Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    28. Lipanj 2020. 10:35

Sto se tiče bete to je stvar izbora i ja iskreno razmišljam da odem da je izvadim posto nisam planirala zuriti na pregled nego kada bude 7 tt jer tada vec srce bi trebalo kucati🙏🏻A sto se tiče teškog uh tu se treba paziti madavjebsve stvar od osobe do osobe prije 10 mj sam izgubila u 7 tt jer se nisam dovoljno pazila 

malamarelica
    28. Lipanj 2020. 10:43

Cure, ja sad placem jer sam citala o onom blighted ovum i ne mogu si pomoc koliko me strah da ce i meni to biti. Znam da ne smijem tako misliti, ali ne znam kako da prestanem, ja cu se sutra onesvijestiti tamo dok dodjem

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ninnach
    28. Lipanj 2020. 11:59

Saramala

Sto se tiče bete to je stvar izbora i ja iskreno razmišljam da odem da je izvadim posto nisam planirala zuriti na pregled nego kada bude 7 tt jer tada vec srce bi trebalo kucati🙏🏻A sto se tiče teškog uh tu se treba paziti madavjebsve stvar od osobe do osobe prije 10 mj sam izgubila u 7 tt jer se nisam dovoljno pazila

Ajme... Ja se uopće baš ne pazim kao što sam u prvoj trudnoći. Sve sam nekako podredila bebaču od 2god i stalno hopsam za njim i rijetko mirujem. Morati ću se i ja pripaziti. Žao mi je da ti se to dogodilo... Ali sad je sasvim druga priča i sve će biti super🍀🍀🍀

Ninnach
    28. Lipanj 2020. 12:02

malamarelica

Cure, ja sad placem jer sam citala o onom blighted ovum i ne mogu si pomoc koliko me strah da ce i meni to biti. Znam da ne smijem tako misliti, ali ne znam kako da prestanem, ja cu se sutra onesvijestiti tamo dok dodjem

Sad sm i ja išla pročitati o tome i ukomirala se. Moj savjet:što manje istraživanja po internetu, a što više se posveti samoj sebi i bebici u tebi koja lijepo raste i uživa. ❤️

Saramala
    28. Lipanj 2020. 12:20

Ej Malamarelica nemoj to sebi raditi , realno to se događa moja prva trudnoća prije 17 godina je tako završila i za to nema obrazloženja sve mi se bojimo takvih stvari ali nemoj se tako stresirati ako želiš Odi izvadi betu da budes mirna 

• ZeZe
    28. Lipanj 2020. 12:39

Bok svima, ja sam prekjučer saznala za trudnoću. Prva mi je pa sam malo u panici. Ugl, 8.7. sam naručena kod doktora. Već 2mj pijem Prenatal od Almagea. Sretno nam svima!😁😁

Ninnach
    28. Lipanj 2020. 12:43

ZeZe

Bok svima, ja sam prekjučer saznala za trudnoću. Prva mi je pa sam malo u panici. Ugl, 8.7. sam naručena kod doktora. Već 2mj pijem Prenatal od Almagea. Sretno nam svima!😁😁

Čestitam od ❤️! Moja prva kontrola je 7.7. Treba to dočekati... 

• ZeZe
    28. Lipanj 2020. 12:47

Hvalaaaa, Vama svima također čestitke! Drago mi je da sam prodirala i vidjela da postoji ovakav forum. Bit će lakše iščekivati! Ali imaš pravo, ne znam kako iščekati prvi pregled, samo da potvrdimo da je sve ok. 🍀

• MissGraz
    28. Lipanj 2020. 16:44

malamarelica

Pa da, bitno da se ne naprezes.
    Ma nisu grcevi, uopce nije bol nego zatezanje nekakvo… ne znam kako bih bolje objasnila. Da… sutra. Umirem od straha

Ja to osjecam stalno. Zato sam i radila test prije nego mi je uopce izostala menga, jer su me brinuli ti grcevi. I uglavnom ih osjecam navecer. 

• MissGraz
    28. Lipanj 2020. 16:45

ZeZe

Dobrodosla❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.