NevaEva iznenaditi ce tebe Val, ili ce ovi u bolnici reci u petak idemo u rađaonu. Budes i ti javila kakvog je okusa parizer 😂
Da ja i Jagodica se suncamo vani cim se sunce pokaze 😂
Ja dobila smeđe fleke po licu cim sam izasla na sunce 😂
Vec me mama danas pitala za krstitke jos nisam ni rodila 🤦♂️🤷♂️, sta je tim generacijama, najbolje da odmah iz rodilista idem krstiti dijete 🤦♂️
Mar i meni ti fali tuna, a ovu pastetu obozavam.
Samo uzmi hrenovkice, ja nisam sigurna dal cu uzeti ili ce mi muz donijeti, ne bi htjela da dugo stoje ili nesto 😂
To je sve cega sam se odrekla kroz trudnocu i jedva cekam da pojedem i da popijem kavu 😂
Nikac, prekrasne ste, prave proljetnice. 🌸💞
Bebanomoje, cestitke i dobrodoslica Lejli 👑
Lonmi, tuna mi najvise fali od sve spize, a ovo za hrenovke u lisnatom iz lidla je top ideja, iden to dodat na popis za trudnicku torbu 🤣 moja je od nekidan spremna i ceka u hodniku, jos samo izdajalicu da steriliziran i uvalin je unutra "za svaki slucaj". I uzela san mali kufer na kotacice, a ne torbu, racunam lakse vuci to nego nosit torbu.
Hvala Mar 😉
A odakle si ako smijem pitat? Cini mi se da bi mogla biti Istra? 😊
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Vecer cure, ja isla skicnuti da vidim jel se Ⓩ︎Ⓐ︎Ⓡ︎Ⓐ︎ javila... jos nista? valkda hoce tijekom.veceri..noci..
Nikac i Ruska i meni se hwmici napokon smirili malo smanjili i sad mazem hemopropinom da uh malo saniram do pregleda...u cetvrtak idem...bris...ctg uzv...bas se razmisljam.kako bi volila da me ulovi ovaj put ranije...inace uvijek rađam redovito u 41.thednu , i to je bas iscrpljujuce, to iscekivanje,zivkanje sa svih strana i kalkuliranje doktora hoce nece indukciju...Terminuse samo nek vam.se pokrene i bude brrrrzo💪💪
Jagodice zasto ti ono ides na caraki, nisam pohvatala?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mama Petra i beba Dora 💜💜
Jos malo pa ste skupa 😎🤩😍
Al vidis.. frenduca dosla na pregled bez trudova, 1 prst otvorena s 37tjedana, porodili ju. Kao nema smisla cekat. Ti su otvirena u porodite ce te. Zakaj mene nece 😂😂😂
Moj mali ce doci u terminu, mirim se s tim polako. Sta da drugo radim 🤷♀️ A i to je iduci petak, ne iduce godine 🤣
Gle, ovog Dr. poznam privat pa možda imam te "beneficije" 😂😂😂
Jaaaaoooo pa i jaaaa 😂 i mene namjerno nece porodit 😂 Drugi put idem nekom tko me ne zna 🤣🤣😆
.
Bitno da vas dvije budete super i zajedno brzo.
.
Kod nas bude sunkica i jaja u bolnici 😋 ja vec pitala jer mi nije problem gurnut pisanicu u kofer ak krene z petak/sub. Samo da ne zaboravim da sam ju stavika tamo 😅😅 bit ce neugodno objasnit zast moja soba smrdi urnebesno.
Mama Petra i beba Dora 💜💜
Jos malo pa ste skupa 😎🤩😍
Al vidis.. frenduca dosla na pregled bez trudova, 1 prst otvorena s 37tjedana, porodili ju. Kao nema smisla cekat. Ti su otvirena u porodite ce te. Zakaj mene nece 😂😂😂
Moj mali ce doci u terminu, mirim se s tim polako. Sta da drugo radim 🤷♀️ A i to je iduci petak, ne iduce godine 🤣
Gle, ovog Dr. poznam privat pa možda imam te "beneficije" 😂😂😂
Jaaaaoooo pa i jaaaa 😂 i mene namjerno nece porodit 😂 Drugi put idem nekom tko me ne zna 🤣🤣😆
.
Bitno da vas dvije budete super i zajedno brzo.
.
Kod nas bude sunkica i jaja u bolnici 😋 ja vec pitala jer mi nije problem gurnut pisanicu u kofer ak krene z petak/sub. Samo da ne zaboravim da sam ju stavika tamo 😅😅 bit ce neugodno objasnit zast moja soba smrdi urnebesno.
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Vecer cure, ja isla skicnuti da vidim jel se Ⓩ︎Ⓐ︎Ⓡ︎Ⓐ︎ javila… jos nista? valkda hoce tijekom.veceri..noci..
Nikac i Ruska i meni se hwmici napokon smirili malo smanjili i sad mazem hemopropinom da uh malo saniram do pregleda…u cetvrtak idem…bris…ctg uzv…bas se razmisljam.kako bi volila da me ulovi ovaj put ranije…inace uvijek rađam redovito u 41.thednu , i to je bas iscrpljujuce, to iscekivanje,zivkanje sa svih strana i kalkuliranje doktora hoce nece indukciju…Terminuse samo nek vam.se pokrene i bude brrrrzo💪💪
Jagodice zasto ti ono ides na caraki, nisam pohvatala?
Ja sam ih danas napala! Bome i sa ledom i sa hemopropinom.. Popust ce kad tad 😂😂 sretno na pregledu 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vidiš, prije 5 dana mi je rekao da se keksam sa mužem za otvaranje, danas mi kaže uf što si uska, ja mu kažem super, a neki dan sam "trebala" skočit na muža, kaže on ma nisam to reko, a javi se sestra:jeste, ja sam svjedok 😂😂😂 dobro da nisam, sad ispada 🤣🤣 jer je mala glavom još niže, možda bi bilo svašta 😆😆😆😎🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji