Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    29. Lipanj 2020. 11:57

Da sada razumijem

Ninnach
    29. Lipanj 2020. 13:12

Evo mene... Išla danas na svoju ruku izvaditi betu u Synlab.. Rezultat: 508.1
    To odgovara otprilike tjednu u kojem sam, a danas sam 4+6. Sad bi trebalo opet za dva dana ali mislim da ću čekati uzv 7.7. Inače, simptomi su isti, jedino kao da mi je apetit smanjen a mučnine uopće nemam ali ni u prvoj trudnoći ih nisam imala. Eto toliko zasad. Pozdrav svima i čestitke na novim plusićima! 

Saramala
    29. Lipanj 2020. 13:50

Hej super Ninnach bas mi je drago ja sam se razmišljala isto otići izvaditi betu evo nisam jutros stigla drago mi je 🤍

29. Lipanj 2020. 14:15

Upravo sam se cula s doktoricom, kaže da mi nece dati ništa dok ne utvrdi trudnocu ultrazvukom i naručila me za drugi petak. Eto do tada se smiriti i vjerovati da ce sve biti dobro 😘

Ninnach
    29. Lipanj 2020. 16:37

Saramala

Hej super Ninnach bas mi je drago ja sam se razmišljala isto otići izvaditi betu evo nisam jutros stigla drago mi je 🤍

Ja imam jos 8 dana do pregleda oa je vađenje bete bilo privremeno umirenje da trudnoća napreduje ok. Sretno kaad budes išla ❤️

MareiKate
    29. Lipanj 2020. 17:10

Već postoji tema 😍
    Danas ugledala svoj neplanirani plusić, niti puna 4tt 😁
    Inače, ovo mi je treća trudnoća- prvi spontani, pa jedna slatka šmizlica koja sada ima godinu i 5 mjeseci i sad... Nadam se da će sve biti dobro.
    Neću na pregled bar do 6og a ako izdržim i do 8og tjedna, iskontrolirat ću privatno štitnjaču i počet piti željezo i folnu pa što bude...
    Teško se paziti uz malu šmizlu uz sebe pa se samo mogu nadati najboljem 😁
    Sretno svima i radujem se tipkanju ovdje!

Saramala
    29. Lipanj 2020. 17:38

Dobrodošla Mareikate sve smo ti ga tu u koji dan , Ninach kuzim te pametno ja cu isto viditi da odem izvaditi betu posto ne planiram bar jos 2 ipo tj na uzv zvala maloprije privatnu kliniku kaze mi nalaz se ceka dan WTf kao šalju za ZG 🤦🏻‍♀️A znam da u bolnici bude za 2 sata 

Ninnach
    29. Lipanj 2020. 18:30

Saramala

Dobrodošla Mareikate sve smo ti ga tu u koji dan , Ninach kuzim te pametno ja cu isto viditi da odem izvaditi betu posto ne planiram bar jos 2 ipo tj na uzv zvala maloprije privatnu kliniku kaze mi nalaz se ceka dan WTf kao šalju za ZG 🤦🏻‍♀️A znam da u bolnici bude za 2 sata

Pričamo o vađenju krvi za beta hcg?? Ja sam danas otišla u Synlab na maksimirskoj, za 2h nalaz mi poslali na mail. Ali pretpostavljam...nisi iz Zagreba. E,h, onda ne znam. Ah šta sad, bolje i tako za 2 dana saznaš nego za 2 tj tek

Saramala
    29. Lipanj 2020. 19:05

Da , ja sam iz Dubrovnika tako da naši šalju Nalaz za ZG ali evo sutra moram učinio karton posto mjenjam ginekologa pa cu pitati da li da mi daju uputnicu ili da idem sama privatno pa to sačekaj tako 

Saramala
    29. Lipanj 2020. 19:30

Malamarelice jesi li obavila pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.