Bokic curee, ja sam danas bome tri sata provela u gradu,malo u ducanu, mali na terasi na sokicu i malo vise u setnjama, bas mi je pasalo ovo sunce i vrijeme,ko guster sam😅
Kupila sam si jastuk za nosenje bebe i rucnik onaj baby, neutralo, ali taj osjecaj prve kupljene stvari za mrvicuu, tako sam se dobro osjecala😍🤭 dosla sam doma tak sretna a muz samo gleda 🤣
Stres utjece al dugotrajan. Rekli su na dokumentarcu o razvoju bebe da su djeca koja su u trbuhu bila pod visetjednim stresom majke kasnije progovorila i da je kognitivni razvoj sporiji. Al se radilo o ekstremnom stresu (mjesto u kanadi zatrpao snijeg i zadnja 2mj prije poroda su provele mame bez struje i u izolaciji, djeca nisu govorila do 6.godine). Dan-dva ne osjete tolko da bi bilo posljedica. Probaj sebe smirit, ne brini za bebu, ima hranu, udobno joj je.. 💜 Sve bude dobro.
Lussi bas lijepo :) I mi smo imali suncanje danas i sad idemo jos po malo srece u bozicni ducan u centar :)
Vi o zdravoj prehrani, a ja sad smazala 2 male vrecice nekih kuglica s okusom pizze i sira i smoki sa kikirikijem 🤦♂️. Bas ce se beba zdravo najesti 🤦♂️😂.
Ana zao mi je ako ti se nesto lose desilo, nece bebi biti nista, to je vec velika beba. Osjecaju sve, ali mislim da ti vanjski utjecaji ne mogu nista. 😊❤️
Dora2021
Draga moja, neću se miješati samo mozda opceniti primjer… Nisu svi muski "jaki", neki kad imaju previse toga u glavi malo pucaju pa u biti su izgubljeni od straha, stresa… Recimo moj muz rastura u svom poslu, ako treba kaj napraviti oko kuce i tak al ako ja njemu dam jos zadatak na koji on nije racunao-gotovo 😂😂😂 nervoza, ko malo dijete 😜 ponekad mi se cini da ja radim multitasking i trudna i bolesna i zdrava i sve kaj postoji 😂 tako da treba ih pustit, poslusat ako imaju kaj za reci, onda mi kazemo:ma bit ce sve dobro, budemo mi to, rijesavali smo i gore stvari i te spike… Bravo za mamicu ❤️ podsjeca me na moju ali moja je sa anđelima i znam da bi mi bilo lakse da je tu, ovako zivim sa muzem, tatom, bratom i muskim psom 😜 al dolazi mi curica i ona ce biti moje sunce i nadam se vesela ko mater njena 😎💋💋💋💋💋 veliki zagrljaj od naz dve 😍😍
Hvala ti mila na rijecima potpore🙏 tak bas i ja sad nekako postupam - kad se cujemo, pricam mu da cemo sve nekako uspijeti, glavno da smo jedan drugome podrska i potpora, makar on sad u gradu, ja na selu, veza, brak je tokom citavog zivota na stalnim kusnjama. Nama je ovo u 3 godine veze prvi ozbiljni test - ali govorim mu o blagoslovu kojim smo blagoslovljeni 👶😇
.
Ovo u vezi curice meni i mama prica, kaze kakva sam joj ja potpora jer zivi u kuci sa bratom, tatom i svekrom - znaci 3 dominantna muskarca i da joj puno znaci sto sam sad tu, pricamo o bebicama, mazimo trbuh, gledamo baby videe na youtubeu, tracamo i bas nam je super 🥰 i bebica se stalno vrti i javlja, najvise dok se ja... smijem tokom aliasa na primjer 🤗
.
U potpunosti potpisujem ovo sto je napisala Emmie - zene su oduvijek radale, podizale djecu, drzale kutove kuce, brinule se o djeci i starijima, bii mir ili rat, glad ili neimastina. Ja isto primjetim koliko sam se ja promjenila - postala odgovornija i vise spremna "uhvatit se u kostac" sa zivotom. To me sve moje sunasce uci 🌞🥰
Evo da ja javim svoje iskustvo za ogtt. Cekam treće vađenje krvi, u Synlabu. Tekućina stvarno nije strašna, slatka je al izdrživo. Urin nisu uzeli, iako na netu pišu da uz prvo vađenje krvi se daje i urin. Daju da izađeš, sjedneš u birc (al ne piješ nista), ili da odeš u auto sjesti, bitno da se ne krećeš previše. Tako da sam ja u autu, bolje nego da sam među previše ljudi ta dva sata.
Ja sam bila bas nervozna prije nego sam tu došla, sad vidim da nije ništa strašno pa sam ok. Samo da nalaz bude u redu 🤞🤞🤞
E, koliko se placa u Synlabu?
Placa se 120 kn.
anaAn - zao mi je sto si imala takav dan, pokusaj se primiriti i povuci nekamo na mirno mjesto. Govorim iz iskustva, imala sam i ja kaos zadnja 2 dana i bebica se primirila, ja prepala. Sad cim napetosti u kuci pocinju rasti - ja cao - idemo bebica i ja u nasu sobu🤷♀️ vaznije je da ja bebicu osijetim, nego slusati bedastoce mojih. Zato jedva cekam da se vratim s dragim u stan🙏
Dora2021
Draga moja, neću se miješati samo mozda opceniti primjer… Nisu svi muski "jaki", neki kad imaju previse toga u glavi malo pucaju pa u biti su izgubljeni od straha, stresa… Recimo moj muz rastura u svom poslu, ako treba kaj napraviti oko kuce i tak al ako ja njemu dam jos zadatak na koji on nije racunao-gotovo 😂😂😂 nervoza, ko malo dijete 😜 ponekad mi se cini da ja radim multitasking i trudna i bolesna i zdrava i sve kaj postoji 😂 tako da treba ih pustit, poslusat ako imaju kaj za reci, onda mi kazemo:ma bit ce sve dobro, budemo mi to, rijesavali smo i gore stvari i te spike… Bravo za mamicu ❤️ podsjeca me na moju ali moja je sa anđelima i znam da bi mi bilo lakse da je tu, ovako zivim sa muzem, tatom, bratom i muskim psom 😜 al dolazi mi curica i ona ce biti moje sunce i nadam se vesela ko mater njena 😎💋💋💋💋💋 veliki zagrljaj od naz dve 😍😍
Hvala ti mila na rijecima potpore🙏 tak bas i ja sad nekako postupam - kad se cujemo, pricam mu da cemo sve nekako uspijeti, glavno da smo jedan drugome podrska i potpora, makar on sad u gradu, ja na selu, veza, brak je tokom citavog zivota na stalnim kusnjama. Nama je ovo u 3 godine veze prvi ozbiljni test - ali govorim mu o blagoslovu kojim smo blagoslovljeni 👶😇
.
Ovo u vezi curice meni i mama prica, kaze kakva sam joj ja potpora jer zivi u kuci sa bratom, tatom i svekrom - znaci 3 dominantna muskarca i da joj puno znaci sto sam sad tu, pricamo o bebicama, mazimo trbuh, gledamo baby videe na youtubeu, tracamo i bas nam je super 🥰 i bebica se stalno vrti i javlja, najvise dok se ja… smijem tokom aliasa na primjer 🤗
.
U potpunosti potpisujem ovo sto je napisala Emmie- zene su oduvijek radale, podizale djecu, drzale kutove kuce, brinule se o djeci i starijima, bii mir ili rat, glad ili neimastina. Ja isto primjetim koliko sam se ja promjenila - postala odgovornija i vise spremna "uhvatit se u kostac" sa zivotom. To me sve moje sunasce uci 🌞🥰
❤️
Pozdrav curke, danas je baš bio neki prekrasan dan. Većinu jutra sam provela vani i bas me sunce napunilo pozitivnom energijom 🌞
Bubica - čestitam vam i nadam se da ste super proveli današnji dan 🤩🎉
Bebanomoje - drago mi je za odlične rezultate ogtt-a, nadam se da će i meni bit 🤞🏻
AnaAn - ne brini se, bebici ništa neće biti, znam dosta žena koje su u trudnoći prošle, doslovno kalvariju, i rodile su zdravu djecu bez ikakvih zakašnjenja u razvoju. Kak kaže NevaEva, bebi je udobno u buši, ima hranu, ima ljubav koja joj treba i sve bude super 😃
Jagodice - drži se, sve će sjest na svoje 💕
Hvala cure na čestitkama! ❤️
AnaAn, ne brini, ništa neće biti bebici. Evo recimo primjer kod mene. Dok sam već prošla embriotransfer i čekala da li će se moje zlato uopće zadržati u maminoj buši, imala sam sudar s autom (ništa strašno, samo materijalna šteta) i stvarno me to ful uzrujalo. Baš sam bila van sebe, a onda nakon par dana opet jedan veliki stres, ali je bebolina sve to zajedno sa mnom izdržala i evo gdje smo već sada. ❤️😊 Kad tad se čovjeku dogodi neki stres jer to je život, sumnjam da postoji itko tko u trudnoći nije doživio bar jednu stresnu situaciju. Ali sve to naše bebice izdrže i ništa im neće biti, ne brini. Sada se samo smiri i pronađi opet svoje sretno mjesto i sve će biti OK. 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji