MissGraz kažu da se beba "uljulja" kad smo mi aktivne, pa ih zato manje osjetimo. Ali zato kad se odmaramo počinje "party" 😆😆😆
Jedva čekam da napada snijeg 🥰🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure pozdrav. Vidim da ste ovdje aktivne.
Trebam vasu pomoc. Da li se ijedna susrela sa lazno neg testom iz DM-a.
3.11.mi je bila zadnja mjesecnica. U petak sam treba dobit i tad sam radila test koji je pokazao blagu crticu,bio je pozitivan.
Danas sam ponovila test i bijel je kao suza.
Buduci da sam u izolaciji,ne mogu po novi test. pijem puno tekucine i nisam radila test s prvim jutarnjim. Sto mislite ?
06/20 blighted ovum 8tt.
3.11.mi je bila zadnja mjesecnica. U petak sam treba dobit i tad sam radila test koji je pokazao blagu crticu,bio je pozitivan.
Buduci da sam u izolaciji,ne mogu po novi test. pijem puno tekucine i nisam radila test s prvim jutarnjim. Sto mislite ?
Heej Mara, sjećam te se iz prosle grupe... Stvarno se nadam da je pozitivno 💗
Evo nemam takvog iskustva... Jesi prvi put radila s prvim urinom?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Heej Mara, sjećam te se iz prosle grupe… Stvarno se nadam da je pozitivno 💗
Evo nemam takvog iskustva… Jesi prvi put radila s prvim urinom?
I ja se tebe sjecam. Bas mi je drago da si tuuu.
Bio je s drugim urinom ali nisam pila tekucine . Buduci da sam sad u izolaciji i moguce Covid pozitivna, stalno pijem caj.
06/20 blighted ovum 8tt.
Heej Mara, sjećam te se iz prosle grupe… Stvarno se nadam da je pozitivno 💗
Evo nemam takvog iskustva… Jesi prvi put radila s prvim urinom?
I ja se tebe sjecam. Bas mi je drago da si tuuu.
Bio je s drugim urinom ali nisam pila tekucine . Buduci da sam sad u izolaciji i moguce Covid pozitivna, stalno pijem caj.
Draga mozda si previse sad uronila test u mokracu ili prekratko drzala. Da li ti se na testu pojavila kontrolna crtica? Ukoliko nema kontrolne test je neispravan.
Evo bas sam ja neki dan stavila sliku testa od frendice i bila je lagaana crtica.. u petak je radila test i negativan je... Jutros isto radila,uzela clearblue digitalni i negativno..
Tako da ne znam
A bas smo se tu na forumu poveselile da je trudna, kad ono malorpije mi salje poruku da je negativno,a mens joj kasni..
Evo bas sam ja neki dan stavila sliku testa od frendice i bila je lagaana crtica.. u petak je radila test i negativan je… Jutros isto radila,uzela clearblue digitalni i negativno..
Tako da ne znam
A bas smo se tu na forumu poveselile da je trudna, kad ono malorpije mi salje poruku da je negativno,a mens joj kasni..
Koliko joj kasni? Onda je vjerivatno biokem.
Drzala sam 10ak sekundi i izasla je kontrolna crta da je dobro uradjen
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam radila onaj clearblue sto pokaze tjedne, radila sam ga cak 5 dana prije ocekivane menge i to popodne i odmah mi je pokazao 1-2 tj. Dok sam recimo sutradan radila neki jeftini iz Mullera i nije se pokazala nikakva crtica, a eto bila je trudnoca ipak. 🤷♀️ Ako imas koga da ti dostavi test ispred vrata ili slicno, napravi clearblue, oni su stvarno izgleda najosjetljiviji za napraviti "ranije". Sretno! 🙏
Ja sam radila onaj clearblue sto pokaze tjedne, radila sam ga cak 5 dana prije ocekivane menge i to popodne i odmah mi je pokazao 1-2 tj. Dok sam recimo sutradan radila neki jeftini iz Mullera i nije se pokazala nikakva crtica, a eto bila je trudnoca ipak. 🤷♀️ Ako imas koga da ti dostavi test ispred vrata ili slicno, napravi clearblue, oni su stvarno izgleda najosjetljiviji za napraviti "ranije". Sretno! 🙏
Ja sam prvo napravila najjeftiniji iz muller i vidla se odmah crtica, dan prije ocekivane menge, poslje digitalni clear blue i isto pisalo 1-2 tjedna 🥰🙃.
Mara u svakom slucaju sretno i svakako zamoli nekog da ti donese jos koji test 🙏
Drzimo fige za crtice i plusice 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji