Ja kavu normalno pijem svako jutro kao i inače a ponekad i popodne kad mi dođe gušt. Tako sam i u prošlim trudnoćama i sve bilo ok. Ja mislim da se u trudnoći sve može kao i inače samo ne pretjerivati kao što ni inače nebi smjeli pretjerivati.🙂
.
Vi ste opet i dalje sve mršave evo ja prijavljujem na današnji dan +10kg. Kapitalka naspram vas 🤣🤣🤣 malo me sram 🤣🤣🤣🤣🤣
.
Slika od petka
https://ibb.co/MZp1PS2
Bez brige EmEn9 ja sam +9kg do sada 😁 ima nas jos tako da ne daj se 💪💪💪😄
Curke super su vam trbuscici i sve ste definitivno fit 😊 ja ako ne zaboravim sutra stavim slikicu svog trbuha 😄
Kava inace sam ju pila svaki dan al kako sam na pocetku imala mucnine i nije mi dobro sjedala, odvikla sam se od nje 😄 ali nekad kad mi bas dođe popijem ju s guštom 😊
Ja nisam u hr, tako da me ne kace zakoni o prijavi trudnoce (tu ih nema).
Inače, kupila sam puno robice za 2-3$ (Carters komplete, rompere, pidzame). Sve ti žao ne kupit za te novce🤣. Te smo kupili mamaro i angel care (bilo na 50%)
Super cijena, definitivno steta ne kupiti 😄 nisam inace skrta za takve stvari ali mi je zao sto tako brzo sve prerastu 😅 moram i ja u malo bolju potragu za robicom 😊
Ja nisam u hr, tako da me ne kace zakoni o prijavi trudnoce (tu ih nema).
Inače, kupila sam puno robice za 2-3$ (Carters komplete, rompere, pidzame). Sve ti žao ne kupit za te novce🤣. Te smo kupili mamaro i angel care (bilo na 50%)
Super cijena, definitivno steta ne kupiti 😄 nisam inace skrta za takve stvari ali mi je zao sto tako brzo sve prerastu 😅 moram i ja u malo bolju potragu za robicom 😊
Ja kupujem samo na akciji🥰😅. Ne placam punu cijenu ni za sebe🤣
#saleobsessed
U 1mj bude akcija na duge rukave za opet 1$ po komadu u Cartersu. A i ima ducan sa povratnom robom, po 1$ al markirano poput TH, RL, A&F...
👦2012💙
Ja moram prije kupovine za bebu sve vreće pretresti od mojih cura i nećaka i tek onda ići u kupovinu da ne kupujem bezveze. U biti mislim da mi od robe gotovo ništa nije potrebno kupiti jer koliko se sjećam mislim da će sve bit ok tako da jedino ako mi se baš nešto ful svidi da nemogu odoliti i ono čisto par stvari naravno da ima nešto novo svoje. 🙂
Od većih stvari samo moram kolica i možda jogi.
Uglavnom moje bebe su velike tako da broj 56 nose samo ako prvih tjedan dva. Uglavnom robica za izaći iz rodilišta mi je bila broj 56 končani roza kompletić koji sam bila ful skupo platila i sad se sjećam oko 400kn jer prije nije bilo baš svugdje za kupiti robu za bebu i jedva ju je sestra u bolnici zakopčala i samo je rekla " mama kad dođete doma ovo slobodno možete skinut i zapakirat za sljedeću bebu " 🤣🤣🤣
Tako da pazite na to ako nosite veće bebe da ne kupujete manje od 56 nikako, ja nisam kupovala manje sva sreća. 🤣
Evo me 🙈 Ja sam prosli tj bila +10 kg i tocno 20 tjedana. Strah me stati na vagu da vidim koliko sam dobila u ovih 10 dana, a bome jedem kekse svaki dan....
Slikicu cu jednog dana staviti, iskreno uopće se ne slikam, uzas mi je vidjeti se ovoliku na slikama 🥴 trbuh je stvarno velik i to mi ne smeta, al kad si vidim ruke i facu, podbradak, noge, guzicu, ajme užas 🥴
Evo me 🙈 Ja sam prosli tj bila +10 kg i tocno 20 tjedana. Strah me stati na vagu da vidim koliko sam dobila u ovih 10 dana, a bome jedem kekse svaki dan….
Bebolinka i Bebanomoje
Yes, sad mi je lakše da nas ima još koje smo malo više dobile premda neznam baš niti zašto gin to predstavlja toliki problem ali ne gine mi odlazak na ogtt test. 100% će me poslati sad na pregledu a neznam iskreno kako ću to uopće popit. Okus mi je taj užasan.
Al dobro što ću samo da bude sve ok. 😉
Sad vidim i Korra je u našoj grupi +kg. Baš mi drago da nisam sama odmah je lakše 🤗🤗🤗
Cure ja imam takve probleme na wc-u 😩. Oprostite na izrazu, ali jednostavno '' nece izaci do kraja'', bar nece bez dodatnog naprezanja, a citala sam da se to ne smije sad u trudnoci, ako se ne naprezem ne obavim ni malo. Sve sam probala i donat, suhe sljive, juhe 🥴😩. Jel ima jos sta da pomaze? Pa u meni je valjda cijeli cep napravljen, a sad poslje naprezanja imam bolove u donjem dijelu 🙄
Od poslije onog iscjetka imam jos gori strah da cu nesto opet potaknuti s tim mucenjem na skoljci 🤦♂️😩
Lonmi i ja sam imala taj problem, nisam bila 5 dana na wcu al nisam se mučila jer sam dobila jedan vanjski hemeroid i onda sam jedan dan za ručak pojela jednu oradu i najela se krumpir salate i napokon otišla normalno na wc hahahaa
Sortiraj odgovore
Najstariji