Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    22. Studeni 2020. 10:26

Dobrodosla Lavice 😊
    Ja sam se cijelu noc vrtjela i sanjala neke stresne snove 😩 i u jednom trenu me tako presjeklo u trbuhu da sam se splasila i probudila, nadam se da je sve ok 😊.
    Joooj blago vama koje osjecate bebicuuu, ja jedva cekam, s obzirom da je posteljica otraga nadam se uskoro 😊❤️

Jahanara
    22. Studeni 2020. 10:36

Pozdrav cure!
    Prodajem elektricnu izdajalicu. Kupila sam je za svaki slucaj da se nađe. Savrseno radi ali moj malac uopce nece da pije na bocu tako da je skoro nisam ni koristila-2 puta u nadi da ce prihvatiti bocicu.
     Evo linka da vidite o kojoj se radi: 
    HRK 237.99 | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://a.aliexpress.com/_mrnOQxx
    Cijena je 150kn+postarina. Ako je tko zainteresiran slobodno se javi na mail ankica.cindric@gmail.com
    Zelim vam uredne i skolske trudnoce do kraja!

Jagodica125
    22. Studeni 2020. 11:10

Dobar dan, curke i bebice!🌞
    .
    Pozdrav od mene i bebice, sjedimo na suncu i lovimo zadnje zrake sunca prije nego sto dodje zima ❄☃️ bebica zasad mirna, nedjelja ujutro, pa jos se sigurno valja s jedne strane na drugu 😇 neka samo uziva 🤗
    .
    Zelim vam lijepu nedjelju🥰

Ines
    22. Studeni 2020. 12:38

Cao ekipa, kako ste mi danas? Vani je vrijeme prelijepo suncano, a opet nije tako hladno..joooj sto volim ovo vrijeme 🙄🍁😄🌞 bas mi podize nekako energiju na cudan nacin. 
    Vjezbanje - nikad nisam bila neki tip za vjezbanje, al sad bi mi dobro doslo malo iztezanja ili neke lagane vjezbice u stilu yoge ili nesto, medutim ne smijem 🤔 rekla mi je samo lagana setnja, a realno nasetam se preko dana dok radim po kuci i ovako kad idem u grad nesto rjesavat 😅🤣 a iskreno ni nemam s kime, iako bi ja mozda voljela otici svaku vecer dir, al problem je sto muz nece bas, a drugog nikoga nemam, sama se ne usudim jer oni koji zive u selu okruzeni sumom znaju kad krene izlazit divljac da nije bas najugodnije ici sam, osim ak imas pusku uz sebe hahah 🤣🤷‍♀️🤦‍♀️
    Bubica1 - cestitke na desetoj godisnjici veze 😘🥳🍾 mi festamo nagodinu za 10tu, neka je joos puno takvih godinica i da obitelj brojnija 🤗🥰
    Bebanomoje - super za ogtt sto je dobro proslo, ja isto urin nisam davala jer nije doktorica trazila na uputnicama..meni su isto rekli da mogu ici kud hocu, al bez puno kretanja, al ja nisam htjela ic jer u gradu je na tako rano jutro vec bila guzva da sam dosta daleko morala parkirat, pa mi je trebalo dosta do auta, a da sam isla negdje u bric bila bi isto medu ljudima kao i u cekaoni u domu zdravlja jer je kazem u gradu bila bas guzva tako rano, pa mi je bilo tako svejedno 🤷‍♀️ 
    Jagodica125 - muski su inace tipovi koji na tezi nacin prihvacaju promjene u zivotu, al takvi su, nema ih smisla mijenjati jer neces s time nista postici osim puno izgubljenih zivaca. Doduse moj nije takav, moj je super njezan, pazljiv, nije da se ne boji promjene, ali on ide u kostac s njom i bori se skupa sa mnom da sto bolje zajedno podnesemo sve sto nam dolazi, mada imam kumove kojima to ide malo teze kao tebi i tvom decku. Nemam bas neki pametan savjet, posto kazem nisam u takvoj situaciji, ali razgovor rijesava sve..budi uz njega, da osjeti da ima tvoju podrsku i probaj naci nacin da dopres do srzi problema, da ti se otvori i da napravite nesto po tom pitanju 🤷‍♀️eto ne znam stvarno, vjerujem da nije lako, ali drzi se, ne daj se i bit ce to sve dobro 👍👍💪
    Lavica13 - dobro nam dosla 🥰🤗

Nea 💗

Petra982
    22. Studeni 2020. 14:03

Dan svima! Ja čitavo jutro prespavala jer mi se mala uselila u krevet i razbudila me usred noći. Do 8 sam zvjerkala i nakon što sam povratila 3 puta onesvijestila sam se do 13. Vani je takva divota od vremena i malo me nervira ta mučnina i mirovanje i danas posebno nekakva težina i rastezanje u trbuhu. 
    Želim svima lijepu nedjelju!

