guza hoce otpasti 🤦‍♂️, samo se nadam da je sve dobro i da mogu i dalje zujati lijevo, desno 😂
    .
    NevaEva reci muzu nek se dogovori s malim. Moj svaku vecer prica curici da je super termin tam od 30.04-06.05 i da nek razmisli 😂😂😂

Sretno na pregledu! Drzim fige da ti kaze da je sve ok i mozes se normalno kretati samo naravno ne pretjerivati.
    Muz se s malim dogovorio za jucer. Sta da velim.. nece slusat. Jucer su se onda za nocas ili danas. Ne bude ni od toga nist. Ali eto.. pokusava 😂

Petra982
    31. Ožujak 2021. 08:34

Zara, čestitke od ❤️! Ria je predivna😍!!! Možete odmah skupa na frizuru! Brz oporavak ti želim, a maloj velikoj curi dug i sretan život!

Lonmi i tko ima, sretno na pregledu!

Jagodice, sretni okrugli tjedni! Evo kod mene 36. Famozni 9. mj...uff!

NevaEva, to su ti bebe s karakterom još u trbuhu! 😁

Nisam ništa spavala, stalno se budila i osjećam se izmučeno! 

Lonmi
    31. Ožujak 2021. 08:34

NevaEva

Lonmi

Jutro!
    .
    .
    .
    .

Sretno na pregledu! Drzim fige da ti kaze da je sve ok i mozes se normalno kretati samo naravno ne pretjerivati.
    Muz se s malim dogovorio za jucer. Sta da velim.. nece slusat. Jucer su se onda za nocas ili danas. Ne bude ni od toga nist. Ali eto.. pokusava 😂

Pitanje dal i moja slusa, nadam se da necu i ja tu jos plakati kako se raspadam u 41 tt nego cu biti s vama na forumu za mame 😂. Ja jos imam do termina, a isto mi se cini da sam godinu dana trudna 😂, frendice koje su aktivne kazu da im vrijeme leti, puno manje su trudne, ali ipak aktivnost tu puno donese.
    Mozda mu mora muz nesto obecati, da ce dobiti autic na akumulator i daljinskim upravljanjem za 1 rođendan 😂😂😂

• thera
    31. Ožujak 2021. 08:37

Zara,cestitke od srca. Mala je predivna❤️
    Pozdrav svima iz TA. Zapocelo je trazenjem parkinga od 40 min😰 Sva sreca pa sam krenula puno ranije

Lonmi
    31. Ožujak 2021. 08:41

Petra i tebe tvoja doktorica sprema u rađaonu nekako cim prije 😂 
    Neka samo dođe bebica, za 2 tj mozes bez brige vec roditi 😊

• Mar93
    31. Ožujak 2021. 08:58

Petra, rekli su samo da zbog corone nema pratnje na carskom i nema mogucnosti doplate apartmana. Ja isto racunam da ce mi bit lakse podilit muku/sricu s jos 2 zene, ako nista mozda ubijem oko, da sam sama sa novorodjencetom u sobi ne bi zaspala nema sanse, pa ko ce pratit jel dise!!??!?!? 🤣🤣🤣
    Zara, mala crna van je prekrasna, bas joj stoji ime, cestitke! Puno lipa beba! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.