J3ll3na - cestitam na pregledu 🤩 i ja sam isla s 18+2 tt na anomaly tak da nije tebi prerano 😃
Maro- 🙏🏻 sretno i uz tebe smo 🥰
Jagodica125 - jesi za OGTT dobila bas uputnicu onu crvenu ili je tvoja ginekologica poslala elektronicku?
Cure umrijet ću koliko me boli zub. Popila 2 Lupoceta od 500 i ništa ne pomaže, baš ubija. Gledam po netu uopće nema dežurnih zubara nakon 20h ne kužim. Poludit ću do sutra neznam kako da preživim ovu noć.
Cure umrijet ću koliko me boli zub. Popila 2 Lupoceta od 500 i ništa ne pomaže, baš ubija. Gledam po netu uopće nema dežurnih zubara nakon 20h ne kužim. Poludit ću do sutra neznam kako da preživim ovu noć.
Ajme grozno :( ne znam ni ja tko radi, mozda da odes na hitnu, vidi ovo izadje dok se gugla hitni zubar zagreb: https://www.zagreb.hr/hitna-dentalna-medicina-stomatoloska-sluzba/462
Smijemo max 4 lupoceta dnevno.
Drzi se 😔
Trebali bi ovi u Runjaninovoj radit...ja sam par puta tam isla na hitnu. Sretno 🤞🏻
Hvala ti ali šta kad sam u Rijeci. Najradije bi sad i išla do zg jer neznam šta ću do ujutro. Baš ubija u mozak a za Rijeku ne izbacuje ništa nakon 20h. Baš ne kužim poludit ću. Ma glupo mi ni popit kad sam oko 19h popila 2 lupoceta i ništa nije bolje pa mi bezveze sad opet kad je rano jos i očito ne pomaže.
Hvala ti ali šta kad sam u Rijeci. Najradije bi sad i išla do zg jer neznam šta ću do ujutro. Baš ubija u mozak a za Rijeku ne izbacuje ništa nakon 20h. Baš ne kužim poludit ću. Ma glupo mi ni popit kad sam oko 19h popila 2 lupoceta i ništa nije bolje pa mi bezveze sad opet kad je rano jos i očito ne pomaže.
Mislila sam da si iz Zagreba...stvarno sretno i drzi se, meni je to bila najgora bol koju sam mogla osjetiti 🙏🏻🙏🏻
Ne vrijedi ti trazit po internetu i raspitivat se okolo. Za takve stvari se odmah ide na hitnu, pa nisi luda cekat do jutra. S time se nije za zezat 🤷♀️
Nea 💗
EmEn9, pretpostavljam da je problem s korjenom ako tako boli. Trebat ćes puniti kanale. Rješava se to. Ako ti je utjeha i ja muku mučim s tim... nezgodno je ali osim da pričekaš jutro i dobrog stomatologa, imas opciju na hitnu a neznam koliko je to pametno... Držim ti fige.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Obavezno nesto hladno na zub. To ce ti umanjiti bol koliko toliko.
Jagodica125 -jesi za OGTT dobila bas uputnicu onu crvenu ili je tvoja ginekologica poslala elektronicku?
TheTina - poslala mi sestra od ginica e-uputnicu. Planiram to obavit sljedeci tjedan, to mi je sad uz urinokulturu prioritet broj 1 🗓
.
Umor - Ja cure ne znam za vas, ja vec u krevetu, jeeedva cekam da se dragi otusira i da zaspemo ko' klada 😅😴 taaako sam umorna.
.
Srčeko - ja tutlek poootpuno zaboravila napisati da sam na pregledu prekjucer po PRVI PUTA CULA srce svoga sincica 🥰 dosad bi mi uvijek pokazali "vidite tu titra", a sad sam imala po prvi put cut onaj "ču ču ču ču ču ču"😍 ostala sam baff🥺
.
Aktivna beba -jel moze biti da mi je dijete danas aktivnije jerbo sam... trcala za tramvajem ali samo par koraka 😅🤦♀️.
.
Sutra dragi ne radi, dolaze neki majstori vidjet za nastavak radova. Mislim si bi li mogli skocit do Ikee🤔
.
Zelim vam svima laku i mirnu noc🌚❄🌌
Sortiraj odgovore
Najstariji