• EmEn9
    22. Studeni 2020. 14:31

Evo i mene cure, ja sam se bas naradila danas i umorila. Išla sam prekopat vreće da vidim šta imam i što trebam kupit i evo prebrala dio i oprala vec jedno 5 masina robice i tetra pelena itd da se suši kad je sunce. Pošto je stajalo nekoliko godina u vrecama odlucila sam za sad samo oprat i posložit po brojevima a onda mjesec prije termina još jednom sve oprat i opeglati. Eto tako da sam sretna jer sam krenula s pripremama premda mi je još nekako ful čudno kao da nisam svjesna da će doć bebica u kuću i nekako kao imam  neki osjećaj da to perem i spremam za nekog drugog a ne za moju bebu premda se beba gura i vrti po trbuhu ali svejedno  🤣🤣 vjerojatno zato jer su mi cure vec velike pa mi čudna sad ta mala robica po kući 🤣🤣

Miki94
    22. Studeni 2020. 17:11

Zdravo curee 😊 Nadam se da uzivate i odmarate danas 😇
    Moje bebce se slabije krece, ali ga osjetim na lijevoj strani, kao da mi gura jako rukom ili nogom unutrasnjost, pa znam biti pod pritiskom zbog toga. Bas je uporan mali, ali neka njega 😅 
    .
    EmEn9, bas je super sto imas robice od ranije, i sto ae moze iskoristiti. Mogu misliti kako ai uzbudjena dok sve ppremotavas. Znam kako sam ja dok gledam slike odjece na netu, a tek kada krenem u kupovinu 🥰 Mislim da cu kao malo dijete stalno uzimati i pregledati😇 Ipak je to nesto.novo za mene 🙂
    .
    Jagodica, kad smo kod decka, i ja sam ae prije par sedmica pozalila kako imam osjecaj da je muz u drugom svijetu i da nije posvecen, dok je sada drugacije, samo im treba dati vremena i prostora. Moj je aada valjda viae svjesniji kako vidi da stomak raste, donosi mi brdo voca kuci, i kritikuje me kako ga slabo jedem. Tvoj decko je sada opterecen mnogim stvarima, tako da vjerovatno ponekad puca i sam ne zna sto bi, budi mu podrska, pokazi dovoljno ljubavi i kada sredite sve sa stanom i smjestite se, tada ce ostati vrijeme stvoreno samo za vas troje. Iskreno se nadam da ce tako biti i da cete zadnje tjedne trudnoce provesti u velikoj paznji i mazenju 😍

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• ružica
    22. Studeni 2020. 17:47

Curke drage, lijep pozdrav svima, nadam se da ste dobro i da uživate u nedjelji!
    Molim neku od Vas koja ima iskustva s uroinfekcijama da mi kaže koju riječ.
    Ima par dana da me sestra od giničke zvala i samo rekla da mi je urin pun bakterija i da mi odma piše antibiotik i vaginalete. Doslovno ali doslovno niš ne kužim, pijem antibiotik treči dan danas i sutra ću zvati da mi malo pojasni sve to.
    Što je  meni sada za činiti? Vaginalete koristim paralelno s antibiotikom? Nešto mi je spomenula 5 dan antobiotika opet dati urin pa prekinuti ili nastaviti s antibiotikom.Kada raditi urinokulturu, dajte koju informaciju da mi bude makar malo jasnije.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

danica85
    22. Studeni 2020. 18:24

Pozdrav svima! 
    Nova sam na forumu, danas 13+3. Htjela bih se posavjetovati s vama, s obzirom da mi je sve novo. Naime, od sinoć osjetim bol nalik menstruacijskoj, koja malo popusti pa se opet pojavi. Koga kod pitam kažu raste maternica, pa me zanima jel koja od vas to imala i kako vas je boljelo? Bila sam na pregledu 19.11 i s bebom je bilo sve u redu. Hvala! 

TheTina
    22. Studeni 2020. 18:25

Pozdrav curke, ovo je jedna od rijetkih nedjelja da smo muž i ja doma i da nejdemo kod nikoga na ručak. Baš smo se odmorili i fino podružili. 
    Bebica se počela ritat na veliko i javlja se najčešće kad jedem ili pijem kavicu, vidi se da bu uživala u hrani ko i njezini roditelji 🙈🤣 
    Ružica - ja sam imala urin pun bakterija na početku trudnoće i popila sam turu antibiotika (Ninur). U međuvremenu sam nosila urin na daljnje pretrage da se vidi koja je bakterija točno u igri, al je nalaz pokazal da je urin sterilan pa su zaključili da je samo neka upala u igri. Nakon kaj sam popila antibiotike (10 dana sam ih pila), opet sam radil urinokulturu i sve je bilo super. I prije trudnoće kad sam pila antibiotike nisam nikad dobivala istovremeno antibiotik i vaginalete tak da ti nemrem baš puno pomoći 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.