Hvala cure na čestitkama Baš sam nekako sretna. Još mi je malo i laknulo, jer sve imamo od prvog dečka. Odjeću, igračke itd. Nekako znam funkcionirati s dečkima. Vjerujem da bi se i na curku brzo privikla, ali ovo mi je neka linija manjeg otpora.
Inače, ginekolog mi je rekao da je posteljica ipak više straga, tako da uskoro očekujem konkretnije udarce
Svima ugodan ovaj kišni/snježni dan želim! Ja pojedem i bacam se na generalno čišćenje jer za vikend planiram ukrašavati :D
Curke,
Jedno pitanje za Vas koje adaptirate stanove sad u trudnoci a vidjela sam da nas ima!
Ludite li i šizite? Ja doslovno pucam, ništa ne ide kako treba ili je tako u mojoj glavi.
Sad kad treba ici pituravanje i to puno ruka kisa ce liti danima....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dobro jutro svima. Evo mene opet u bolnici, ali ovaj put samo primam anti-d injekciju 🙂🙂🙂 Nadam se da će proći u redu.
Grčevi u nogama...preko noći imam užasne grčeve u nozi, stvori se kao neka kvrga, pa to u snu pokušavam rastegnuti. Neku noć sam se probudila i skoro vrištala od boli. Noga me je bolila toliko da je bilo teže hodati. Ne znam zašto se ovo dešava☹
Jutro svima😊
Što se odnosa tice kod nas je to sve isto slabije nego prije. Na predzadnjem pregledu mi je doktorica rekla da je moguće malo sukrvice nakon odnosa i naravno da mi je libido pao na nulu😂
Svelo se na cca 2 put tjedno što je za nas malo. Nikakve krvi nije bilo ali nisam se nikako mogla opustiti i uživati ko prije,nekako mi je više bilo odradivano. A sad nakon što mi je ponovo potvrdena ureoplazma mislim da ćemo do daljnjeg stopirati s odnosima. Rekla je doktorica iskljucivo s kondomima a mi smo se toliko odvikli od njih da bi radije ništa nego s kondomom😂 Od sad samo romantika😊
Što se renoviranja tiče, ja sam na rubu bila i bez da sam trudna. Nikad ništ ne ide po planu, dodatni posao, dodatni troškovi, puno smo suza, znoja i muke ostavili u tome.
PADA SNIJEEEEG Moja bebe se zva uzvrpoljila, valjda jer stojim pred prozorom i pjevam božićne pjesme. Plešem ja, pleše i on
Jutro cure!
S vama kao da svako jutro pijem kavu i druzim se dok se rucak kuha. Prava mala zenska brbljaonica. Stvarno ne znam kako bih kroz pola stvari prosla da nema vas. 💜
Evo i ja se pridruzujem apstinencijskom klubu 😄 nekako od pocetka smo oboje uplaseni, sve bude napeto i nije nam pravi potpuni uzitak, zato smo se i mi malo odlucili primiriti. 🤭
Kile - to sam ja povela temu za one koje nisu upratile, jer me doktorica na privatnom pregledu "napala" da imam puno kila, sto me sokiralo, a moj mi doktor to nista ne spominje. I sad ga pitam prosli put sta on o tome misli, kaze njega to ne zabrinjava sve dok ne prelazim 3kg mjesecno i dok sama ne osjetim "tezinu" i "uspuhanost". Tako da me bas briga. O kilima cu misliti "sutra". 😇
Pokreti bebe - ja sam primjetila da sto sam ja aktivnija da je ona mirnija, isto tako sto sam ja umornija i ona je. Ponekad je znam cijeli dan osjetiti stalno, a ponekad mi prodje dan sa nekoliko udaraca samo. U pocetku me to brinulo, a sada sam mirna kad je barem malo osjetim tokom dana, nekako zamislim da spava i da se lipo namjestila pa je mirna. Ako sam bas zabrinuta pokusam je razbuditi slatkisima ili s malo kave, primjetila sam da je to pokrene. Ne brojim udarce, jer kako sam oko svega vec dovoljno zabrinuta ne zelim jos o tome misliti... vazno mi je da je osjetim bar malo u 24h.
...
Meni i muzu ova izolacija bas dobro dosla moram vam reci, googlamo ukrase bozicne, narucujemo, pisemo skupa popis za bebu... posto smo tek uselili u ovaj stan nemamo nikakvih ukrasa za Bozic, pa smo svu energiju usmjerili na to da ih narucimo, okitimo, uzivamo u tome i osjecamo se skroz pozitivno. 😇
...
Zelim vam svima prekrasan dan! Kod nas je kisno, a citam da je u Zg snijeg. Jooooooj kako sam se zazelila snijega, Zagreba i njegove magle. Gore sam studirala i bas mi fali taj grad i njegova dusa. Pozdrav svima iz Splita 💜
E da, za zatvor meni su pomogle zobene pahuljice i jogurt, pa mi je to sad svako jutro dorucak, ubacim u to bananu da mi bude malo sladje i eto ga. I dosta vode naravno.
Laora cestitam na deckicuu💙💙
Odnosi- mi ih nemamo🤣 vec skoro dva mjeseca hahah.. malo je strah mene pa je strah njega,pa on bi a ja nebi i tako u krug idemo.. valjda ce se to uskoro promjeniti
Od pocetka smo mozda 3 puta imali odnos, vidim da mu fali vec..
Kod nas je tak ruzno vrijeme, vjetar jako puse tako da odmaramo na toplom u kuci uz caj i serije🥰 ako se koja dvoumila za Andy Brandy, meni je upravo stigao paket i ja sam odusevljena, bas sam zadovoljna, evo slikice
https://ibb.co/QbBwJDB
Lonmi, ja sam tek u 20. Tj osjetila zbog posteljice
Bez brige
Sad ga dnevno po vise puta osjećam 🥰🥰
Mene ljuti jer znam da je posteljica otraga 🤣. Hocu svoje ribice i leptirice 😂. Mozda se i pomice a ja krivim crijeva, tko ce ga znat.
Ma hoce samo meni treba strpljenja, zelim imati tulum za Božićne blagdane u trbuhu 😋🥰, da skupa kitimo bor s ribicom ili s lupkanjem 🙃.
Ja uspjela obaviti na wcu, ali je strasno bilo od bolova i krvi. Jadna probava. Reci cu sutra i doktorici.
Mene primi povremeno takva zelja za akcijom da to nije normalno, onda se samo sjetim kako pijem 6 tableta dupahstonea na dan zbog iscjetka i vidim strah kod muza i gotovo je. Njemu posebno fali, reko kad cemo krenuti vise necemo ni znati kako se to radi 😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji