Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TheTina
    22. Studeni 2020. 18:31

danica85

Pozdrav svima!
    Nova sam na forumu, danas 13+3. Htjela bih se posavjetovati s vama, s obzirom da mi je sve novo. Naime, od sinoć osjetim bol nalik menstruacijskoj, koja malo popusti pa se opet pojavi. Koga kod pitam kažu raste maternica, pa me zanima jel koja od vas to imala i kako vas je boljelo? Bila sam na pregledu 19.11 i s bebom je bilo sve u redu. Hvala!

Dobrodošla 😃
    Mene je u početku boljelo ko kad trebam dobiti mengu, al je to prestalo nakon 12 tt. Mislim da je kod svake žene drugačije i ak je na pregledu sve bilo okej vjerujem da je i dalje 🤩 Kak su cure već pisale, normalno je osjetiti malu bol ili zatezanje jer se ipak rasteže sve...dok nema krvarenja nikakvog ni dok bol nije neizdržljiva okej je.

22. Studeni 2020. 19:10

Curke,kaj smijemo za grlo koristiti? Septolete pise da nisu za trudnice bas..
    A pocelo me grlo skakljati i kasljem.. ne treba mi bas da budem bolesna sad, a bas se pazim i ne hodam nikud..😔

Lunica
    22. Studeni 2020. 19:35

Veccer cure,ja nekako uopće jos ne doživljavam trudnoću,beba se još ne javlja a i drob nikako da izleti😆valjda ce kroz dva tjedna😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    22. Studeni 2020. 19:44

Kad ste vi osjetile taj neki prvi pokret, ribicu ili leptira, mjehurici bilo sta? 😂
    Ja tolko jedva cekam da zivim u nadi da bi sad od 16 tj moglo nesto biti 😊❤️.
    Sad jedino osjetim kako me svaki cas nesto zapece ili me onak presjece bolno u trbuhu, a to nadam se nisu prvi pokreti bebe 😂. Prije me zaboljelo dok sam se premjestila s polozaja u polozaj, ko da imam neki teski balon u trbuhu koji se premjesti i onak zapece. Jos kome tako?
    Lussi stavi meda na zlicu i nakapaj s limunom pa polako gutaj, dobro se utopli i popij neki cajek ili toplu vodu s medom i limunom. I mene zna grebsti grlo ujutro kad se probudim pa za sad tako rjesavam 😊

22. Studeni 2020. 20:24

Lonmi meni je ginekolog rekao da je prosjek kod prvih beba 20.tjedan. Ja sam osjetila jednom sa 16, jednom sa 18 i od pocetka 19.svakodnevno. Preslatko je, vidjet ces, strpi se jos malo. Moze bit i da do 22.ne osjetis ali budes sigurno nekad.
    Ugodna nedjelja za setnjicu po vrrrrrlo friskom zraku iza nas, nadam se da ste se odmorile! 🤗🤩
    Za grlobolju - zlica meda pa caj s medom i komadicom dumbira unutra. 3xdnevno, meni pomoglo. 🤷‍♀️

• Bebanomoje
    22. Studeni 2020. 20:50

Lonmi

Kad ste vi osjetile taj neki prvi pokret, ribicu ili leptira, mjehurici bilo sta? 😂
    Sad jedino osjetim kako me svaki cas nesto zapece ili me onak presjece bolno u trbuhu, a to nadam se nisu prvi pokreti bebe 😂. Prije me zaboljelo dok sam se premjestila s polozaja u polozaj, ko da imam neki teski balon u trbuhu koji se premjesti i onak zapece. Jos kome tako?
    Lussi stavi meda na zlicu i nakapaj s limunom pa polako gutaj, dobro se utopli i popij neki cajek ili toplu vodu s medom i limunom. I mene zna grebsti grlo ujutro kad se probudim pa za sad tako rjesavam 😊

