Jutro cure! Ja sam jučer bila u ljekarni, uzela još i čaj od brusnice, pokupovala hrpu kiselog voća i do ponedjeljka se tak liječim pa ćemo vidjeti što će reći doktor u ponedjeljak.
Ali da ne bi bilo sve tako crno, evo danas je meni i dragom točno 10 godina veze. ❤️😍 I povrh toga, jučer je prvi put osjetio bebicu pod rukom. Pita on mene jel udara, kažem ja trenutno ne, ali on je stavio ruku i kao da je ona to osjetila i u tom trenu jako udarila. ❤️ Baš smo oboje bili happy 😁😍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo da ja javim svoje iskustvo za ogtt. Cekam treće vađenje krvi, u Synlabu. Tekućina stvarno nije strašna, slatka je al izdrživo. Urin nisu uzeli, iako na netu pišu da uz prvo vađenje krvi se daje i urin. Daju da izađeš, sjedneš u birc (al ne piješ nista), ili da odeš u auto sjesti, bitno da se ne krećeš previše. Tako da sam ja u autu, bolje nego da sam među previše ljudi ta dva sata.
Ja sam bila bas nervozna prije nego sam tu došla, sad vidim da nije ništa strašno pa sam ok. Samo da nalaz bude u redu 🤞🤞🤞
Bubica čestitam. 🎉🎊
.
Ma naravno neću ja ići sad 100% na dijetu i odmah na strogi režim prehrane nakon što sam tamanila sve po kući 🤣 nego čisto da vidim dali mogu nešto što inače jedem a sad kao nebi smjela zamjeniti nečim zdravijim i da dobijem ideje šta bi mogla malo skuhati a da nije pašta krumpir i riža 🤣🤣
.
A naravno kao i uvijek kontraefekt puno manje sam jela dok mi nije rekla da moram pazit, sad kad mi je rekla da pazim stalno bi nešto jela i stalno sam gladna, pojela bi slona valjda. A dok mi to nije rekla sasvim normalno sam jela. Mislim nekako za početak da ću samo probat izbacit slatkiše i grickalice i kruh bas samo malo za doručak ću pojest uz neki namaz a onda tokom dana bez kruha bar na 4-5 dana ako uspijem pa ću tek onda prijeći na ostalo jer u biti mene najviše trenutno ti slatkiši zovu 🤣🤣
Evo došli rezultati ogtt-a, sve je u redu, samo da i doktori to potvrde i opet mogu jesti bez problema 🤣
Evo došli rezultati ogtt-a, sve je u redu, samo da i doktori to potvrde i opet mogu jesti bez problema 🤣
Super. Odlično, blago tebi 🤗🤗
Evo da ja javim svoje iskustvo za ogtt. Cekam treće vađenje krvi, u Synlabu. Tekućina stvarno nije strašna, slatka je al izdrživo. Urin nisu uzeli, iako na netu pišu da uz prvo vađenje krvi se daje i urin. Daju da izađeš, sjedneš u birc (al ne piješ nista), ili da odeš u auto sjesti, bitno da se ne krećeš previše. Tako da sam ja u autu, bolje nego da sam među previše ljudi ta dva sata.
Ja sam bila bas nervozna prije nego sam tu došla, sad vidim da nije ništa strašno pa sam ok. Samo da nalaz bude u redu 🤞🤞🤞
E, koliko se placa u Synlabu?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Supeeer
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Dobro jutro, cure i bebice! 😇🌞
.
Ja se tek u 11h ustala, bas smo se bebica i ja fino naspavale🤗 nakon toga mali sou sa deckom koji me u zadnja 2 dana stalno pita "kako cemo mi to sa djetetom? Bojim se da se ne razdvojimo", a kod svojih je u gradu, malo me uzrujalo to jer imam neki osijecaj duuuboko u sebi da bi najradije podvio rep i dao petama vjetra, a ovak ima trudnu curu, raskopan stan itd...
.
Ali ne dam se ja, danas je bebica od ranog jutra aktivna, osijeti da sam dobro i da je lijepo vrijeme vani🥰 pjevala sam bebici onu djecju pjesmicu "Dobro jutro, jeste li spavali?" I bas se okretala onda 👶🥳
.
Danasnje brojke - secer nataste: 4.5
Tlak: 117/69
Zadovoljna sam 😌
.
Na kraju nista od sopinga, preriskantno trenutacno, ali zato idemo u vrt poslije rucka, orahe ce brat oni koji se mogu sagnut, mene je dopao zadatak samo prstom pokazat di jos ima koji 😅
.
Uzivajte u vikendu🌞
EmEn napravi oopsie kruhiće od jaja, jednostavno i fino. Već da makneš kruh i kupovne uh, šećere,puno si napravila!
Bubice, čestitam!!!
Bebanomoje, Bravo, briga manje! Čuvaj se!
Ja se onesvijestila taman kad su se klinci ustali. Srećom pa su dovoljno samostalni i pustili su me da odspavam.
Bebanomoje - super za OGTT🎉🎊
.
Ja sljedeci tjedan vadim TSH i radim urinokultur, zato nastavljamo sa obilnom hidracijom 🐠🤗🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji