Vidim da spominjete testiranja pa da vidim jesam dobro shvatila:ako mi, npr.odrede da idem na carski tog i tog datuma, sama se moram ic testirat prije? A ako me ulove trudovi i odem u bolnicu, rade mi brzi test? Jesam dobro skuzila? Konkretno me Petrova zanima
Jucer je u Vinogradskoj doktor jednoj zeni kaj je trebala biti primljena na odjel (dakle ne u TA, nego opca ginekologija), rekao da test koji je ona napravila "ne vrijedi", da nek sutra (danas) dodje ujutro, uzet ce joj bris, cekat ce dok ne dodje nalaz da je negativna i tek potom je primiti na odjel. Jos je napomenuo da se nalaz moze do 6 sati cekati!!!! I da bu cekala u cekaonici, jer takvi su eto propisi. Kak to funkcionira kad te uhvate trudovi nemam pojma🤷♀️ sve je to meni jedna velika mocvara neznanja😤
.
A moja je mama u Petrovoj bila narucena za vadenje maternice u 12.mj, primili su je na neki "predodjel", testirali je i tam je cekala rezultate nalaza (kao dnevna bolnica), jos nije smjela niti ista jesti jer cim je dosao nalaz da je negativna su gibali u salu 🤷♀️
Je li ima kakvih novosti vezano uz pratnju na porodu? Zadnje sto znam je da su samo na Sv. Duhu dozvolili...
Pitam sada za Petrovu jer bih tamo trebala na carski, da li ima posjeta, da li mi muž može donositi hranu (imam gastritis pa baš moram jesti domaće i provjereno), koliko prije i poslije poroda smijem jesti, da li mi prije carskog daju nešto za smirenje...? Ako netko zna, hvala unapijed!!
Termin Lipanj 2021 🤰
Jagodice ma to ce kod tebe proci sve skolski🤱🏼💐🌸💙
.
Klistir ne vidim cemu se bojite klistira, prazna crijeva sretan covjek 💪🏻🤣 dobijete ili cepic ili gumenom cjevcicom vam stave vode i ocistitw ono od rodenja sto je ostalo jos 😉😉
I kad se ide na carski mora se raditi klistir…
Nije da se bojim klistira, nego se bojim klistira dok mi je sve okruzeno sa hemacima. Kad gurnu tu cjevcicu, a ovo sastrane visi i boli, mislim da i nije neki super osjecaj.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Je li ima kakvih novosti vezano uz pratnju na porodu? Zadnje sto znam je da su samo na Sv. Duhu dozvolili…
Pitam sada za Petrovu jer bih tamo trebala na carski, da li ima posjeta, da li mi muž može donositi hranu (imam gastritis pa baš moram jesti domaće i provjereno), koliko prije i poslije poroda smijem jesti, da li mi prije carskog daju nešto za smirenje…? Ako netko zna, hvala unapijed!!
Moze ti muz donijet i ostavit kod sestara. Ali ne sad stalno donosit jer su u guzvi. Posjeta nema, pratnje nema.. a ovo za carski ti ne znam, to ce ti se javit cure koje znaju 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Vidim da spominjete testiranja pa da vidim jesam dobro shvatila:ako mi, npr.odrede da idem na carski tog i tog datuma, sama se moram ic testirat prije? A ako me ulove trudovi i odem u bolnicu, rade mi brzi test? Jesam dobro skuzila? Konkretno me Petrova zanima
Jucer je u Vinogradskoj doktor jednoj zeni kaj je trebala biti primljena na odjel (dakle ne u TA, nego opca ginekologija), rekao da test koji je ona napravila "ne vrijedi", da nek sutra (danas) dodje ujutro, uzet ce joj bris, cekat ce dok ne dodje nalaz da je negativna i tek potom je primiti na odjel. Jos je napomenuo da se nalaz moze do 6 sati cekati!!!!I da bu cekala u cekaonici, jer takvi su eto propisi. Kak to funkcionira kad te uhvate trudovi nemam pojma🤷♀️ sve je to meni jedna velika mocvara neznanja😤
.
A moja je mama u Petrovoj bila narucena za vadenje maternice u 12.mj, primili su je na neki "predodjel", testirali je i tam je cekala rezultate nalaza (kao dnevna bolnica), jos nije smjela niti ista jesti jer cim je dosao nalaz da je negativna su gibali u salu 🤷♀️
Svasta, jadna zena treba cekat 6 sati nalaz! Pa stvarno..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Jucer je u Vinogradskoj doktor jednoj zeni kaj je trebala biti primljena na odjel (dakle ne u TA, nego opca ginekologija), rekao da test koji je ona napravila "ne vrijedi", da nek sutra (danas) dodje ujutro, uzet ce joj bris, cekat ce dok ne dodje nalaz da je negativna i tek potom je primiti na odjel. Jos je napomenuo da se nalaz moze do 6 sati cekati!!!!I da bu cekala u cekaonici, jer takvi su eto propisi. Kak to funkcionira kad te uhvate trudovi nemam pojma🤷♀️ sve je to meni jedna velika mocvara neznanja😤
.
Pa nekako mislim da sve ovisi o situaciji! Ja sam zadnji put došla potpuno otvorena i s trudovima na min. Možeš mislit što bi me ostavili čekati...
.
Pa nekako mislim da sve ovisi o situaciji! Ja sam zadnji put došla potpuno otvorena i s trudovima na min. Možeš mislit što bi me ostavili čekati…
Ma naravno, ovisi sve o situaciji. Ali me zanimalo dal se mozemo testirat u bolnici i ako dolazimo na npr.carski ili indikcijski il to moramo same obavit negdje...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
AnaAn, slazem se za klistir :D mislim da je i bebici lakse izaci ako je nista ne "smeta" odzada... i super za negativno na kolestazu :)
AnaAn super! 🤩🤩
.
Zara i Bebanomoje se nisu javile? Brinem se da Zaru nije panika ulovila pa su joj morali opcu dat. Valjda nije, cekamo lijepe vijesti.
.
Ja sam slozila kolac i pizzu i mama mi je bila.. sve je ok osim sto me doslivno od jutra boli noga, lijevi guz, malo trbuh i malo ledja. Mislim si da sam se preforsirala jucer i dobila upalu misica 🙄 Mama mi pobjegla, kaze da imam trudove a kak ja necu radi bolova 1/10 ic nikam, zena se ustrtarila i bjez 🤣 Nisu trudovi.
.
Idemo sad muz i ja na kavicu. Ak se bol pojaca ici cu u bolnicz jer je moja ginek.danas dezurna pa nek gleda moju gospodju 3x tjedno, zapomogla se pacijentice.
Sortiraj odgovore
Najstariji