Ja sam sa 16 tj osjetila bas mjehuriće jednu noć kad sam legla spavati, i pretpostavila da je to beba.  2 prava udarca sam osjetila sa 18 tj, i onda od punih 19 tj se javlja svaki dan. Ali ja nisam toliko o tome razm, ja sam se pomirila sa činjenicom da se u prvoj trudnoći kasnije osjeti tako da nisam očekivala prije 20.tjedna. 
    Probaj ne osluškivati toliko, pusti da te iznenadi kao mene 😊

• Dora2021
    22. Studeni 2020. 20:58

danica85

Pozdrav svima!
    Nova sam na forumu, danas 13+3. Htjela bih se posavjetovati s vama, s obzirom da mi je sve novo. Naime, od sinoć osjetim bol nalik menstruacijskoj, koja malo popusti pa se opet pojavi. Koga kod pitam kažu raste maternica, pa me zanima jel koja od vas to imala i kako vas je boljelo? Bila sam na pregledu 19.11 i s bebom je bilo sve u redu. Hvala!

Meni kod takvih stvari pomaze magnezij, imas magnezij 300 šumeće od Dietpharma, nakon 15-20 min popusti "bol", mozda koji put termofor, a sad koristim magnezij direkt al nije mi bas nekaj makar mi Dr. preporucio uz Novalac... 

22. Studeni 2020. 21:02

Bebanomoje

Lonmi

Ja sam sa 16 tj osjetila bas mjehuriće jednu noć kad sam legla spavati, i pretpostavila da je to beba. 2 prava udarca sam osjetila sa 18 tj, i onda od punih 19 tj se javlja svaki dan. Ali ja nisam toliko o tome razm, ja sam se pomirila sa činjenicom da se u prvoj trudnoći kasnije osjeti tako da nisam očekivala prije 20.tjedna.
    Probaj ne osluškivati toliko, pusti da te iznenadi kao mene 😊

Tocno kao i ja! Fora! 😂😂

Jagodica125
    22. Studeni 2020. 21:53

Ruzica - meni je za urinoinfekciju gines prepisao Klavocin 7 dana, nakon toga pauza od 10 dana i onda ponoviti urinokulturu. Evo ja sad u utorak idem u Petrovu ponovit i drzim fige da se bakterija maknula 🤞
    .
    Lonmi - ja svoju ribicu osijetila prvi put tocno 01.11., sa 16+4, nakon duuugo hodanja po Mirogoju. Od tad se svaki dan javlja 🤗 jucer aktivnija, danas mirnija, u svakom slucaju daje do znanja da je tu🙏🥰
    .
    Danica85 - mene jos sad po noci zna nekad probuditi to dolje rastezanje🤷‍♀️ isto su mi u Petrovoj rekli - dok nema bolova jacih, krvarenja, sve normalno, beba si pravi mjesta😇🤰
    .
    Lussi - ja u zadnje vrijeme samo smoothače sa hrpetinom vitamina C pijem, ne treba mi sad jos i prehlada whatever🥴
    .
    Kod mene danas ciiitav dan prisutna neka lagana mucnina i umor. Odlucila sam od sad ici ranije spavati, jer sam po pitanju higijene sna bas losa u zadnje vrijeme. A sljedeci tjedan imam podosta toga za obavit, trebam uvesti reda u zivot i rutinu, bit ce mi lakse i kad bebica stigne🗓✏👶
    .
    Highlight na obzoru - sljeseci vikend radimo anomaly scan iiiiiiii nadamo se saznati je li decko ili curka - na-po-kon🙏🎉🎊🥳 
    .
    Laka vam noc!😘🥱

Jagodica125
    22. Studeni 2020. 21:54

Ja sam upravo prije 15 minuta prvi put osjetila! 😍😍 Kao neko lupkanje unutra, na istom mjestu, stavila sam ruku i na ruku se osjetilo isto tako da je i decko uspio to dozivjeti, nevjerojatno! ❤️ Jedva cekam ponovo! 😊🤗

Jupiiiii🥳🎊🎉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.