Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    02. Prosinac 2020. 09:56

Lonmi, ja sam tek u 20. Tj osjetila zbog posteljice 
    Bez brige
    Sad ga dnevno po vise puta osjećam 🥰🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ninnach

Jagodica125

Cure iz ZG-a, jel znate treba li se za OGTT narucit u Vuk Vurhovec? Sestra od ginica je rekla da da, na sluzbenim stranicama pise da ne, ali ne znam koliko je stara ta obavijest ?! Mislim zbog korone i to…🤔 a na telefon se ofkorz … nitko ne javlja😅🤷‍♀️

Jagodice, evo br telefona gdje ja zovem za rezultate šećera i tamo su išle i cure za ogtt sad prosli tjedan. Ako se nitko sad ne javi, zovi izmedu 13h i 14.30h.inace ih nema u sobi. Evo br:01 2353 934. Znam da se baš ne daju ovako javno brojevi ali kad netko treba pomoć, tu se ne ustručavam
    Sretno! 

Girl1234

Lonmi

Girl1234

Sto se ti e odnosa, ni kod nas nema nista…
    Ja bih rado, i on.. Al ispočetka nismo mogli zbog hematoma pa zbog posteljice, pa on poz na koronu… i e o sad možemo, Al nezz kako 😂 stomak vec velik, svako malo osjecam bebu, njega strah da ne udarimo bebu itd… Bas sam nervozna zbog toga haha
    Inače, ima puno njeznosti i svega ostaloga, Al fali mi malo akcije

I meni fali akcije 😂🤣.

Sve znam 😑🙈😅

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

TheTina
    02. Prosinac 2020. 10:07

Jutro zenske 😃😃
    Probava - ja sam isto prije imala svakodnevno stolicu al u zadnjih mjesec dana se to smirilo i sad idem svaka 3 dana. Probala sam sa svime mogucim: sljive, lan, chija sjemenke, jogurti, svaki dan vjezbam i secem i konstantno sam na nogama jer imam potrebu stalno cistit nekaj, pijem puno vode i nista ne pomaze. Cak sam probala izmijesat jogurt i kakao da me potjera i nije 😕 Mislim da to tak jednostavno mora bit sad...
    Odnosi - mi isto apstiniramo zadnja dva tjedna al kak je netko napisal, postoje drugi nacini tak da to prakticiramo i super nam je 🥰
    Laora - cestitke na deckicu 👶🏻

TheTina
    02. Prosinac 2020. 10:10

EmEn9

Meni zadnje dvije noći počele nekako trnut ruke i noge u snu i grčevi svako toliko i moram se često prrmještat jer mi sve utrne pa probam kao da ću se rastegnut pa onda grč onako iza koljena ili dole na zglobu. I to se dešava samo po noći. Mislim da ću morat ići kupit onaj magnezij direkt da probam hoće li bit bolje, je još nekom tako i dal uzimate taj magnezij i koliko i kada i dal je pomoglo ako uzimate? 😉

Meni se to dogodilo jučer po noći, nisam mogla ni spavati od grčeva i sjetila sam se da nisam popila magnezij uopće taj dan. Sinoć sam prije spavanja popila magnezij direkt i prespavala sam cijelu noć bez ijednog grča...meni pomaže taj direkt više nego šumeći.

• EmEn9
    02. Prosinac 2020. 10:12

Evo da se i ja javim što se tiče odnosa 🤣🤣 mi normalno imamo odnose svako toliko i nije ništa strašno nemojte se bojat 🤣🤣 sve je normalno ne boli nista i nemozete ozljedit bebicu jer je ona zaštićena, ne kuzi bebolina što se događa🤣🤣 samo je smijesno jer si ja npr nisam uopce sexy s obzirom na trbuh i onda jos ako lupne beba smijeh nemožeš se ufurat hehe  i samo sam si debela i nemogu se namjestit bas tako da to izgleda više kao da rješimo potrebu i to je to 🤣🤣 
    .
    Nakon poroda nećete moć tako da bolje sad iskoristite, mi smo prvi put možda nakon nekih 45 dana ako se dobro sjećam kad se kao malo dole oporavilo  ali opet bilo mi je kao prvi put sva sam bila ukočena mislila sam da će ful bolit i čudan malo osjećaj  ali na kraju je bilo ok i nakon nekoliko to dođe opet na staro. I da naravno morat nać poslje poroda vrijeme kad niste umorne i kad beba spava 😜 tako da svakako bolje da vi koje jos nemate djecu sad iskoristite. 

• EmEn9
    02. Prosinac 2020. 10:14

TheTina
    Meni se to dogodilo jučer po noći, nisam mogla ni spavati od grčeva i sjetila sam se da nisam popila magnezij uopće taj dan. Sinoć sam prije spavanja popila magnezij direkt i prespavala sam cijelu noć bez ijednog grča…meni pomaže taj direkt više nego šumeći.

Ok super , onda ću danas otić kupit. Znači jednu vrećicu prije spavanja i to je to. Hvala

• Tea2807
    02. Prosinac 2020. 10:30

Odnosi mene izgleda soraju hormoni, jer sam stalno spremna za akciju 😂 a decko govori da jedva ceka da rodim pa da mi nestane volja i zelja, jer radi po cijele dane i kad dode doma samo bi pojeo i legao. Kaze meni je ljepse doc doma i pomazit tebe i pisonju, nego te egzibicije 🤦🤦 tako da cekam vikend, kad ne radi haha
    Ogtt planiram vadit privatno, jer u domu zdravlja na kneziji nesmijes sjedit u cekaoni, a ne planiram se pola dana smrzavat vani, i molit boga da nadem bar klupicu da sjednem. U synlabu navodno mozes tamo cekat ili te cak puste doma, al nesmijes nista jest i pit, i moras odmarat. Tako da mi se tih 100-150 kn uopce ne cini puno s obzirom da se nemoras smrzavat

zabica
    02. Prosinac 2020. 10:30

Meni je u trudnoci odlicno sto se tice sex-a, uvijek smo u trudnocama istrazivali neke nove tehnike i polozaje usvajali tako da sam si jos vise sexy nego inace.
    A inace smo uvijek u nekoj uzlaznoj putanji po tom pitanju i svaki puta sve vise napredujemo i sve nam je bolje, nije za vjerovati nakon toliko godina, ali tako je i ja sam prezadovoljna 
    Bocice i dudice-moji ni jedno nisu htjeli varalicu, pokusavala sam vise puta, bezuspjesno.
    Bocice smo postepeno uvodili tek kada sam se vracala na posao za cca 6 mj i to samo za kada me nema, a inace su sisali stalno do iza godine dana.
    Ovaj puta necu kupiti ni varalice ni bocice ni izdajalicu.
    Ako ustreba, lako kupim.
    Kupiti cu samo sesirice za bradavice, cisto da se ne raspuknu do krvi..

mom_of_4
    02. Prosinac 2020. 10:47

Hellooo ... onaj osjecaj kad uhvatiš pet min izmedu obaveza sist i promislis hmm idem vidit  sta rade moje dame ... zakon stee bas mi je drago sto sam tuuu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.