NevaEva-danas mi gledali plodnu vodu, boli me sad za poludit 😂😂, u čet opet pregled i u subotu, a izgleda da će ta subota biti moj dan 👍😆😆 nakon mene ides ti 💞💞💞💞
Dora,kad je tebi termin?😊
U terminu sam 😂😂 al otvorena prst već 2 tjedna i Dr. reko da mogu tak do 42-gog tjedna al da joj je glavica baš nisko i da bi to mogli u subotu obavit kad je dežuran...
Ahaaaaa😊 Onda drzim palceve da bude subota. Ili mozda bolje prije da si za Uskrs doma?🤗
Ahaaaaa😊 Onda drzim palceve da bude subota. Ili mozda bolje prije da si za Uskrs doma?🤗
Ja ću u subotu rano ujutro radit svojima francusku, ostalo će oni, sami dečki doma, kuham im i uz silno mirovanje, nek se snađu, šunkica već u smrznutom 😂😂 al nakon pregleda sad, trbuh i ostalo boliii pa izgleda ko da bu ranije al može i subota 🙈😂😂😂😂
Ja cekam sutra pregled pa poslije po sunku na plac ili se spremat za bolnicu🙈 Moj ce se ukoliko mene spakiraju ranije pozvati k starcima na rucak. A bas razmisljam,nije meni ni taj parizer tako los. Jaja skuham i ponesem s energetskim plocicama u koferu😂
Ja cekam sutra pregled pa poslije po sunku na plac ili se spremat za bolnicu🙈 Moj ce se ukoliko mene spakiraju ranije pozvati k starcima na rucak. A bas razmisljam,nije meni ni taj parizer tako los. Jaja skuham i ponesem s energetskim plocicama u koferu😂
I donese ti malo francuske🙈🙈
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji