Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    11. Studeni 2020. 09:36

Ah mene mucnine drzale do 14 tjedna i onda preko noci prestale, spasila se. Napokon pijem opet jutarnju kavu🙂☕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Dora2021
    11. Studeni 2020. 09:39

Lussi

MareiKate

Petra982

Ma zvala sam direkt kadrovsku, koja mi je to obećala riješiti pred 3 godine. Kakogod bilo do sutra neće izvršiti promjenu i samo se nadam da mi neće komplicirati život jer sam u sustavu s jednim prezimenom, a na nalazu krvne grupe imam sva 3. Do poroda ću bit sa svim mojim prezimenima.
    Zanimljivo, kad sam završila u bolnici zbog čišćenja, nije bio nikakav problem, dapače, ženica se ispričavala jer me mora zaprimiti s mojim prezimenom.
    Uuuf! Neću se a priori nervirati, vidim ujutro.

Petra982 nalaz krvne grupe mora biti na tvoje sadašnje prezime kada dođeš na porod. Zdravstvena iskaznica + krvna grupa su ti dva osnovna dokumenta kad dođeš na porod i to mora biti na tvoje sadašnje prezime.

Znaci stvarno ako se u meduvremenu udamo npr za dva mjeseca i promjenimo prezime, a krvnu grupu smo vadili 5.11 moramo ici opet za krvnu grupu?

Jap.... Meni rekli : prije udaje ste bili jedna osoba a sad sa drugim prezimenom ste druga osoba 😂😂😂😂 

Girl1234
    11. Studeni 2020. 09:45

Dora2021

Lussi

MareiKate

Petra982

Ma zvala sam direkt kadrovsku, koja mi je to obećala riješiti pred 3 godine. Kakogod bilo do sutra neće izvršiti promjenu i samo se nadam da mi neće komplicirati život jer sam u sustavu s jednim prezimenom, a na nalazu krvne grupe imam sva 3. Do poroda ću bit sa svim mojim prezimenima.
    Zanimljivo, kad sam završila u bolnici zbog čišćenja, nije bio nikakav problem, dapače, ženica se ispričavala jer me mora zaprimiti s mojim prezimenom.

Petra982 nalaz krvne grupe mora biti na tvoje sadašnje prezime kada dođeš na porod. Zdravstvena iskaznica + krvna grupa su ti dva osnovna dokumenta kad dođeš na porod i to mora biti na tvoje sadašnje prezime.

Znaci stvarno ako se u meduvremenu udamo npr za dva mjeseca i promjenimo prezime, a krvnu grupu smo vadili 5.11 moramo ici opet za krvnu grupu?

Jap…. Meni rekli : prije udaje ste bili jedna osoba a sad sa drugim prezimenom ste druga osoba 😂😂😂😂

Pa ja ne mogu vjerovat... A da pitam, može li se zdravstvena promijenit s vjenčanim listom? Jer mi osobna nije gotova 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

11. Studeni 2020. 09:48

Jagodica, fešta danas! Uz donat umjesto čaše vina ali bit će ko da je najskuplji šampanjac. Nek samo rastu naši dečki (ili tvoja curka i moj dečko ;)
    .
    Žgaravica - kao netko tko inače ima žgaravicu od oraha, kestena i cole i koristi tablete za to koje su sad of the table, mogu samo toplo preporučit bademe i izbjegavanje citrusa, paradajza, luka, začinjene hrane. Otišla sam u ljekarnu i kupila rennie tablete, preporučeno od ginekologa i tete u ljekarni, sigurno za trudnice, ali nisam još ni jednu morala žvakat jer bademi pomažu. Zvuči nemoguće, meni barem, jako bolnu žgaravicu ić liječit bademima, ali djeluje. I čaša donata nakon jela. 
    .
    Dobrodošli novi članovi tima blue
    .
    Ova noć.. ajme.. glava, ne mogu zaspat.. gladna..pa pojedem nešto i odmah žgaravica.. pa se dižem da bademe žvačem i naravno moraš nešt popit nakon toga.. pa 10 min kasnije piškit.. pa nikak jastuk namjestit, stavila onaj za trudnice među noge a mi glava nekak visi.. jaooooo   prvi put sam se osjećala kao trudnica.  Mislim čak da sam osjetila i bebača, on je možda isto imao nemirnu noć.. 

11. Studeni 2020. 09:50

Dora2021

Lussi

MareiKate

Petra982

Jap…. Meni rekli : prije udaje ste bili jedna osoba a sad sa drugim prezimenom ste druga osoba 😂😂😂😂

Ne mogu vjerovati hahahah ko da se covjek promjeni s tim🤣🤣🤣🤭🤭

Lunica
    11. Studeni 2020. 09:51

NevaEva

Jagodica, fešta danas! Uz donat umjesto čaše vina ali bit će ko da je najskuplji šampanjac. Nek samo rastu naši dečki (ili tvoja curka i moj dečko ;)
    .
    Žgaravica - kao netko tko inače ima žgaravicu od oraha, kestena i cole i koristi tablete za to koje su sad of the table, mogu samo toplo preporučit bademe i izbjegavanje citrusa, paradajza, luka, začinjene hrane. Otišla sam u ljekarnu i kupila rennie tablete, preporučeno od ginekologa i tete u ljekarni, sigurno za trudnice, ali nisam još ni jednu morala žvakat jer bademi pomažu. Zvuči nemoguće, meni barem, jako bolnu žgaravicu ić liječit bademima, ali djeluje. I čaša donata nakon jela.
    .
    Dobrodošli novi članovi tima blue!
    .
    Ova noć.. ajme.. glava, ne mogu zaspat.. gladna..pa pojedem nešto i odmah žgaravica.. pa se dižem da bademe žvačem i naravno moraš nešt popit nakon toga.. pa 10 min kasnije piškit.. pa nikak jastuk namjestit, stavila onaj za trudnice među noge a mi glava nekak visi.. jaooooo prvi put sam se osjećala kao trudnica. Mislim čak da sam osjetila i bebača, on je možda isto imao nemirnu noć..

Ja sam rennie zvakala ko bombone u prošlim trudnoćama. Zasada mi još uvijek ne trebaju 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ruska1986
    11. Studeni 2020. 09:59

Ja sam maknula mandarine, iako ih bas obozavam! A jogurt volim pit i jucer sam se od njega tako ispovracala, kao nijednom u trudnoci dosad... Donat kod mene ima neko cudno djelovanje, u smislu da me zastopa skroz 🙆‍♀️🙆‍♀️ probat cu sa bademima, pa ako ne, kupit cu si te tablete.. Hvala puno, cure!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

pupetta
    11. Studeni 2020. 10:02

MareiKate

pupetta

Dobro jutro, drage trudnice
    Netko je pisao da mu je mucno piti vodu. Nazalost i meni je, a inace samo vodu pijem. Nisam jos nasla neku alternativu, ali nadam se da hocu uskoro.
    Jeste li kupovale sto za bebicu? Ja sam uzela par slikovnica sad za Interliber, nisam mogla odoljeti

Jesi probala flaširanu vodu? To sam ja do nedavno samo mogla piti. Voda iz pipe uvijek ima neki okus ili miris a ova iz boce ne. Ja sam samo to mogla piti,rashlađeno.

Pa pijem kako kada, nekad mi se ne da preliti flasiranu jer kupujemo onu od 8 litara  Ali probat cu rashladiti flasiranu pa cemo vidjeti. Hvala na savjetu 

Baby P 03/21 💙

• Tea2807
    11. Studeni 2020. 10:11

Zgaravica nista mi nije pomagalo od ovih narodnih pomagala, probala apsolutno sve. Dobila gastale, kao da cuclam tic tac. Nakraju, kod dr na pregled i na recept dobila controloc koji me spasio. Pocela sa terapijom mj dana jednu dnevno, sad koristim samo kad me bas jako ulovi. Ugl imam gastritis, skuzila sam da me smetaju citrusi, pasata navecer ako jedem, kao i mlijeko ujutro. Kroz dan mi ne smeta, nez kak je to uopce moguce haha. Samo treba pazit sta smeta pa to maknut ili smanjit. Prvotna dijeta je bila bez pohanog, alkohola, gaziranog, kave, ma svega. Kavu pijem i dalje, obavezno pojedem nesto prije toga, pohano ni inace ne jedem cesto pa ga nisam izbacila, uglavnom nemora se niceg odricat, samo s oprezom jest, povecat broj obroka i smanjit kolicine.
    Sretno svima koji imaju pregled 😁

Valkris
    11. Studeni 2020. 10:15

Jutro cure 😉 😉 
    Petra sretno na amnio 🤞🤞
    Zgaravica - rennie, donat, jedino sto mi je pomagalo malo ublaziti. Izbacila slatklo, slano, przeno, zacinjeno, kiselo.. Jela sve skuhano i nezacinjeno,malo posoljeno.. Al meni je bas bila kriticna ta zgaravica do te mjere da sam povracala i plakala.. Neponovilo se. 
    Promjena prezimena - svadala sam se prosle godine u petrovoj, ali morala sam svejedno ponovno vaditi krv. Jer njima sustav nije povezan. Ja kazem, da, udala sam se i krv mi se izmijenila. Zena me tupo gleda. Reko da da, sad vise nemam 0 krvnu grupu nego kombinaciju moje i muzeve jer imam 2 prezimena...
    ..
    Bravo za male decke i super preglede 💙💙
    Sretno na pregledima danas 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI