Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikac
    30. Ožujak 2021. 18:21

Bebanomoje cestitam! 🥰💕🙏❤️😘😍🍾
    Velika cura 💕💕💕

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Principessa🌺
    30. Ožujak 2021. 18:28

nikac

Evo mi ovako zadovoljne otisle danas kratki djir u nabavku nekih stvarcica
    https://ibb.co/1z7x2tF
    ali ipak je, koliko god sam malo hodala, to bilo previse za moje hemiće ☹️
    Sad sam horizontala, natrackala ih i nagurala nazad i nema vise mrdanja danas.
    Drago mi je da sam si te grudnjake napokon rijesila, na kraju su mi puno ugodniji bili topici od grudnjaka, u h&m, 2kom za 179kn, crni i sivi. Odlicni 😊

Divne ste🥰🥰😍😍 sad odmaraaj samo

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    30. Ožujak 2021. 18:29

Bebanomoje

Cure, samo da javim da nam je danas u 15.55 došla Lejla. 4140 grama i 52 cm. Od jučer u 8 ujutro do danas sam stvarno sve metode i lijekove isprobala samo kako bih rodila, trajalo je predugo i hvala Bogu gotovo je. Pišem detalje malo kasnije kad dođem sebi.

Zara,.nadam se da se i ti mazis sa svojom bebicom i da je sve prošlo super 😊
    Ako je još koja rodila, čestitam, kasnije pročitam zaostatke 😄

Cestitaam draga💕💕💕 brz oporavak ti zelim a Lejli sretno i bezbrizno djetinjstvo💕💕💕💕

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Jagodica125
    30. Ožujak 2021. 18:34

Bebanomoje - cestitke na curici i tebi zelimo brz oporavak🥳💞
    .
    Nikac - divna trudnica 🤗🥰
    .
    anaAn - 1.i ja bih otisla na hitnu, sigurno je sigurno🤷‍♀️, 2.ako ti treba pauza/predah od foruma, interneta, cega god - go for it👍tu smo da jedna drugoj budemo potora i podrska, kad forum postaje mjesto koje uzrukoje nelagodu, tjeskobu ili dodatne nepotrebne brige - daj petama vjetra 🏃‍♀️🚪 mislim da je svaka od nas vec imala tu potrebu da bude neko vrijeme na miru 💋
    .
    Dnevni ulsoci - ja sad pred kraj ne nosim iako su mi gace unistene😅 ali svakako preporuka naaakobicnijim dnevnim uloscima od olea konzum👍probala DMove, Mullerove, ovi su toliko tanki, pamucni, ako vec trebam nosit onda njih. A cijena im je 9.90, ono smijesna, a super su👍

Lunica
    30. Ožujak 2021. 18:37

Bebanomoje cestitkeee💞💞💞💞
    Pisi kad stignes….
    cekamo Zaru…🥰

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ruska1986
    30. Ožujak 2021. 18:39

Bebanomoje

Cure, samo da javim da nam je danas u 15.55 došla Lejla. 4140 grama i 52 cm. Od jučer u 8 ujutro do danas sam stvarno sve metode i lijekove isprobala samo kako bih rodila, trajalo je predugo i hvala Bogu gotovo je. Pišem detalje malo kasnije kad dođem sebi.

Zara,.nadam se da se i ti mazis sa svojom bebicom i da je sve prošlo super 😊
    Ako je još koja rodila, čestitam, kasnije pročitam zaostatke 😄

Cestitam od ❤🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    30. Ožujak 2021. 18:41

nikac

Evo mi ovako zadovoljne otisle danas kratki djir u nabavku nekih stvarcica
    https://ibb.co/1z7x2tF
    ali ipak je, koliko god sam malo hodala, to bilo previse za moje hemiće ☹️
    Sad sam horizontala, natrackala ih i nagurala nazad i nema vise mrdanja danas.
    Drago mi je da sam si te grudnjake napokon rijesila, na kraju su mi puno ugodniji bili topici od grudnjaka, u h&m, 2kom za 179kn, crni i sivi. Odlicni 😊

Ne daju se oni? 😡😡😡 neka si ti sve obavila 👌🏻 prezgodne ste

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• thera
    30. Ožujak 2021. 18:43

Bebanomoje,cestitam🥰🍾

Lonmi
    30. Ožujak 2021. 18:43

Bebanomoje cestitam ti na velikoj curici 😊❤️
    Nikac lijepa si. Morati cu i ja do HM-a po jos grudnjaka, jedino s njima sam koliko toliko zadovoljna i s onim najobicnijim topicima, samo sto mi se preko njih vide bradavice i onda me to smeta 😂😂😂.
    Jagodice nas prvi shopping nakon poroda ce biti kupovina gaca 😂😂😂😂😂😂. Inace nosim pamucne danas sam obukla neke sa elastinom jer vise nemam sta, sve su trenutno na susenju 😂😂😂😂

30. Ožujak 2021. 18:44

Bebanomoje od jucer ujutro danas do 16h?? Lejla je lijepa velika curka i hvala nebesima da je porod iza tebe.
    Jesu ju inicijalno procijenili na toliku kilazu?
    Koliko si ti visoka? 
    Svaka cast.. 
    Odmaraj..
    .
    AnaAn ti podhitno moras van iz stana. 34 si, odi van na 1h, nece ti nist bit. 
    Meni je noga danas otecena, prosarana, plavkasta. Moj kucni dr.kaze NORMALNO, trudna si i beba je velika. Eto. Nikakvi testovi, samo tlak mjerim tu i tam i normalan je. Odi kratko van.. meni je na nalazu u 34 tjednu pisalo cerviks omeksan, 2/3 čl, brijem da to znaci da je bio smanjen. U 35 otvorena prst, cerviks isti. Bez ljekova, bez lezanja. Nece ni kod tebe bas iatu sekundu pocet porod a radi tebe i bebe i tvog mentalnog zdravlja - odi malo van iz stana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.