Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    23. Studeni 2020. 20:10

buducamama2021

Jagodice drzi se znas da smo sve uz tebe❤ nemam ti sta napisati sto ti cure vec nisu napisale😙
    Kako ste vi provele dan?
    Mi smo danas spremali kat malo detaljnije i cistili, tako da sad lagano odmaranje uz novu trudnicku zelju: TOPLU COKOLADU😆
    Strasno je kako mi je tako odjednom pala na pamet i kako mi se pije…
    Sutra imam pregled i nadam se da ce gin negirati sve od proslog puta ili barem reci da nista nije opasno i da se sve povlaci jer cvrsto vjerujem da je moj bebac dobro i da raste. Ne bi mami dzabe iskocila pupa. Drzite mi fige sutra.

Držimo fige, sretno i ja vjerujem da ćeš nam se sutra javiti s lijepim vijestima. 👍😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ines
    23. Studeni 2020. 20:21

ružica

Draga Jagodica, moj topli savjet ne obazirati se na sve.
    U trudnoći smo jako osjetljive, i meni se čini da me suprug puno puta ne razumije i da ne mari dovoljno.
    Mislim da su oni ipak previše različiti od nas i da ne možemo očekivati neka čuda od njih.
    Samo se smiri i sve će biti u redu.
    Curke koje ste 24 tjedna trudne pa na više, je li vam trbuh tvrd? Ja posljednjih dana kao da sam počela osjećati težinu bebe uz tvrdi trbuh, jeli to normalno? Doktor mi je rekao da je beba veća pa pretpostavljam da tu težinu trebam i osjećati…

Pa ono tvrd je jer je bebica sad vec veca i osjeti se, ali ne smije bit tvrd ko kamen znaci ono da ti je cijeli ful tvrd kao kad stisnes misice, e to ne bi smjelo biti. Ali da ti se osjeti da imas nesto u njemu to da. 

Nea 💗

Ruska1986
    23. Studeni 2020. 20:22

Lussi

Ja jos uvijek pijem folnu samo, mozda bi vec trebala preci na nesto drugo?🤷🏼‍♀️

Joj i mene zna boljet dok spavam na jednoj strani, ko da utrnem sva, ne znam ni sama, pa se okrenem na drugu, pa onda nakon nekog vremena opet se vracam hahah kaze muz ko ringispil si po noci a jastuk samo vuces sa sobom s jedne na drugu stranu🤣

Meni su folnu ukinuli oko 11 tt i rekli mi da si kupim Elevit tako da to sad pijem...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lonmi
    23. Studeni 2020. 20:35

Mene moji bolovi jos ne pustaju 😩. Trbuh tvrd, steze me u lijevoj preponi, cijelo vrijeme pritisak, stezanje i probadanje na sredini oko pupka, pa lijevo desno. Ko da se veliki balon vode premjesta po trbuhu i sve dolje pritisce. Uz bol u ledjima. Stvarno neki novi bolovi, do prije par h bi rekla mjehur, sad stvarno ne znam.
    Buducamama bit ce sutra dobrih vijesti 😊❤️

zabica
    23. Studeni 2020. 20:48

Lonmi

Mene moji bolovi jos ne pustaju 😩. Trbuh tvrd, steze me u lijevoj preponi, cijelo vrijeme pritisak, stezanje i probadanje na sredini oko pupka, pa lijevo desno. Ko da se veliki balon vode premjesta po trbuhu i sve dolje pritisce. Uz bol u ledjima. Stvarno neki novi bolovi, do prije par h bi rekla mjehur, sad stvarno ne znam.

Lonmi meni to ne zvuci dobro, da nije upala bubrega, kada imas pregled kod gin?

Lonmi
    23. Studeni 2020. 21:03

zabica

Lonmi

03.12. imam, ma sta da ti kazem. Par h me tako muci ta nelagoda, a onda popusti i dobro je, pa se vrati. Nemam pojma uopce kako ta upala bubrega djeluje, nisam to nikad imala, a i nekako mislim da nebi tako naglo krenula. Vidjeti cu sutra kako ce biti, mozda mi beba ili maternica vrse pritisak. Najgore bi bilo da je neka upala. 

zabica
    23. Studeni 2020. 21:10

Lonmi

zabica

Lonmi

03.12. imam, ma sta da ti kazem. Par h me tako muci ta nelagoda, a onda popusti i dobro je, pa se vrati. Nemam pojma uopce kako ta upala bubrega djeluje, nisam to nikad imala, a i nekako mislim da nebi tako naglo krenula. Vidjeti cu sutra kako ce biti, mozda mi beba ili maternica vrse pritisak. Najgore bi bilo da je neka upala.

Spominjala si mjehur, ako je jace od upale mjehura, moze biti upala bubrega. Da, najbolje prati nadalje pa ces vec i sama moci procijeniti jel to podnosljiva bol. Ako postane nepodnosljivo, pravac hitna.

Lora27621
    23. Studeni 2020. 21:19

Bok! Ja ulijecem s teme ljetne bebe....imam pitanje, mozda se koja susrela s tim. Isteklo mi dopunsko, a ujutro idem vaditi krv i sve to vezano uz trusnocu prije prvog pregleda. Zna li tko odprilike cijenu i placa li se na licu mjesta ili stigne racun kasnije?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Lonmi
    23. Studeni 2020. 21:21

zabica

Lonmi

zabica

Lonmi

Spominjala si mjehur, ako je jace od upale mjehura, moze biti upala bubrega. Da, najbolje prati nadalje pa ces vec i sama moci procijeniti jel to podnosljiva bol. Ako postane nepodnosljivo, pravac hitna.

Ja sam ti prvo pomislila na mjehur jer me od jutarnjeg mokrenja krenula muciti ta nelagoda, a kroz dan se seliti lijevo desno tako da ni ne znas di sta boli vise. Naravno, nekako se nadam da ce se umiriti do sutra. Najgore su te moguce bakterije koje nam rade reda u organizmu i neka se ne lijeci na vrijeme onda je grozota. Zato se plasim upala, cak i ovih gljivicnih, mrzim te bestije 😂

• Dora2021
    23. Studeni 2020. 21:23

Lora27621

Bok! Ja ulijecem s teme ljetne bebe….imam pitanje, mozda se koja susrela s tim. Isteklo mi dopunsko, a ujutro idem vaditi krv i sve to vezano uz trusnocu prije prvog pregleda. Zna li tko odprilike cijenu i placa li se na licu mjesta ili stigne racun kasnije?

Mislim da su trudnice oslobođene placanja ali ako trebaš platiti onda ce ti odmah uzet novce... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI