Ja cekam sutra pregled pa poslije po sunku na plac ili se spremat za bolnicu🙈 Moj ce se ukoliko mene spakiraju ranije pozvati k starcima na rucak. A bas razmisljam,nije meni ni taj parizer tako los. Jaja skuham i ponesem s energetskim plocicama u koferu😂
😂😂😂😂😂😂
Ja bas neki dan komentirala muzu, zene se boje poroda i razmisljaju o tome, a ja razmisljam o tome kako cu poslje poroda u bolnici jesti argetu od tune i ono lisnato s hrenovkom iz lidla i popiti ogromnu kavu s mlijekom 😂😂😂😂😂😂😂
Eto. Nadam se da me nece uhvatiti panika, bolje se osjecam razmisljajuci o pasteti, a ne o rezanju, sivanju i bolovima 😂
Ja bas neki dan komentirala muzu, zene se boje poroda i razmisljaju o tome, a ja razmisljam o tome kako cu poslje poroda u bolnici jesti argetu od tune i ono lisnato s hrenovkom iz lidla i popiti ogromnu kavu s mlijekom 😂😂😂😂😂😂😂
Eto. Nadam se da me nece uhvatiti panika, bolje se osjecam razmisljajuci o pasteti, a ne o rezanju, sivanju i bolovima 😂
😂😂 Njami!!
Ja ću razmišljat kak ću doć tamo, rodit kako god, pokupit malu i doć domeka 🥰🥰
😂😂 Njami!!
Ja ću razmišljat kak ću doć tamo, rodit kako god, pokupit malu i doć domeka 🥰🥰
Ma tako treba. Roditi cemo svakako, neka su beba zive i zdrave 😊❤️
Cure, samo da javim da nam je danas u 15.55 došla Lejla. 4140 grama i 52 cm. Od jučer u 8 ujutro do danas sam stvarno sve metode i lijekove isprobala samo kako bih rodila, trajalo je predugo i hvala Bogu gotovo je. Pišem detalje malo kasnije kad dođem sebi.
Zara,.nadam se da se i ti mazis sa svojom bebicom i da je sve prošlo super 😊
Ako je još koja rodila, čestitam, kasnije pročitam zaostatke 😄
Čestitke od 💞
Dobrodošla Lejla 💝💐
Dora,kad je tebi termin?😊
U terminu sam 😂😂 al otvorena prst već 2 tjedna i Dr. reko da mogu tak do 42-gog tjedna al da joj je glavica baš nisko i da bi to mogli u subotu obavit kad je dežuran…
Tako je i meni bilo s prvim. Samo nisam napredovala dalje 4 prsta dok me nisu prikačili na drip.
Nikac, prava lijepa proljetna trudnica!!!
Ja sam žene moje danas čitav dan u nekom slow motionu.
I najradije bih spavala!!! 🙈
Imenjakinjo, tebi bi bilo najbolje da krene danas sutra i za Uskrs si doma!
Imenjakinjo, tebi bi bilo najbolje da krene danas sutra i za Uskrs si doma!
😂😂 Čekaj, tek je prošla bol od amnio... Al moja mala na Veliku subotu mi je ❤️ bit će još Uskrsa 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji