Moj mali je danas nemoguc. Cure, nije isto dok je dijete jako aktivno s 28 ili 38 tjedana 😂😂 koliko to malo stvorenje mase i snage ima.. i mazis ga i pricas i tata ljubi bušu i plesemo lagano i nista. On samo mlati i mlati. Se nebi trebao smirivat pred kraj? Kakve sam ja srece, meni nije kraj jos tjednima i ok, izdrzat cu cekanje ali me brine sta on divlja tak i naravno, neugodno je. Sljedeci pregled je prakticki preksutra vec pa cu pitat ak se nastavi party al nekak mi je neugodno zenu vec pitat stvari tipa: jel mi iscurila plodna voda jer sam imala iscjedak 1 dan?, jel posteljica odumrla jer sam imala smeckasti iscjedak 1 dan?, jel beba dobro jer se mice? 😂😂😂 zato pitam vas 😅 Ipak cu ja njoj kupit nest 😅
Vidiš, prije 5 dana mi je rekao da se keksam sa mužem za otvaranje, danas mi kaže uf što si uska, ja mu kažem super, a neki dan sam "trebala" skočit na muža, kaže on ma nisam to reko, a javi se sestra:jeste, ja sam svjedok 😂😂😂 dobro da nisam, sad ispada 🤣🤣 jer je mala glavom još niže, možda bi bilo svašta 😆😆😆😎🙈
Nemoj zezat.. ja sam se mislila keksat danas (muz jos ne zna), a mali je fakat nisko i tocno sam danas osjetila kao da je "sjeo" jos nize, vidi se na trbuhu i noga me boli, nest kao da mi smeta pored noge. Kaj onda, dok je nisko i malo sam otvorena (prst i pol) nist od sexa? 😳
Splicanka koja je vec 3 ipo godine u Rijeci, al ne dan se 💪🏻 lipo mi je i ode 💞 uvik kazen, nije bitno di si, nego s kin si. Fale mi mama, tata i sestra, ostalo sve iman odi ✨ mi od 31+5 imamo zabranu penetracije i cucnjeva jer je glavica nisko i cervix na 2,67. Na zadnjem pregledu je potvrdia isto. I napomenia mi da sad malo usporin iz pete u drugu brzinu da doguramo do termina. Sad smo 35+3 i iduci cetvrtak nam je opet pregled. Doktor kaze da je mali velik i uvik naglasava dugu bedrenu kost, al obziron da je tata 197, a ja 177...nista cudno 😁
Ako ti muz donese do 17 h na portu paket (spizu/uloske/sta vec trazis), jel samo primalje tebi do donesu gori iza 17 ili je moguce i da ja njemu ostavim nesto da skupi za doma? Tipa mokri sugaman koji neman di susit jer je 6 zena na 1 wc?
Ma koliko me zgaravica mucila, ja se kafice ne odricem, ne mogu ☕💞
Moj mali je danas nemoguc. Cure, nije isto dok je dijete jako aktivno s 28 ili 38 tjedana 😂😂 koliko to malo stvorenje mase i snage ima.. i mazis ga i pricas i tata ljubi bušu i plesemo lagano i nista. On samo mlati i mlati. Se nebi trebao smirivat pred kraj? Kakve sam ja srece, meni nije kraj jos tjednima i ok, izdrzat cu cekanje ali me brine sta on divlja tak i naravno, neugodno je. Sljedeci pregled je prakticki preksutra vec pa cu pitat ak se nastavi party al nekak mi je neugodno zenu vec pitat stvari tipa: jel mi iscurila plodna voda jer sam imala iscjedak 1 dan?, jel posteljica odumrla jer sam imala smeckasti iscjedak 1 dan?, jel beba dobro jer se mice? 😂😂😂 zato pitam vas 😅 Ipak cu ja njoj kupit nest 😅
Moja ti luduje, užas, a nisam se otvorila više od prsta i plodne ima....
Vidiš, prije 5 dana mi je rekao da se keksam sa mužem za otvaranje, danas mi kaže uf što si uska, ja mu kažem super, a neki dan sam "trebala" skočit na muža, kaže on ma nisam to reko, a javi se sestra:jeste, ja sam svjedok 😂😂😂 dobro da nisam, sad ispada 🤣🤣 jer je mala glavom još niže, možda bi bilo svašta 😆😆😆😎🙈
Nemoj zezat.. ja sam se mislila keksat danas (muz jos ne zna), a mali je fakat nisko i tocno sam danas osjetila kao da je "sjeo" jos nize, vidi se na trbuhu i noga me boli, nest kao da mi smeta pored noge. Kaj onda, dok je nisko i malo sam otvorena (prst i pol) nist od sexa? 😳
Gle, po ovom danas ispada da dobro da nismo prakticirali... Aj se strpi do pregleda pa pitaj, bit ćeš pametnija pa znat... Jesu ti radili amnio?
Jagodice zasto ti ono ides na caraki, nisam pohvatala?
Pise u nalazu pod zakljucak: "Zbog psihicke dijagnoze, tezine dijeta i gestacijskog diabetesa, molim zavrsiti trudnocu carskim rezom." Mali ima 4kg, pa ga ne mozemo dalje pustiti da jos 2 tjedna kuha😅 eto 😇
.
NevaEva - e a vidis ja totalno kuzim promjenu u aktivnosti, moj malisa sada samo gura. Ili spava😅
.
Idem i ja 🥱 laku noc, drage moje!😘
Mar93, nije 6 žena po WC-u u Ri. Sobe su trokrevetne i svaka soba ima posebno WC, posebno tuš ispred sobe.
Jedino što na babinjačama ima i čuvalica trudnoća zbog covid odjela.
Otkud ti info za donošenje stvari do 17h? Su rekli na tečaju?
Cure moje, moja gin isto naručuje svaka 2 tj, al idući tjedan je na godišnjem, a zamjena me još nije kontaktirala s terminom. Može bit od 6. do 9. kadgod. A kako ja želim na otok, bilo bi ok znat termin. Nakon toga me naručila 20.4. kod nje... Uz podsmijeh i čvrsto uvjerenje da se nećemo tad vidjet jer ću po njoj rodit ranije... 😵
A i patronažna se najavila ono u utorak nakon Uskrsa 🙄
Moj se toliko migolji da to bude strašno! Kopa po preponi, izbija pupak, izboči guzu, a zna i na unutra rovarit pa više ne znam jel on ili probava. Naći pozu je prava muka!
Šmizla mi se smije i zafrkava kad se dižem s kreveta. Rekla je da se kotrljam... 😂
Zara, nadam se da si ok i da si toliko zaljubljena u svoju princezu pa ti mi nismo nit na kraju pameti!
Odoh neš gledati! Previše sam spavala po danu i sad ću sigurno sovarit
Bebanomoje cestitam, ma samo nek je proslo, bravo za mamu i bebicu!
.
Sto sad keks nije dobar? Jer niste jos u sigurnom tjednu ili?
.
Meni je na proslom pregledu u 38 tjednu rekao setnju i keks.
.
Bila sam danas na pregledu. Beba 3500. U petak idem na ctg konacno jer sam onda presla termin. Kaze da je se beba malo spustila. Rekao je da setam. Cekanje i gotovo...
.
Meni su isto malo natekle noge. Jucer sam ih brijala i sve se izritiralo, bit ce sto su malo natekle pa su jos osjetljivije.
Meni je inace sad bol u kostima dolje manja nego prije. Trudnoca je stvarno promjenjivo stanje.
.
Anaan drago mi je za dobar nalaz. Nadam se da ce ti biti uredu noge. Dobro si ti dogurala, pravi si borac i uspjet ces. Sve ce to biti uredu na kraju, vidjet ces.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Bebanomoje cestitkeee draga na curici 💞🥳🥳🥳🥳🥳
Cekamo da se javi Zara nadam se da je i kod nje sve dobro proslo i da uziva sa svojom mrvicom..
Cestitke svima na urednim nalazima i pregledima danas i sretno sutra...Ja bila malo do city centra sve kuoila osim sto nisam nasla mustelu u ni jednoj ljekarni pa jel to moguce a nestalo im i uriage paketa ostali samo neki prastari modeli... nadam se da cu naci negdi puno mi je isplativije kupiti tu prvu torbu nego uzeti jedan po jedan proizvod .. Ugl dosla doma satravena imala sam osjecaj da samo cekam trudove doslovno,otekla,preznojena,krepana,zadihana nista vise od setnji po centru za mene..bitno da sam sad jela cokolade i malu razbudila upravo dama ima party u stomaku hahahahhah
Sortiraj odgovore
Najstariji